Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.580 keer bekeken

Toys van de maand: Lora DiCarlo verwarmende G-spot/P-spot sextoys

20 april 2021,

geschreven door

Elke maand komt er wel een nieuwe toy bij ons binnen die dusdanig opvalt dat we hem graag met jullie willen delen. Deze maand willen we er maar liefst drie met jullie delen! Het merk Lora DiCarlo heeft hun collectie onlangs met drie prachtige verwarmende toys uitgebreid.

 • Uniseks vibrators
 • Voor G- of P-Spot
 • Verwarmend effect
 • Lichaamsveilig siliconen
 • 7 Vibratiestanden
 • 3 Vibratiepatronen
 • Oplaadbaar met USB-kabel

Met de Tilt, Drift en Sway heeft Lora DiCarlo onlangs haar assortiment uitgebreid met drie prachtige verwarmende sextoys. De luxe sextoys zijn voorzien van een verwarmingselement dat de toys aangenaam laat opwarmen. Gecombineerd met het zachte siliconen materiaal zorgt dit voor een zeer realistisch en comfortabel gevoel tijdens het penetreren. De toys zijn overigens ook zonder verwarmende functie te gebruiken.

Elk van deze drie toys beschikt over 3 vibratiepatronen en 7 vibratiestanden die afzonderlijk van elkaar bediend kunnen worden. De Sway en Tilt zijn beide geschikt om zowel haar G-spot als zijn P-spot te stimuleren. Wil je een verwarmende sextoy die alleen voor het stimuleren van de G-spot gemaakt is? Dan is de Drift een uitstekende keuze. Dankzij de ergonomische vorm liggen de toys perfect in de hand en zijn ze zeer prettig in gebruik. De toys snel op te laden met de bijgeleverde USB-kabel en worden geleverd in een luxe verpakking inclusief toybag.

Tip! Maak de toy na anaal gebruik eerst goed schoon met lauwwarm water en een antibacteriële zeep of een toycleaner voordat je hem vaginaal inbrengt.

Win de Lora DiCarlo Drift Verwarmende G-Spot Vibrator

We hebben goed nieuws voor jou! Wij geven deze maand* een van deze luxe vibrators weg! Je maakt kans op de Lora DiCarlo Drift door te reageren** op dit artikel. Kopieer de onderstaande zin en maak deze af om deel te nemen aan deze winactie. It’s that simple!

Je kunt inmiddels niet meer meedoen met deze winactie. Wil jij op de hoogte blijven van geldende winacties? Houd dan onze rubriek in de gaten!

Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want…

*= Je kunt meedoen tot en met dinsdag 27-04-2021 12:00. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
**= We maken de winnaar niet bekend in dit artikel, maar we benaderen hem of haar via e-mail. Vul daarom een juist e-mail adres in tijdens het reageren.
De EasyToys Magazine actievoorwaarden zijn van toepassing op deze winactie.

Ben jij enthousiast geworden over deze cockring? Doe dan snel mee met onze winactie!

77 reacties

 1. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want ik wil ‘m graag gebruiken tijdens sex met mijn minnaar 😉.

 2. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want… dan kan ik mijn vriendin eens lekker verwennen met deze vibrator. Haar plezier is mijn plezier 🙂

 3. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want dan heb ik zeker iets wat me elke avond naar de zevende hemel brengt.

 4. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want luxe heeft zijn waarde maar ik heb hem liever in m’n tasje.

 5. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want…die maakt mijn G-spot hot.Bij elke beweging slaak ik kreetjes van genot!

 6. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want…het wordt alleen maar beter anaal als ik zelf mee bepaal

 7. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want er is nog een speciaal plekje wat zij bewaard heeft voor mijn p-spot toys.

 8. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want dit lijkt me een heerlijk speeltje om mee te spelen op mijn stream!

 9. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want…dan kan ik hem heel snel er af pakken om mijn eerste stappen te zetten op het gebied van anale stimulatie

 10. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want…
  Ik wil wel eens zien waar mijn vrouw dan aanbeland!
  25 jaar bij elkaar is al een lange tijd…
  En het spannend houden is soms best een wedstrijd
  Speeltjes hebben we nog nooit echt geprobeerd,
  Deze lijkt om mee te beginnen zeker niet verkeerd!

