NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

1.610 keer bekeken

Een schattig knaagdier voor in je nachtkastje!

1 januari 2020,

geschreven door

Seksspeeltjes zijn allang niet meer alleen gevormd naar piemels en vagina’s. Eerder behandelden we in deze rubriek al een cactus dildo, vibrerende badeentjes en een octopuss buttplug. Deze keer willen we graag een multifunctionele eekhoorn met jullie delen. Dit seksspeeltje voor koppels kan op vele manieren worden ingezet!

Eekhoorn stimulator

Seksspeeltjes als Satisfyer en Womanizer hebben inmiddels bewezen dat luchtdruk stimulatie voor veel vrouwen een garantie op een orgasme is. De eekhoorn vibrator maakt ook gebruik van deze technologie en heeft een mondje die de clitoris stimuleert zonder deze aan te raken. Hierdoor bestaat er geen kans op overstimulatie, waardoor het voor vrouwen mogelijk wordt om vaker achter elkaar klaar te komen. Het mondje van het speeltje kan overigens ook gebruikt worden als tepel- of eikelstimulator!

eekhoorn vibrator

eekhoorn vibrator

Maar de eekhoorn kan meer! Zo kan je de staart gebruiken voor interne stimulatie van de anus of vagina. Door het flexibele siliconen materiaal breng je de staart, met een beetje glijmiddel natuurlijk, comfortabel naar binnen. Ook kan je de staart bijvoorbeeld om het scrotum heen klemmen en als massager gebruiken om het lichaam mee te masseren. Deze eekhoorn kan alles!

Is dit een seksspeeltje voor jou? Je kunt dit schattige knaagdiertje hier bestellen.

Zou jij deze schattige eekhoorn in je nachtkastje wille hebben? Deel het met ons in een reactie!

7 Responses

  1. @naughtyNick. Dank voor je reactie. Betekent dit dat we er naar kunnen uitkijken dat het speeltje aan onze collectie wordt toegevoegd 😊😍?

  2. Graag wil ik dit speeltje in ons nachtkastje hebben. We hebben al wat toys, maar deze geeft extra mogelijkheden vwbt tepel en zeker ook eikel stimulatie. Is dit het eerste luchtdruk speeltje voor mannen? Ook de anale mogelijkheden trekken ons aan, we hebben er weinig ervaring mee, maar willen het graag uitproberen. Dit speeltje lijkt een goede eerste stap.

  3. Dit lijkt mij een geweldige stimulans voor ons in het algemeen, maar voor mij in het het bijzonder. Aangezien ik nauwelijks of eigenlijk niet kan klaarkkomen. Terwijl mijn partner juist vergevorderde sm’ er is.

  4. Ik zou hem heel graag op mijn nachtkastje willen hebben. Helaas is hij via de link niet meer leverbaar 😢.

  5. Wat een geweldig mooi en multifunctioneel speeltje, ik wil het heel graag proberen. De mogelijkheden voor mijn tepels en bij mijn partner lijken me geweldig. Ook lijkt dit een ideaal speeltje om mijn partner te introduceren in anal play. Ik zal er een review over schrijven mochten jullie dat willen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

635 keer bekeken

Geschreven door

Thank God it’s Fetish Friday! Elke vrijdag zetten wij een fetisj in de spotlight, want in iedereen schuilt toch wel een beetje een fetisjist. Deze week bespreken we de fetisj Psellismofilie. Benieuwd wat deze fetisj inhoudt? Lees dan snel verder!…
635 keer bekeken