Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

804 keer bekeken

Toy Tuesday: Sway Vibes No.1

5 maart 2019,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen we de Sway Vibes No.1 met jullie delen. De Sway Vibes No. 1 is een krachtige wandvibrator die aan twee kanten worden gebruikt.
  • Luxe wandvibrator
  • Handzaam formaat
  • 2 motoren met elk 7 vibratiepatronen
  • Eenvoudig te bedienen
  • Zacht siliconen
De Sway Vibes No. 1 is geschikt voor massages, externe stimulatie van de vagina en stimulatie van de G-spot. De wand massager is voorzien van twee motoren, waardoor het speeltje aan beide kanten kan vibreren. Het gebogen handvat kan hierdoor als G-spot vibrator worden gebruikt. De ronde kop is geschikt voor massages en stimulatie van de vagina. Het speeltje onderscheidt zich van andere wand massagers door zijn compacte formaat. Dit maakt de vibrator stiller en eenvoudiger in gebruik.

Wat zeggen de experts

Toytester Yvonne: “Ik ben er zonder veel moeite heerlijk mee klaargekomen. Hij is niet een van de duurste, maar makkelijker te bedienen dan vele anderen en gewoon krachtig en goed. Ik kan geen nadelen verzinnen en daar heb ik normaal toch weinig moeite mee.”
Wat is jouw favoriete sextoy? Deel het met ons in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.212 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Vandaag is de Thump-it stotende buttplug aan de beurt. Deze klassiek gevormde buttplug is perfect voor de echte liefhebber van anale seks!…
1.212 keer bekeken
1.057 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag bespreken wij de Limba Flex, een unieke dildo van het merk Fun Factory. Dankzij het buigzame ijzerdraad aan de binnenkant van de toy, kan je hem in alle vormen buigen en hem …
1.057 keer bekeken