Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.494 keer bekeken

6 dingen die we hebben geleerd van Fifty Shades of Grey!

16 augustus 2018,

geschreven door

Menig huisvrouw heeft de trilogie in huis en de bioscoopzalen puilden uit toen de films uitkwamen. Ik heb het natúúrlijk over Fifty Shades of Grey, dat het verhaal vertelt van de jonge, onschuldige Anastacia en de mysterieuze, maar charismatische miljardair, Christian Grey. Het verhaal dat volgens menigeen het topic BDSM wat meer op de kaart heeft gezet. Maar BDSM is niet het enige dat we uit deze reeks hebben kunnen halen? Deze 6 lessen hebben wij geleerd van de Fifty Shades reeks!

6 lessen geleerd van Fifty Shades of Grey

1. Liefde op het eerste gezicht bestaat…

Vanaf het moment dat de jonge Anastacia Steele de charmante Christian voor het eerst ziet, lijkt ze al helemaal de weg kwijt te zijn. Ook de ijzere Christian is onder de indruk. En dit verhaal van Ana en Chris heeft een happy end… Dus ja mensen: liefde op het eerste gezicht bestaat echt! Ook jij kan zomaar iemand tegen het lijf lopen en daar binnen een paar maanden mee gaan trouwen!

2. Het muizige meisje krijgt altijd de kerel

Loop je er niet zo florissant uit als sommige dames in je omgeving, met hun wenkies on fleek? Geen zorgen, ook minder opvallende dames lijken goed te scoren bij succesvolle, rijke, knappe mannen vol testosteron. Ooit ontmoet ook jij je miljardair die genoeg geld heeft om jouw garderobe meer fashionable te maken 😉

3. Liefde is… een contract ondertekenen

Onderteken jij ook altijd het een en ander voordat je een nieuwe relatie aangaat? Ik ook niet. Maar misschien kunnen we toch nog wat leren van Chris en Ana. Zij onderhandelen over wat hij wel en niet kan doen. Eigenlijk heel wijs voor iedere soort relatie! Bedenk maar eens dat je op papier kan zetten wie de afwas doet en wie de tuin gaat bijhouden. En het blijkt dat zo’n contract super sexy is.

Wist je dat… in Zweden nu een wet geldt dat je nadrukkelijk toestemming moet geven voor seks?

5. Stalken is een teken van liefde

Als jij een avondje op stap gaat met vriendinnen of je gaat op reis, dan is het heel normaal dat jouw liefje jou goed in de gaten houdt. Dit kan hij doen door middel van GPS-tracking, maar hier en daar een mannetje op de uitkijk zetten, daar heeft hij ook een handje van. Kortom: waar jij gaat, gaat hij. Echte liefde!

5. Geld maakt gelukkig

Stel, je hebt een oogje op iemand die misschien een beetje raar is. Hij heeft ook nog eens een duister verleden waar hij liever niet over praat, hij durft zich niet te binden én hij wil na de seks met met jou in één bed blijven slapen. Maakt niet uit. Want zolang hij een garage vol met auto’s heeft, ook nog eens een privé helikopter heeft en een dik penthouse, is er niets aan de hand!

6. Schijnbaar kan je iemand daadwerkelijk ‘redden’

Dat mensen te redden zijn van een boel trauma’s wordt wel duidelijk na het voltooien van de Fifty Shades of Grey reeks. Wat een spanning en sensatie! En dacht jij ook dat het allemaal niet goed zou komen? Spoiler! Ana en mr. Fifty trouwen na een paar maanden, krijgen kindjes en leefden nog lang en gelukkig. Eind goed, al goed!

Welke wijze les uit Fifty Shades of Grey heb jij geleerd?

1 reactie

  1. Ik heb van de boeken geleerd dat je blijkbaar geen verstand van het onderwerp hoeft te hebben en ook geen diepgaande research hoeft te doen om toch rijk te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.814 keer bekeken

Geschreven door

Als je graag een hengeltje uit gooit word het niet aangeraden om deze dildo te gebruiken als aas. De op Aquaman geïnspireerde dildo is wel een manier om dichter bij de diepste dieptes van de zeven zeeën te komen. Ben jij klaar voor wat onderwater …
3.814 keer bekeken
2.234 keer bekeken

Geschreven door

Sommige mannen grappen wel eens dat wanneer ze op het toilet gaan zitten, het topje van hun penis steeds in het water komt te hangen. Onlangs kwamen we op het internet dit grappige wc-potje tegen, waarbij niet alleen het topje van de penis, maar ook …
2.234 keer bekeken