Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

1.693 keer bekeken

De niet-prikkende cactus dildo!

4 oktober 2019,

geschreven door

Een cactus heeft eigenlijk best een erotisch uiterlijk. Niet zo heel gek dus, dat ‘dildo cactus’ een veel voorkomende naam is voor verschillende soorten lange, smalle cactussen. Toch weerhouden de stekels de meeste mensen ervan om er bovenop te gaan zitten. Voor die liefhebbers van grote, dikke langwerpige objecten zijn er nu siliconen cactus dildo’s!

Een cactus dildo?

Deze verzameling cactussen prikken helemaal niet, maar geven je een heerlijk gevoel van opwinding! Cactussen hebben doorgaans weinig water nodig, maar deze cactussen gedijen het best in een vochtige omgeving 😉 Elke cactus is gemaakt van flexibel siliconen en voorzien van een kromming in de schacht, waardoor de cactussen ook jouw G-spot of prostaat kunnen raken.

cactus dildo
cactus dildo

Het uiteinde, dat als handvat dient, heeft een iets dikkere diameter waardoor het speeltje perfect in de hand ligt. De handgreep van het seksspeeltje past precies in de decoratieve bloempot. Maak je even geen gebruik van je sextoy? Dan kan je hem ook prima in de vensterbank zetten!

De collectie bestaat uit verschillende cactussen. De bloeiende cactus heeft bijvoorbeeld kleine knopjes die voor extra stimulatie zorgen. Daarnaast zijn de cactussen ook in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Zou jij op deze cactus durven te zitten? Deel het met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.422 keer bekeken

Geschreven door

Nee, het is geen grap mannen. Een penisbreuk bestaat echt! En ja, het is net zo erg als het klinkt. Ben je nog niet afgehaakt? Dan vertellen we je in dit blog alles wat je moet weten over dit bijzondere fenomeen, inclusief wat je moet doen mocht het …
2.422 keer bekeken
1.979 keer bekeken

Geschreven door

We ♥ Weird is terug en dit keer hebben we niet de sleutel maar het slot naar een spannend spel gevonden! Discipline kan lastig zijn, zeker wanneer je partner toch altijd weer een manier vindt om onder straf uit te komen. Was er maar een manier om j…
1.979 keer bekeken