door NaughtyNick

I Rub My Duckie: het meest ondeugende badeendje!

30 maart 2018 door NaughtyNick

Wil jij even ontspannen? Een warm bad is dan het perfecte plekje om even tot rust te komen! Helemaal wanneer je fijn gezelschap hebt van een vibrerend eendje. Dit eendje ziet er misschien onschuldig en discreet uit, maar schijn bedriegt. Met zijn snaveltje weet hij met gemak al jouw hotspots te stimuleren!

I Rub My Duckie

Voor een leek lijkt de I Rub My Duckie op een doodgewone badeend, maar wanneer er op het knopje wordt gedrukt, transformeert dit onschuldige eendje in een onvervalste orgasmemachine. Door zachtjes in het eendje te knijpen, wissel je tussen de drie verschillende snelheden. Natuurlijk is het eendje ook waterdicht en fluisterstil! Daarnaast, als je toch in bad zit, is het eendje ook eenvoudig schoon te maken. Het siliconen materiaal laat zich makkelijk reinigen; dompel de Duckie simpelweg nog een keer onder en je bent klaar.

Door zijn populariteit zijn er inmiddels allemaal verschillende uitvoeringen. Ook zijn ze zo klein dat je de I Rub My Duckie gemakkelijk meeneemt in je bagage. Je kan ‘m dus vrij rond laten dobberen in je hotel op vakantie! De felle kleuren zijn wel iets minder discreet als de standaard gele badeend, maar dat hoeft de pret niet te bederven.

Speel jij wel eens in bad? En ben jij groots fan van badeendjes? Deel het met ons in een reactie

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid