Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

953 keer bekeken

Trek ten strijde met het Game of Moans dildo zwaard!

14 juli 2017,

geschreven door

Houd jezelf staande in een fantasiewereld hier ver vandaan, waar ijszombies, draken en heleboel seks dagelijks de revue passeren. Met het nieuwe seizoen van Game of Thrones voor de deur, konden we jullie dit opmerkelijke seksspeeltje natuurlijk niet onthouden: de Game of Moans dildo!

Winter is cumminnggg!

Geniet van de actie die je, tot op heden, alleen in je fantasie beleefde. Geen draak – ook je vriendin niet – is bestand tegen dit zwaard! 😉 Het speeltje is gemaakt van lichaamsveilig siliconen en heeft een invoerdiepte van 16,5 cm. Ook het heft is volgens Geekysextoys – de producent – geschikt voor penetratie. Zo weet je zeker dat je er warmpjes bijzit wanneer de winter zijn intrede doet!

game of thrones dildo

Meer Geeky sextoys?

Benieuwd naar meer? Geekysextoys specialiseert zich in het ontwerpen en verkopen van bijzondere sextoys. Naast sextoys – gebaseerd op je favoriete serie – vind je hier onder andere Dragon vibratie eitjes, een batman butt plug en Pokemoan dildo’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

4.099 keer bekeken

Geschreven door

De zomer is in volle gang. Misschien kom je net terug van een tropisch eiland of wellicht staat er nog een leuke citytrip op de planning! De vakantie is hét moment om nieuwe plekken te ontdekken en de spreekwoordelijke koffer in te duiken. Vind je s…
4.099 keer bekeken