Vroeg toegang tot onze Black Friday deals? Log in en ontvang 15% EXTRA korting!  🔥

1.355 keer bekeken

Toy Tuesday: We-Vibe Melt

24 september 2019,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen wij je kennis laten maken met de We-Vibe Melt Pleasure Air Vibrator. Dit is het allernieuwste seksspeeltje op het gebied van luchtdrukstimulatie!

 • Pleasure Air Technologie
 • We-Connect App
 • Geheel waterproof
 • 12 intensiteiten
 • USB-oplaadbaar
 • Eenvoudig te reinigen

De We-Vibe Melt is speciaal ontworpen voor koppels, maar je kunt er ook heel goed solo mee aan de slag! Je plaatst de kop over de clitoris en de pulsaties brengen jou in extase met de Pleasure Air techniek. Het stimuleert op een subtiele manier jouw clitoris met luchtdruk pulsaties en met de plus/min knop kun je zelf bepalen tot hoe ver je de druk opvoert!

De We-Vibe Melt heeft 12 intensiteiten en deze zijn eventueel uit te breiden door de Melt met de We-Connect App te verbinden. Je kunt met deze app ook op langere afstand de We-Vibe Melt bedienen! Geniet samen met je partner van deze nieuwe sensatie, want elke aanraking van de Pleasure Air voelt als een lichte kus op de clitoris.

Win een We-Vibe Melt!

Krijg jij het warm van luchtdrukstimulatie én de We-Vibe Melt? Dan hebben wij erg goed nieuws voor jou! Wij geven namelijk de aankomende week* een We-Vibe Melt weg. Het enige wat je hiervoor moet doen is reageren** onder deze blog. Kopieer de onderstaande zin en maak deze af om deel te nemen aan deze winactie. It’s that simple!

Je kunt inmiddels niet meer meedoen met deze winactie.

Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want…

*= Je kunt meedoen tot en met dinsdag 01-11-2019 12:00. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
**= We maken de winnaar niet bekend in dit artikel, maar we benaderen hem of haar via e-mail. Vul daarom een juist e-mail adres in tijdens het reageren.
De EasyToys Magazine actievoorwaarden zijn van toepassing op deze winactie.

Heb jij al ervaring met luchtdrukstimulatie en ben je groots fan?

91 reacties

 1. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want… als ik mijn vrouw zie terwijl ze luchtdrukstimulatie gebruikt, en dan het uitschreeuwt wanneer ze een orgasme mag beleven, dat…. dat is het geweldigste wat je als man kan zien. dan kom ik bij haar liggen en sla een arm om haar heen en vallen we allebij voldaan in slaap

 2. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want… nou dat is het juist dat weet ik nog niet, worst toch tijd na zoveel heerlijke ervaringen van andere om dit ook te gaan ervaren. Hopelijk zo en anders toch maar eens zelf in de buidel tasten.

 3. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want…het blaast me weg naar hetere oorden waar mijn lippen trillen zonder woorden.

 4. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want mijn vriend houd er van om mij een orgasme te geven voor penetratie. Dit zorgt bij ons voor een heerlijke avond. Voor mij is het alleen erg moeilijk om te komen dus daarom houden wij er van om speeltjes te gebruiken. En sinds wij een luchtdruksimulatie speeltje hebben is alles zo veranderd om zo’n goede manier. Wij houden er van!

 5. Ik ben groots fan van de luchtdrukstimulatie omdat… Ik soms moeite heb met klaarkomen en ik op deze manier meer kan genieten. Ben erg benieuw naar deze toy.

 6. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want…
  Hoewel ik het zelf nog nooit heb gebruikt, heb ik verschillende vriendinnen die niets anders meer willen. Zelf twijfel ik nog om hem aan te schaffen, aangezien ik al meerdere speeltjes heb, maar mijn orgasmes lang op zich laten wachten. Hopelijk kan deze mijn seksleven verbeteren!

 7. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want…

  De eerste keer dat ik een toy ga gebruiken wordt deze. Ik lees vele reviews dat het summum van de toys is en dat maakt mij erg nieuwsgierig naar deze toys

 8. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want… klaar komen is dan een stuk makkelijker met een druk op de knop.

 9. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want het laat mijn vriendin altijd komen. En wil deze graag winnen omdat we in andere steden wonen waardoor we weinig samen zijn. Hiermee zou ik haar nog steeds kunnen verwennen als ik er niet ben.

