Love Lessons #1 – Masturberen voor Beginners

2 mei 2021 door ToyRoy

Vrijwel iedereen doet aan masturbatie of heeft wel eens gemasturbeerd, maar toch doet nog niet iedereen aan zelfbevrediging. Je bent niet de enige, zo’n 90% van de mensheid masturbeert en het is ontzettend gezond! Het vingeren en sjorren doe je allemaal niet voor niks. Neem het heft in eigen hand en geniet van elke vorm van zelfbevrediging 💝

Masturbatie Man
Masturbatie Vrouw

De beginsels van masturberen

Voordat we echt gaan beginnen met masturberen, geven we je toch nog wat basistips mee! Een onhygiënische boel heeft niemand wat aan, toch? Én vergeet ook niet om er van te genieten, want dat is het allerbelangrijkste!.

masturbatie:
zelfst.naamw. (m.)

Het stimuleren van de eigen geslachtsdelen teneinde seksueel opgewonden te raken.

Altijd handige tips

#1 Hygiëne

Denk aan je persoonlijke hygiëne. Knip van te voren je nagels, was je geslachtsdeel en was vooral je handen erg goed! En het gebruik van glijmiddel bevorderd ook de hygiëne en zorgt tevens voor een soepeler verloop.

#2 Privacy

Je hoeft je er niet voor te schamen dat je masturbeert. Integendeel zelfs! Probeer wel te zorgen voor wat privacy tijdens het masturberen. Deur(en) op slot, gordijnen dicht, zonder ouders etc.

Neem het heft in eigen hand en geniet van elke vorm van zelfbevrediging 💝

#3 Het internet

Als je toch met jezelf bezig bent, dan kan kijken naar anderen leuk zijn. Ga op onderzoek uit; het internet staat vol met erotische video’s! Gebruik de volgende toetencombinatie, in Chrome, voor meer privacy ctrl + shift + n op het internet. Thank us later!

#4 Aftercare

Klaar(gekomen)? Top! Ruim alles rustig op en gooi je fapdoekjes weg. Let op; smijt ze niet in de prullenbak! Spoel ze door of leg ze in de wasmand.

Masturberen voor mannen

aftrekken voor beginners

Normale wekelijkse bezigheid

Ja ja, aftrekken is heel stiekem een wekelijkse bezigheid voor veel mannen. En dat start al op jonge leeftijd. Je bent op verkenning en speelt wat met de penis. Langzamerhand pak je de gehele penis stevig vast in je vuist en maakt een op- en neergaande beweging. Een simpele, maar effectieve stimulatie voor je eikel!

Sjorren omdat het moet

Nee, fout bezig! Als je gaat aftrekken moet je juist in de mood zijn. Een beetje voorvocht vergemakkelijkt het gehele masturbatieritueel wel! Natuurlijk bestaat er ook nog zoiets als glijmiddel en dat zou je ook kunnen gebruiken. Probeer alleen niet op een ‘droge eikel’ te sjorren, dit zorgt voor onnodige pijntjes en een onplezierige stimulatie.

Masturberen is een geweldig tijdverdrijf en bovenal gewoon fijn!

Beweging variaties

Ontdek je eigen lichaam en zoek uit wat je zelf een fijne beweging vind. Je kunt bijvoorbeeld je hand ondersteboven houden en dezelfde op- en neergaande beweging maken. Of alleen met de toppen van je vingers over de eikel van boven naar beneden. En natuurlijk kun je genieten van je fantasie, maar op het internet kun je je fantasie verbreden tijdens het masturberen! Bij tip #3 geven we je nog een fijne tip.

Houdingen en klaarkomen

Het makkelijkste is om op je rug te liggen en om op je buik klaar te komen. Op deze manier kun je met een wc-papiertje gemakkelijk alles er van af vegen en daarna doorspoelen, da’s wel zo hygienisch (tip #4). Je kunt ook een handdoek onder je leggen als je graag op je buik wil liggen, op deze manier geef je je penis extra stimulatie door de handdoek. Hetzelfde geldt natuurlijk voor een washandje of een sok!

 

Masturberen voor vrouwen

masturberen voor vrouwen

 

Heel soms is masturberen het lekkerste wat er is. Even de tijd nemen voor jezelf, even ontspannen en even heerlijk masturberen. Je gaat er even goed voor zitten/liggen en geniet er zo lang mogelijk van. Maar hoe dan?

Vingeren is heel normaal!

Er valt zoveel te ontdekken over hoe jouw lichaam precies werkt daar beneden. En dat valt te ontdekken met masturberen, wees dus totaal niet bang om jezelf te vingeren. Neem er de tijd voor en zorg dat je altijd tip #2 in acht neemt!

De juiste sfeer

Een bepaalde sfeer creëren is belangrijk. Om te masturberen moet je echt in de mood zijn, ga niet masturberen om te masturberen. Om in de sfeer te komen kun je jezelf ontdoen van alle kledij onder de gordel. Uiteraard kun je ook alles uittrekken en tegelijkertijd spelen met je borsten!

Masturberen is het lekkerste wat er is. Even ontspannen en tijd voor jezelf!

Je vingers

Masturberen betekent niet dat je gelijk met al je vingers je vagina in moet gaan. Het hoeft je niet af te schrikken om niet te masturberen, integendeel; ga op onderzoek uit wat je zelf fijn vind! Het kan zijn dat je te vroeg bent met je vingers en dat je vagina nog niet vochtig genoeg is. Maar het kan ook zijn dat je het helemaal niet fijn vind en het zelfs pijn doet! Het beste is om dan gelijk te stoppen.

Probeer wat houdingen

De natuurlijke manier is om op je rug te blijven liggen met je benen gespreid. Je kunt het ook op een hele andere manier doen, bijvoorbeeld op je zij. Dit is voor veel vrouwen meer comfortabel dan dat ze op hun rug liggen. Maar je kunt ook op je buik gaan liggen en met je schaamlippen en clitoris spelen. Of natuurlijk staand!

Meer leren? Volg dan dan meer lessen!

Je bent nu helemaal klaar om te starten met masturberen! Heb jij iets gehad aan deze masturbatieles?

Reageer

Gerelateerde berichten

Een reactie op Love Lessons #1 - Masturberen voor Beginners

  • Ik beschik over drie rukhandoekjes en twee treksokken. Daar kom ik normaal gesproken de week wel mee door. Soms hang ik hem in een kunstkut hoewel dat wel nogal een gedoe is met glijmiddel en zo.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid