Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.625 keer bekeken

De niet-prikkende cactus dildo!

4 oktober 2019,

geschreven door

Een cactus heeft eigenlijk best een erotisch uiterlijk. Niet zo heel gek dus, dat ‘dildo cactus’ een veel voorkomende naam is voor verschillende soorten lange, smalle cactussen. Toch weerhouden de stekels de meeste mensen ervan om er bovenop te gaan zitten. Voor die liefhebbers van grote, dikke langwerpige objecten zijn er nu siliconen cactus dildo’s!

Een cactus dildo?

Deze verzameling cactussen prikken helemaal niet, maar geven je een heerlijk gevoel van opwinding! Cactussen hebben doorgaans weinig water nodig, maar deze cactussen gedijen het best in een vochtige omgeving 😉 Elke cactus is gemaakt van flexibel siliconen en voorzien van een kromming in de schacht, waardoor de cactussen ook jouw G-spot of prostaat kunnen raken.

cactus dildo
cactus dildo

Het uiteinde, dat als handvat dient, heeft een iets dikkere diameter waardoor het speeltje perfect in de hand ligt. De handgreep van het seksspeeltje past precies in de decoratieve bloempot. Maak je even geen gebruik van je sextoy? Dan kan je hem ook prima in de vensterbank zetten!

De collectie bestaat uit verschillende cactussen. De bloeiende cactus heeft bijvoorbeeld kleine knopjes die voor extra stimulatie zorgen. Daarnaast zijn de cactussen ook in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Zou jij op deze cactus durven te zitten? Deel het met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.687 keer bekeken

Geschreven door

Schaamhaar. Vrijwel iedereen krijgt het, maar waarom eigenlijk? Wat voor nut heeft het? En moeten we het trimmen, scheren of toch laten zoals het is? In dit artikel beantwoorden we al jouw vragen over dit mysterieuze hoopje haar op en rondom de schaa…
3.687 keer bekeken