 10. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want… als Tweelingen een luchtteken ben ik wel toe aan een frisse wind tussen m’n benen

 11. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want mijn vriendin is er gek op en kan er geen genoeg van krijgen!

 12. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want…zelfs een wandviborator doet het niet meer voor mijn vrouw

 13. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want…

  sinds ik de grote stap heb genomen om eens buiten mijn huwelijk te “”experimenteren””…..
  gaat er een wereld voor mij open…. hoe ouder, hoe stouter !

  dus…… dit fantastische gevoel wil ik ook ervaren !!!!

 14. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want…
  Mijn vrouw hier ongewoon erg van geniet. Ze was er de eerste maal serieus van onder de indruk, en voor mij was het een veel gemakkelijker voorspel 😊

 15. Ik ben grootse fan van luchtdrukstimulatie, want ik wil mijn vrouw steeds plezieren…
  geen sex zonder orgasme bij haar is mijn moto &
  wij willen best eens iets anders proberen dan haar vibrator !!
  Wie weet heb ik eens geluk in een wedstrijd 😉 …..??

 16. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want dat combineert high tech technologie met oer oude gebruiken 😉

 17. Eij zijn groots fan van luchtdrukstimulatie, want we hebben ook een womanizer en mijn vrouw kan hier echt van genieten. Hij is alleen niet samen te gebruiken. We zijn nieuwsgierig of de we vibe hiervoor beter geschikt is.

 18. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want…

  We kennen de we-vibe samen al en gebruiken deze met veel plezier.
  Wie weet brengt deze we-vibe nog wel extra vertier…

 19. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want…ik houd van de teasende, zachte sensaties zonder aanraking van m’n clitje: zóóóóó héérlijk!!!

 20. Ik zou graag dit speeltje winnen… Het lijkt mij enorm opwindend tijdens het gebruik en in extase wanneer ik zou klaarkomen.
  Altijd leuk.

 21. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want ik vind het heerlijk om te zien hoe mijn vriendin kronkelt van genot en naar het schijnt zou een luchtdrukstimulatie haar ook nog laten kreunen, ben eens benieuwd. Laat maar komen dan zal ik het jullie met plezier laten weten.

 22. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want… ik heb het nog nooit geprobeerd, dus ik denk dat ik het wel aan kan! (‘Het’ is uiteraard klaarkomen. Dat valt zo tegen nu ik het sinds kort weer zelf moet doen..)

 23. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want mijn partner is verslaafd aan zijn smartphone en laat het nu net lukken…. één appje installeren en laat hem maar spelen. Mij hoor je niet meer klagen😜

 24. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want soms heb ik enorme zin en een beetje weinig tijd, met een luchtdrukstimulatie is het hoogtepunt binnen de kortste tijd bereikt. ❤️It

 25. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want… als ik met mezelf aan het spelen ben met een vibrator doet het mij niks , maar luchtdruk simulatie vind ik heerlijk en zou dus graag dit speeltje erbij willen hebben voor die geile nachten als mijn vriend er niet is.

 26. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want ik wil mijn lieve vrouw naar een super hoogtepunt brengen als nooit te voren

 27. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want…van een clitoris stimuleren heeft mijn vriend totaal géén verstand !

 28. Heb de womanizer en ben fan. Wil deze heel graag omdat ik artrose in mijn handen heb en mijn vriend dit misschien ook kan. De womanizer goed plaatsen is wat lastiger dus ik ben heel benieuwd

 29. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want het is een super handig speeltje. Een orgasme is staat zo om de hoek te kijken

 30. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want mijn vriendin komt altijd tot der hoogtepunt. Het is een must voor iedereen

 31. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want het werkt echt geweldig. Mijn vriendin komt er altijd mee tot een hoogte punt. We hebben nu een goedkopere versie maar ben wel benieuwd hoe zo’n high end toy nu is. Wij willen deze graag bij onze collectie!

 32. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want…

  Ik en mijn vriend willen graag meer ontdekken en luchtdrukstimulatie staat boven aan mijn lijstje! Omdat de We-Vibe Melt Pleasure Air Vibrator speciaal voor koppels is zou deze perfect zijn om het te proberen!

 33. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want: Het is heerlijk, binnen enkele minuten een hoogtepunt en wat is er nou lekkerder dan deze fantastische toy samen te gebruiken met je partner tijdens de sex!
  Zoals de we-vibe sync, ook zo fantastisch!

 34. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want het geeft een heerlijk orgasme en ik ben erg tevredenheid over haar broertje de Sync 😏

 35. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want, het is de enigste manier om lekker klaar te komen en een heerlijk orgasme te krijgen.