 11. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want… wij zijn toen aan geile lekkere anaal sex

  Xx gr ons man 34 vrouw 33
  Alle 2 bi

 12. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want ik wil meer toys die op mij en mijn partner te gebruiken zijn. Dubbel het plezier ;)!

 13. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want…de Lora DiCarlo Drift laat mijn vriendin spuiten als een fontein…en dat is mijn ultieme fantasie om mee te maken!

 14. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want je kan nooit genoeg hebben in dat laadje en we leven op experimenteren 😉

 15. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want wij experimenteren graag met toys en een verwarmende toy hebben wij nog nooit mogen ervaren. Het lijkt mij geweldig om elkaar te verwennen met deze toy en zo onze avonturen naar een heter niveau te tillen.

 16. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want…wij kopen en testen elke maand nieuwe speeltjes en deze zouden we heeel graag willen

 17. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want… Het is nog nooit gelukt om mijn vriend zijn p-spot goed te verwennen! Met deze toy lukt dat hopelijk wel!

 18. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want wil ons sexleven naar een nog hoger Hoogtepunt brengen!

 19. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want…mijn g spot kan wel een opwarmertje gebruiken. Aangezien erbij mij geen p spot in de buurt is, hoef ik hem ook niet te delen.

 20. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want een verwarmd speeltje hebben we nog niet en zijn we hee erg benieuwd naar!

 21. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want…ik heb al ruimte gemaakt in mijn nachtkastje, zo iets spannends past er altijd in.

 22. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want…Onze dochter is op ontdekkingsreis en zoekt en vindt voornamelijk in mama’s nachtkastje. We gunnen haar dit solo plezier van harte in deze donkere tijden, maar ondertussen loopt de kast wel leeg.
  Eigenlijk wil ik hem dus niet eens voor mezelf. Ze is te oud voor Sinterklaas maar te jong voor …
  Deze zou niet alleen ons ❤️ verwarmen.
  En we mogen ook al eens geluk hebben !!!

 23. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want ik ben klaar voor de volgende stap in onze ontdekkingstocht in de slaapkamer

 24. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want met zo’n warme verrassing wordt de nacht een hete verwenning.

 25. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want ik wil een spannender seksleven met mijn partner. Het lijkt me geweldig om ons seksleven op te spycen met speeltjes.

 26. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want ik heb nood aan een nieuwe sensatie in mijn single leven.

 27. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want…

  Omdat het me niet lukt om met een goed kopen g-spot vibrator de g-spot van m’n vrouw te
  verwennen

 28. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want door stress, drukte en veranderingen is on seks leven op een een pitje gaan staan waar nog een vlam langzaam van brandt. Ik weet zeker als ik mijn vrouw kan verassen met deze prijs het kleine vlammetje kan opstoken tot een heet vuur

 29. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want ik droom er al een hele tijd van om eindelijk eens een heerlijk spuitorgasme te ervaren!😍

 30. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want we willen wel gaan experimenteren met leuke speeltjes. En dan ook nog temperature play met een verwarmd speeltje maakt het extra spannend. Met de Drift kan ik mijn vrouw naar mooie hoogtes brengen, en als ik er even niet ben kan ze met dit cadeau ook zichzelf heerlijk verwennen.

 31. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want… die zal er regelmatig weer uitkomen om mij te laten komen

 32. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want…
  ik wil zelf ook plezier kunnen beleven zonder dat ik daarbij mijn vriend nodig heb.

 33. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want…een verwarmend speeltje lijkt mij echt helemaal het einde. Ik heb geen partner, dus dit is het dicht bij ”the real thing” denk ik, tot ik weer iemand bij mij mag verwelkomen

 34. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want…ik wil mijn vriendin graag hiermee een onvergetelijke nacht bezorgen .

 35. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want dan kan ik nog meer van en met mijn meissie genieten.

