NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

5.161 keer bekeken

4 Awesome dingen die gebeuren als jij een vibrator gebruikt!

28 januari 2021,

geschreven door

Girls just wanna have fun. Als jij een vibrator in huis hebt is je leven al bijna volmaakt. Als jij nog geen vibrator in huis hebt… wat doe je hier dan? Hup naar de shop en scoor de beste aankoop van je leven! Een vibrator maakt je leven gewoon vele malen beter en wij vertellen jou waarom.

Speciaal voor jou hebben wij een kort maar krachtig lijstje samengesteld met 4 awesome dingen die gebeuren als jij een vibrator gebruikt.

#1 Eerlijk is eerlijk, je hebt niemand anders meer nodig voor een next level orgasme


Natuurlijk. Niks kan op tegen het gevoel van huid op huid contact, een emotionele connectie of een lekkere passionele tongzoen. Maar laten we even eerlijk zijn: Tijdens een slechte one night stand heb je ook geen van deze dingen. Wat je wel hebt? Spijt, een vies dekbed, een onbevredigd gevoel en als je pech hebt; een soa. Niemand heeft daar zin in. Waar jij wel zin in hebt is een heerlijk potje seks, zoals jij het wilt, waar jij het wilt en zo lang als jij het wilt. En ja… een vibrator doet dit voor je.

Heb je wel eens een man ontmoet die zijn penis op 10 verschillende vibratie- en 3 rotatie standen kan laten werken? Nee, dat dachten wij al (zo ja, laat zijn nummer even achter in de comments). Kortom: een vibrator is de beste partner voor jouw potje egoïstische seks. Hij klaagt niet als je te hard schreeuwt, te veel tijd neemt of te vaak wil. A vibo really is a girl’s best friend.

“Wat je wel hebt? Spijt, een vies dekbed, een onbevredigd gevoel en als je pech hebt; een soa.”

#2 Je leert je lichaam erg goed kennen

Elke keer als jij een nieuwe toy gebruikt, moet je opzoek gaan naar dé manier om jou het lekkerste hoogtepunt te geven. Hou je van diep, snel, hard? of ben je meer van de zachte aanpak? Vind je het lekker om alleen vaginaal of clitoraal gestimuleerd te worden of word jij pas echt opgewonden van de combi? Als jij experimenteert met toys, dan leer jij je lichaam erg goed kennen!

#3 Je hebt betere seks met een partner

Dit punt sluit goed aan op punt#2. Want als jij je eigen lichaam op en top kent kan je tijdens de seks met een partner beter aangeven wat je wil! Niet alleen zal je meer zelfvertrouwen hebben omdat je geleerd hebt om jezelf te laten gaan met je vibrator. Ook weet je wat je wel en niet lekker vindt. Daarnaast is een vibrator ook een hele fijne toevoeging tijdens de seks met je partner. Dus heb je nog steeds geen vibrator aangeschaft? Waar wacht je nog op?! Een vibrator zorgt voor een veel beter seksleven, solo én met partner.

“Daarnaast is een vibrator ook een hele fijne toevoeging tijdens de seks met je partner.”

#4 Wait, what? Ik kan squirten?!


Holy Sh*t. Soms gebeuren er magische dingen als jij een vibrator gebruikt. Je kan er bijvoorbeeld na tientallen jaren achter komen dat je kan squirten! Wie had dat gedacht?! Jij en je net verschoonde dekbed niet in ieder geval. De G-spot vibrator heeft jouw inner squirt goddess ontwaakt en nu is ze niet meer te temmen! Nu kan het tijdens je duo sessies ook wel eens veranderen in een waterballet. Dus het gebruik van een sekstoy is op eigen risico.

“De vibrator heeft jouw inner squirt godess ontwaakt en nu is ze niet meer te temmen!”

Welke vibrator ligt er in jouw nachtkastje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.650 keer bekeken

Geschreven door

Het stimuleren van je clitoris kun je op vele manieren doen, met bijvoorbeeld een bullet vibrator of een wand massager. Maar wat dacht je van een balsem speciaal voor je clitoris? Niet om enige droogte tegen te gaan, maar juist voor stimulatie! How t…
1.650 keer bekeken