 36. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want… ik heb het nog niet ervaren. Al zoveel goeds over gehoord dat ik dan ook echt wel een groots fan wil worden!!

 37. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want als het van we-vibe moet het wel goed zijn wij genieten nog dagelijks van hun producten voor koppels.

 38. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want…
  Dit was voor mij een echte openbaring. Na jaren seks die ‘wel goed’ was met af en toe een uitschieter was dit een aangename verrassing.
  De eerste poging was meteen een echte explosie, klaarkomen is nog nooit zo gemakkelijk en zo lekker geweest!
  Helaas begint mijn satisfier af en toe al eens kuren te hebben en je kunt je kunt je wel voorstellen dat dat niet op het goede moment komt 😉

 39. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want…mijn vriend het fantastisch vind om hier samen mee te spelen. Hij als dominant type zou het geweldig vinden om mij hiermee te verwennen! En ik vind het natuurlijk fantastisch om ermee verwend te worden:-)

 40. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want het geeft een veel unieker en lekkerder gevoel als vibraties. Met deze toy zal ik hartstikke lekker gaan klaarkomen. Keer na keer na keer na keer…..

 41. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want… het maakt mijn vriendin telkens gelukkig en ze kan hierdoor wél vaker klaarkomen

 42. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want…
  Laat mijn vrouw graag klaar komen,
  Vooral nu net na de operatie mag er niet zoveel maar zou ze hier wel heerlijk mee klaar kunnen komen

 43. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want… het seksleven van m’n man en mij is na 9 jaar bijna dagelijkse vrij partijen gedaald tot het nulpunt en hiermee hoop ik er weer nieuw leven mee in te ‘blazen’ . 😁

 44. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want… dan ontstaat er een zekere activatie. Geen enkele vrouw kan dit weerstaan, de We-Vibe laat haar komen, als een op hol geslagen kraan.

 45. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want… ik was alleen thuis en had de advens kalender besteld en kreeg een kleine luchtdruk virbator cadeua en ik had er wel van gelezen maar ik dacht mm niks voor mij tot dat moment😅 nu.. oe wat was dat een sensatie. Tot dat die leeg was en niet oplaatbaar is want hij had baterij voor een 30 min 🙁

 46. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want ik heb de satisfayer, en die is geweldig en ik ben wel weer toe aan een ander spannend speeltje!! Dus kom maar op:)))))

 47. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want mijn meisje gaat ervan door het dak. En ik vermoed dubbel zo hard, met die We-Connect app in m’n zak 😜

 48. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want ik ben luchtig in de weer met jullie buttplugs, druk bezig met handboeien maar als ik lucht- en – drukstimulatje win: spring ik een gat in de lucht. 😉 x Laura

 49. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want… dit is voor mij de enige manier dat ik klaar kan komen. Daarnaast is deze vibrator met app echt een uitkomst voor mij en mijn vriend. Hij woont namelijk 90(!)km bij mij vandaan en moeten daarom veel via skype doen! We zoeken al lang naar afstand speeltjes maar deze zijn helaas erg duur. Dit zou GEWELDIG zijn!

 50. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want…
  Ik heb nog helemaal geen ervaring met luchtdrukstimulatie. Word wel eens tijd 😉

 51. Ik ben groot fan van luchtdrukstimulatie, want dat zorgt voor het lekkerste vuurwerk! Heerlijke volledige ontspanning 😇
  Met de extraatjes die de we-vide melt heeft ook mooi voor nieuwe uitdagingen en ontdekkingsreis met me vent😊

 52. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want… hiermee kan ik eindelijk tot een hoogtepunt komen na een lange zware dag

 53. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want…
  Ik hou van de orgasme die een luchtdrukstimulatie geeft!
  Zo anders, zo intens!
  Lekker om alleen te gebruiken maar ook samen, zodat hij mij vanaf een afstand kan besturen 😏

 54. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want dat geeft me zo een fijn gevoel.
  Het is eens iets anders dan al dat getril en gebibber. Luchtdruk is aangenamer.
  Zou het de hele dag kunnen doen… 😏

 55. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want dat brengt me tot zalige orgasmes en zorgt voor afwisseling en plezier tussen de lakens 😍. Het lijkt me ook super om dit samen met mijn nieuwe vriend te ontdekken.

