Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.214 keer bekeken

¡Ay, caramba! Een Toreador jockstrap!

25 januari 2019,

geschreven door

Lendendoeken kennen we natuurlijk allemaal uit de Tarzan films. Of van het Discovery Channel waar je complete Afrikaanse stammen ze ziet dragen. Maar eigenlijk doet het ons vooral denken aan de Spaanse stierenvechters. Je hoeft vanaf nu in ieder geval niet meer af te reizen naar de dichtbegroeide bossen of naar Spaanse arena’s om een lendendoek aan te trekken.

Wees een stier in bed

Deze lendenlap is niet alleen super leuk om te dragen, maar het is ook een geweldig aanzicht voor je partner! Het schortgedeelte van deze jockstrap is enigzins transparant en dat zorgt voor een enorm mysterieus aanzicht. Het is natuurlijk geen echte lendendoek, maar de jock heeft er zeker wat van weg!

Geef je billen bloot en trek deze nietsverhullende jockstrap aan!

De drager heeft ook het ontzettend fijne voordeel dat het lendendoekje erg luchtig is! Slinger aan zijn liaan of wees een stier in bed en ga het stierengevecht aan. De slaapkamer is tenslotte het speelveld

  • Geen producten gevonden

Denk je na het lezen van dit artikel zeker te weten dat je Tarzan bent? Of was je na het zien van de afbeelding al om? Je kunt deze lendendoek jockstrap in twee kleuren bestellen op onze webshop!

Zou jij deze lendendoek jockstrap aantrekken?

1 reactie

  1. Ja hoor ik loop vaak helemaal naakt en als we in de zomer barbecueën in de tuin heb ik alleen een leren schort voor wat mijn vrouw erg geil vindt en ik zelf eigenlijk ook wel.
    Ik heb met alleen mijn schort ook afgelopen zomer een pakketje voor de buren aangepakt bij de voordeur, je zag hem kijken maar hij zei niets haha.
    Ik draag ook altijd een string en een lenden doek kan dus ook wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.666 keer bekeken

Geschreven door

Echte anonieme seks is moeilijk. Er moet toch altijd even worden gepraat om te zien of jullie de juiste match in bed zijn. Anders kan het nog wel eens ongemakkelijk verlopen. Vroeger wisten ze daar wel raad mee! Ik introduceer aan jullie: de hanky co…
2.666 keer bekeken