 36. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want… Ik wil dat mijn partner mij hoort kreunen als deze toy mijn g-spot raakt!
  Het is altijd zoeken maar als zoekend zijn hebben wij zalige slow seks samen.
  We nemen de tijd voor elkaar en zijn nog heerlijk elkaar aan het ontdekken. We hebben al speeltjes maar een g-spot speeltje behoort nog niet in onze collectie 😉

 37. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want…dan kunnen wij hier samen van genieten!
  Ieder genot zullen we eerlijk delen!

 38. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want ik ben momenteel op ontdekking naar anale stimulatie bij mijzelf. Ik bevredig al vaak mijn vriendin anaal door te rimmen en te vingeren, waar zij zo erg van kan genieten, dat ik zelf erg benieuwd ben geraakt naar deze stimulatie. Waar deze toy als een mooi hulpmiddel kan dienen om deze ontdekkingsreis voor te zetten.

 39. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want ik wil voorkomen dat seks een ‘standaard verhaal’ gaat worden! Liefs Sharona

 40. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want…hij lijkt me ideaal aangezien mijn man mij helaas (door ziekte) niet meer blij kan maken.

 41. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want ik Ga Gauw extra Genieten Gedurende Geile Genotsmomenten die de Drift Geeft; het Gevoel is Groots, want mijn G-spot wordt extra Gestimuleerd.

 42. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want zo kunnen zowel mijn man en ik heerlijk er van genieten. Heerlijke zwoele momenten beleven zo!

 43. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want na wat simpele toys te hebben gekocht en geprobeerd, lijkt een Lora DiCarlo me een geweldige volgende ervaring. Ben benieuwd hoe ‘realistisch en comfortable’ dit dan aanvoelt!

 44. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want ik kan wel wat ontspanning gebruiken met alle stress van het afstuderen. Met Lora gaat dat zeker weten lukken: even een momentje voor mezelf en ontspannen maar!!

 45. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want…
  De Carlo die ik van Tinder had geplukt bleek een prutser in bed…
  Doe mij maar de Sway als ik mag kiezen 😉

 46. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want ik ben erg nieuwsgierig geworden door de vorm, kleur en de beschrijving van dit mooie nieuwe speeltje!

 47. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want… ik ben wel benieuwd naar de verwarmende functie.

 48. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want… het lijkt me geweldig mijn vriendin met dit spannende speeltje te verassen!

 49. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want… Ik ben heel nieuwsgierig naar de verwarmende functie en het zal van onschatbare waarde zijn voor mijn verzameling!

 50. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want; nieuw huis, nieuw nachtkastje, nieuwe avonturen.

 51. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want dit moet wel de perfecte toy zijn en die wil ik altijd binnen handbereik.

 52. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want ik wil graag weer op dagen dat ik alleen ben het vuurtje in mijn clit weer wat opstoken.

 53. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want dan kunnen mijn partner en ik 18 april, anal sexy day, op een gepaste manier inhalen!

 54. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want. Ik kan in deze koude en warme lente dagen ook wel wat warmte gebruiken in de koude nachten.

 55. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want…Ik wil zo lang mogelijk van sex genieten ondanks mn medische aandoening.

 56. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want…met zijn warme trillingen geeft hij veel genot en kan een opwindende nacht niet meer kapot.

 57. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want… mijn vriendin is bijna jarig en wil deze als cadeau geven

 58. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want met deze vibrator kan ik mijn vrouwtje nog vaker en makkelijker naar een hoogtepunt brengen. Een goede G-spot vibrator ontbreekt momenteel nog in ons nachtkastje.

 59. Ik wil de Lora DiCarlo Drift in mijn nachtkastje, want…jullie weten vast wel wat ik bedoel, ik hou wel van een heerlijk warm gevoel….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

809 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen wij je kennis laten maken met Bamboo mini vibrator van het merk Rocks Off. De Bamboo heeft een opvallend en stijlvol design en is perfect voor gerichte stimulatie. [e…
809 keer bekeken
1.055 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag bespreken wij de Limba Flex, een unieke dildo van het merk Fun Factory. Dankzij het buigzame ijzerdraad aan de binnenkant van de toy, kan je hem in alle vormen buigen en hem …
1.055 keer bekeken