 56. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want dat is voor mij de enigste manier om met een fijn gevoel klaar te komen! Ik kan niet meer zonder

 57. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want orgasmes zijn van een totaal andere orde.. ik heb de satitfyer one mogen testen. Voor mijn liking iets te zacht dus ik hoop deze beauty te winnen en nu een echt geweldige sensatie te ervaren.. én hoe leuk dat ie per app bestuurbaar is, leuk voor “op afstand” met mn vriend..spannend!

 58. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want met luchtdruk in mijn hol word ik helemaal dol 😜😂

 59. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want ik ben recent single en de gedachte hieraan alleen al..it gives me butterflies in my vagina.🙊 Met de We-Vibe Melt heb ik helemaal geen man meer nodig. Only me vibes met de We-Vibe. 💪

 60. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want…dan kan ik mijn vrouwtje eens vastbinden en blinddoeken en haar met deze unieke techniek verrassen… dat ziet ze van mij nóóit aankomen!

 61. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want…ik hoor dat als je héél moeilijk/tot niet klaarkomt je dit écht geprobeerd moet hebben en er een wereld voor je open gaat!

 62. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want deze heeft er voor gezorgd dat ik voor het eerst in mijn leven een orgasme heb mogen ervaren! Na zes jaar struggelen met dit probleem en gesprekken bij de GGD lag het antwoord veel dichterbij dan ik dacht. Mijn partner staat ook open voor toys en ik zou het geweldig vinden om nog meer nieuwe dingen met hem te kunnen experimenteren. Ik vind het design en de kleur van deze toy echt prachtig en ik zou hem graag in mijn nachtkastje leggen haha! Een opzichzelfwonende student heeft het niet altijd breed, dus het winnen van deze prachtige toy zou mijn dag niet meer stuk kunnen maken!

  Fingers crossed!!! Lieve groetjes van mij xxx

 63. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want…dan zie ik me vriendin enorm van genieten + is weer iets anders dan de standaard speeltjes

 64. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want het is zo’n bijzondere en andere manier van klaarkomen. Trillen is leuk maar luchtdruk is echt fantastisch!

 65. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want…zo’n speeltje, kan net even meer dan een man, zelfs al doet hij zijn best

 66. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want…
  Het speeltje wordt een spelletje wanneer ik met mijn partner speel.
  De onze is aan vervanging toe, hij geeft namelijk nog al wat geluidsoverlast.
  Dus…… niet geschoten is altijd mis, ziet er mooi uit en is van harte welkom.

 67. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want… dan hoeven wij ons niet druk te maken over een super orgasme😍

 68. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want… het is een geweldige manier om klaar te komen. De orgasmes zijn zo intens. En met de We Vibe app lijkt het met nog leuker om de controle uit handen te geven, zodat mijn partner het ritme bepaald. Wij zijn wel in voor deze leuke toys..

  1. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want na één keer wil ik nooit meer anders. Ik ben nog nooit zo lekker klaar gekomen. En met de we vibe app geeft het een extra geil en spannend randje.

 69. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want zodra ik gebruik maak van luchtdruk stimulatie kom ik op de perfecte manier tot mijn hoogte punt! Ik kan niet meer zonder.

  1. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want…
   Mijn vriendin wordt er keer op keer helemaal wild van en vindt het heerlijk om haar zo te zien genieten en hopelijk met deze nog meer

  1. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want…
   Mijn vriendin wordt er keer op keer helemaal wild van en vindt het heerlijk om haar zo te zien genieten en hopelijk met deze nog meer

 70. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want mijn vriendin heeft moeite met klaarkomen, en hierdoor gaat het een stuk makkelijker voor haar.

  1. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want…

   Dit is iets wat ik nog nooit heb geprobeerd! 😱 Door alle goede reviews van anderen kijk ik er steeds meer naar uit.

 71. Ik ben groots fan van luchtdrukstimulatie, want mijn vriendin en ik hebben er plezier van tijdens de seks maar willen een upgraded!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.239 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen wij je kennis laten maken met de Womanizer Premium. De Womanizer Premium is een luchtdruk vibrator van zeer goede kwaliteit die zorgt voor een optimale stimulatie van …
1.239 keer bekeken
756 keer bekeken

Geschreven door

Het is weer dinsdag en dat betekent een nieuwe sextoy in de spotlights! Vandaag vertellen wij je graag meer over de LELO Soraya Wave. Dit speeltje stimuleert met zijn luxe uitstraling en acht krachtige vibratie standen meerdere zintuigen en kan jou t…
756 keer bekeken