Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.610 keer bekeken

De 15 meest opzienbarende sekscènes uit Game of Thrones (met gifjes!)

28 augustus 2017,

geschreven door

Hoewel in de boeken schijnbaar nog meer gesekst wordt dan in de TV serie, waren er de afgelopen zeven seizoenen toch een hoop seksscènes waar te nemen in Game of Thrones. We hebben de 15 wildste, vreemdste, heetste en meest gedenkwaardige seksscènes uit Game of Thrones voor je verzameld. Heb je de serie nog niet gezien, maar ben je wel van plan dit te doen? Stop dan nu met lezen want er komen behoorlijk wat spoilers voorbij!

Missandei en Grey Worm

De seksscène in de tweede aflevering van seizoen 7 laat de kijkers kennismaken met een zachtere kant van romantiek dan we normaal gewend zijn van de serie. De twee hebben wederzijds respect en begrip voor elkaar, waardoor de interactie een positieve seksuele ervaring oplevert (iets dat zelden voorkomt in Game of Thrones, hehe).

Cersei en Jaime hun eerste incest scene

De eerste keer dat we incest te zien kregen tussen broer en zus Lannister was gelijk al tijdens de allereerste aflevering. Nog schokkender dan deze incestscène was het toen Bran van een toren werd gegooid omdat hij het allemaal had gezien. Jaime houdt niet van voyeurs, zoveel is ons duidelijk.

Khal Drogo en Khaleesi

De scène waar Drogo de jonge Daenerys – niet geheel vrijwillig – van achter neemt is gedenkwaardig vanwege zijn brutaliteit. Gelukkig neemt Khaleesi niet veel later zelf de touwtjes in handen. You go girl!!

Loral Tyrell en Renly Baratheon

Zo te zien had Renly zich netjes geschoren. Nee, we hebben het niet over zijn baard.

Viserys Targaryen

Viserys was naast Joffrey misschien wel één van de meest irritante personages uit de serie. Hoe deze creep zo’n lekkere chick heeft weten te scoren vragen we ons nog steeds af. Gelukkig werd hij vlak na deze scène bedolven onder gesmolten goud. Go Drogo!

Daenerys krijgt les

Wanneer je seks gaat hebben met Khal Drogo kan je er natuurlijk niet een beetje dood bij liggen. Daenerys wordt in deze scène door Doreah bijgebracht hoe ze een beest in bed wordt. Hoewel ze niet echt seks hebben was de scène behoorlijk opwindend te noemen!

Oefening baart kunst

De lessen van Doreah hebben duidelijk hun effect gehad. Khaleesi laat zien dat ze ook in de slaapkamer een echte Koningin is!

Robb Stark en Talisa Maegyr

Wanneer Robb Stark eindelijk zijn liefde bekent aan Talisa Maegyr, ondanks de huwelijksverplichtingen met de Freys, gaat het ook gelijk goed los! Later kwamen we erachter dat hij toch beter de Freys te vriend had kunnen houden…

Jon Snow leert dingen

Ygritte liet Jon maar al te vaak weten hoe weinig hij eigenlijk wist. Gelukkig voor haar is Jon een natuurtalent als het aankomt op seks en wist hij haar gevoeligste plekjes zonder veel moeite te vinden 😉

Theon Greyjoy

Toen Theon zijn piemel nog had maakt hij er gelukkig gretig gebruik van!

Wijze woorden van Oberyn

Wanneer Olyvar vraagt of Oberyn mannen of vrouwen verkiest als bedpartner, vertelt hij dat een voorkeur betekent dat je een halve wereld aan seksueel plezier mist. “Tijdens oorlog kies je een kant, in de liefde niet”, aldus Oberyn.

De vrouw in het rood

Hoe kun je een seksscène nog spannender maken? Blijkbaar vond Melisandre – gespeeld door onze eigen Carice van Houten – bloedzuigers een goed idee… Toch zijn we erg trots op onze Nederlandse inbreng in de serie!

Podrick wordt beloond

Podrick is de meest trouwe schildknaap die Tyrion Lannister zich kan wensen. In plaats van hem een opslag te geven of te belonen met goud, biedt Tyrion hem verschillende vrouwen aan. Tot ieders verbazing schijnt Podrick ook nog eens behoorlijk groot geschapen te zijn.

Stannis en Melisandre

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar we krompen ineen toen Stannis en Melisandre eindelijk seks hadden. Al had dit voornamelijk te maken met het gekke schaduwmonster dat ontstond uit deze vrijpartij…

Tyrion en Shae

Tyrion kent de bordelen uit de Zeven Koninkrijken aardig zijn broekzak en is gewend geraakt aan vrouwen die bereid zijn alles voor hem te doen. Zijn liefdesrelatie met Shae was daarom op zijn minst schattig te noemen. Al hun ontmoetingen waren sexy, charmant en dynamisch. Totdat ze er vandoor ging en alles verpeste, zucht!

Welke seksscène is jou het meest bijgebleven? Deel het met ons in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

In dit erotisch verhaal is Vayen opzoek naar een spicy romannetje, maar Emiel heeft dit boek al in handen in de boekenwinkel. Ze wisselen nummers uit om elkaar op de hoogte te houden van het boek, maar de berichten worden al snel erotisch getint. En dan stelt Vayen…
1.229 keer bekeken