Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.225 keer bekeken

Nooit meer alleen in bed met deze Piemelknuffel!

11 augustus 2020,

geschreven door

Ben jij er klaar mee om in de avond altijd maar alleen in bed te liggen? Maar heb je ook weer geen zin in een plakkerig lijf of ijskoude voeten naast je? Dan is deze Penisknuffel perfect voor jou!

De Piemelknuffel


Het is dan wel geen toy, maar dit kussen kan absoluut niet ontbreken in je slaapkamer! Deze piemelknuffel staat in zijn opgewonden houding én is ook nog eens lekker zacht. Het is een grote jongen van 60 cm lang, met een mooi gevormde eikel en klokkenspel om lekker tegenaan te liggen.

De piemelknuffel is perfect om als cadeau aan iemand te geven, maar net zo leuk om zelf in gebruik te nemen. Deze penis houdt je zeker warm tijdens koude nachten!

“Deze piemelknuffel staat in zijn opgewonden houding én is ook nog eens lekker zacht.”

Heb jij de piemelknuffel al?

2 reacties

  1. Hallo, ik heb hem nog niet maar wil hem dolgraag hebben, ben nu een nieuw bed aan het uitzoeken dus ook meteen een nieuw kussen erbij, hartstikke leuk. Ik kon alleen de prijs niet vinden. Liefs van Susan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.064 keer bekeken

Geschreven door

Heb jij een hekel aan je vent, of speel je regelmatig een BDSM-spel vol met pijnprikkels? Het volgende speeltje komt uit de donkere kelders van Dr.Sado. Het is alleen geschikt voor mannen die zich volledig willen overgeven en biedt alles wat een Domi…
2.064 keer bekeken