Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

42.336 keer bekeken

Love Lessons #3 – Masturberen voor Experts

16 mei 2021,

geschreven door

Welkom bij masturberen voor experts! We gaan er vanuit dat jullie masturberen voor gevorderden tot jullie hebben genomen en toe zijn aan nieuwe uitdagingen om je solo-sessie mee te verreiken. In deze blog gaan we in op het masturberen met je partner, uitdagende masturbatie opdrachten die je kan doen met zijn tweetjes en behandelen we een aantal masturbatietechnieken voor experts!

Masturbatie Man
Masturbatie Vrouw

Masturberen met je partner

Masturberen samen met je partner kan in het begin misschien een beetje onwennig of eng aanvoelen, maar het kan een hele intieme manier zijn van soloseks en ook uitstekend als voorspel dienen. Het is wel belangrijk dat jullie je helemaal durven over te geven Het is ontzettend opwindend om je partner te zien genieten terwijl jij met jezelf bezig bent.

Zien hoe je partner masturbeert kan voor beide partijen daarnaast heel handig zijn. Je ziet zo precies welke handelingen jouw partner fijn vindt. Dat kan weer van pas komen tijdens jullie eerstvolgende voorspel!

Masturbatie opdrachten

Zit je in een relatie en kom je bijna niet meer aan masturberen toe? Maak er dan een wedstrijdje van en neem het op tegen je partner. Je kunt elkaar uitdagen met leuke opdrachten die het masturberen spannender maken en je extra doelen geeft naast het verkrijgen van een orgasme.

Wil jij een masturbatie challenge aangaan?
Check dan onze challenge voor mannen of onze challenge voor vrouwen

 

Masturberen voor mannen

Seksspeeltjes voor mannen – we gaan uitbreiden!

Prostaat stimulators

Heb je de masturbators inmiddels al helemaal versleten? Dan is het tijd om je sextoy arsenaal uit te breiden. Dit keer iets anders dan een speeltje voor je pielemuis. We willen jullie graag kennis laten maken met prostaat speeltjes! Met een prostaat speeltje stimuleer je, zoals de naam doet vermoeden, je prostaat. De prostaat wordt ook wel de mannelijke G-spot genoemd en kan met een soortgelijk seksspeeltje gestimuleerd worden. Prostaat dildo’s en prostaat vibrators hebben net als een G-spot vibrator namelijk een kromming in de schacht en een bolvormige kop waar goed druk mee gezet kan worden.

Voordat je met een dergelijk seksspeeltje aan de slag gaat, is het zaak dat je voldoende glijmiddel bij de hand hebt. Bij voorkeur een glijmiddel op siliconenbasis. Een siliconen glijmiddel blijft langer glad en hoef je minder vaak aan te brengen. Je brengt dit glijmiddel aan op de anus en op het speeltje zelf.

Om de prostaat te bereiken kan je het beste op je rug gaan liggen en je knieën omhoog trekken. Vervolgens breng je het speeltje naar binnen, met de punt gericht naar je navel. De prostaat bevindt zich ongeveer 5 centimeter diep in de anus en voelt een klein beetje aan als een walnoot. Door met het prostaat speeltje tegen dit plekje aan te wrijven, ervaar je een gevoel van opwinding en kan je zelf een hoogtepunt bereiken!

Masturbatie technieken voor mannen

Perineum stimuleren

Durf je niet gelijk iets in je kont te stoppen? Je prostaat kan je ook extern stimuleren door met je perineum aan de slag te gaan. Het perineum ligt tussen je scrotum en anus in. Vooral bij mannen is het een erg gevoelig plekje. Door het perineum te masseren kan ook de prostaat gestimuleerd worden. Het kan zelfs leiden tot een spetterend orgasme!

  • Zet met twee vingers druk op het perineum en houd deze druk een tijdje vast
  • Schuif steeds een klein beetje op, richting de anus
  • Het plekje net achter de anus is bij veel mannen de sweetspot, bouw hier dus rustig naar toe
  • Een aantal prostaat speeltjes hebben een ‘armpje’ wat op het perineum komt te liggen en deze stimuleert

Prostaat stimuleren

We hebben in deze blog het al over prostaat speeltjes gehad. Maar je kunt dit gevoelige plekje ook gewoon met je vingers stimuleren. Zorg zoals altijd dat je voldoende glijmiddel bij de hand hebt. Als je het geen fijn idee vindt om met je vinger naar binnen te gaan kan je ook een condoom om je vinger doen of van te voren een anale douche gebruiken. Met een anale douche weet je zeker dat er niks meekomt 😉

De eenvoudigste manier om de prostaat te bereiken, is wanneer je op je rug gaat liggen en de knieën wat omhoog trekt richting je borst. Zorg dat je voldoende ontspannen bent en genoeg anaal glijmiddel hebt aangebracht op je vinger en rondom de anus. Met de handpalm naar beneden gericht kan je vervolgens met een vinger naar binnengaan. Beweeg de vinger richting je navel tot je na ongeveer 5 centimeter een verdikking voelt ter grootte van een walnoot: dit is de prostaat!

De prostaat kan je vervolgens masseren door er zachtjes overheen te wrijven of door er ritmisch druk op uit te oefenen. Zorg daarnaast dat jij je volledig kunt concentreren op deze techniek en verder niks anders aan je hoofd hebt. Dan zal een orgasme hoogstwaarschijnlijk niet uitblijven!

 

Masturberen voor vrouwen

Seksspeeltjes voor vrouwen – een stapje verder

In masturberen voor gevorderden hebben we al een aantal seksspeeltjes besproken waar je mee kunt beginnen wanneer je nog niet zo bekend bent met sextoys. Dit keer bespreken we een aantal toys die net even iets meer stimulatie bieden en daardoor niet echt meer in aanmerking komen als seksspeeltjes voor beginners.

Wand vibrator

Een wand vibrator is een krachtig en multifunctioneel seksspeeltje. In eerste instantie zijn de wand massagers, zoals de naam al een beetje doet vermoeden, bedoeld voor het geven van massages. Daarnaast kunnen de speeltjes ook ingezet worden voor externe stimulatie van de vagina. De vibrator geeft krachtige trillingen af die zeker niet geschikt zijn voor de beginners op het gebied van seksspeeltjes. Ervaring met sextoys is dus wel een vereiste (mits je het speeltje ook voor stimulatie wilt gebruiken)!

De vibrators hebben een ronde kop en een flexibele hals waardoor ze uitstekend meebewegen met de contouren van het lichaam. Daarnaast zijn er verschillende opzetstukken voor wand massagers verkrijgbaar om je meer stimulatiemogelijkheden te geven. Zou je naast je wand massager ook wel een G-spot vibrator willen hebben? Dan is een G-spot opzetstuk aanschaffen dus ook een mogelijkheid!

G-spot vibrator

Voor vrouwen is het lastig om klaar te komen van penetratie alleen. Vaak is er ook stimulatie van de clitoris nodig om tot een hoogtepunt te komen. Ben je toch heel benieuwd naar een vaginaal orgasme? Dan is een G-spot vibrator het overwegen meer dan waard!

De G-spot bevindt zich 3 tot 5 cm diep in de vagina, aan de kant van je buik. Het stimuleren van deze plek wordt doorgaans door veel vrouwen als opwindend ervaren en kan tot een overweldigend orgasme leiden. Een G-spot vibrator heeft een kromming in de schacht en een stevige ronde kop, speciaal bedoeld om dit gevoelige plekje te kunnen stimuleren. Wanneer je de vibrator naar binnen brengt, richting je navel, voel je als het goed is een sponsachtig plekje. Dit is je G-spot. Experimenteer met de verschillende vibratiestanden en kijk wat voor jou het beste werkt.

Dubbele stimulatie!

Een tarzan vibrator heeft een gedeelte wat je kunt inbrengen en een gedeelte bedoeld voor stimulatie van de clitoris. Er zijn ook tarzan vibrators die clitoris stimulatie combineren met stimulatie van de G-spot. Hiervoor dien je goed te kijken naar de vorming van de schacht. Heeft deze een kromming, dan kan deze vibrator ook jouw G-spot stimuleren. Wanneer je twee hotspots tegelijk stimuleren, is een tarzan vibrator een meer dan goede optie!

Masturbatie technieken – next level

G-spot stimulatie

Je kunt je G-spot het makkelijkste vinden door op je rug of buik te gaan liggen. Plaats de palm van je hand vervolgens op je vulva en ga met een vinger naar binnen. Met je vinger maak je daaropvolgend een ‘kom hier’ beweging richting je schaambeen. Als het goed is voel je een sponsachtig weefsel, aan de kant van je buik, ongeveer ter grootte van een boon. De G-spot kan je stimuleren door druk uit te oefenen op deze plek of door er zachtjes overheen te wrijven.

Wanneer je druk op deze plek uitoefent, kan het gebeuren dat je het gevoel krijgt dat je moet plassen. De G-spot deelt namelijk een zenuwbaan met de blaas. Dit maakt het misschien wel wat lastig om goed te ontspannen. Zorg daarom dat je van tevoren goed uitgeplast hebt!

Wist je dat… het mogelijk is om te squirten door de G-spot te stimuleren?

Squirten

Door druk uit te oefenen op de G-spot is het voor sommige vrouwen ook mogelijk om te ejaculeren. Vrouwelijke ejaculatie, in de volksmond ook wel ook wel squirten genoemd, is alleen mogelijk wanneer je als vrouw voldoende ontspannen en opgewonden bent. Wanneer je het lastig vindt om de G-spot met de vingers te stimuleren, is een G-spot vibrator een uitstekend alternatief. Duw vlak voordat je voelt dat je klaarkomt je bekkenbodemspieren naar buiten, in plaats van dat je deze samentrekt. Dit verhoogt de kans op een succesvolle squirt!

Meer leren? Volg dan dan meer lessen!

Je bent nu helemaal klaar om te starten met masturberen! Heb jij iets gehad aan deze masturbatieles?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Een bevalling of hormonale veranderingen, zoals in de overgang, kunnen een behoorlijke impact hebben op het welbevinden van de vagina en vulva. Veel vrouwen merken dat na een bevalling of sinds de overgang, de vagina minder gevoelig kan zijn, de vagi…
4.073 keer bekeken