door NaughtyNick

Toy Tuesday: Sway Vibes No.1

5 maart 2019 door NaughtyNick

Elke dinsdag lichten wij één onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen we de Sway Vibes No.1 met jullie delen. De Sway Vibes No. 1 is een krachtige wandvibrator die aan twee kanten worden gebruikt.

  • Luxe wandvibrator
  • Handzaam formaat
  • 2 motoren met elk 7 vibratiepatronen
  • Eenvoudig te bedienen
  • Zacht siliconen

De Sway Vibes No. 1 is geschikt voor massages, externe stimulatie van de vagina en stimulatie van de G-spot. De wand massager is voorzien van twee motoren, waardoor het speeltje aan beide kanten kan vibreren.

Het gebogen handvat kan hierdoor als G-spot vibrator worden gebruikt. De ronde kop is geschikt voor massages en stimulatie van de vagina. Het speeltje onderscheidt zich van andere wand massagers door zijn compacte formaat. Dit maakt de vibrator stiller en eenvoudiger in gebruik.

Wat zeggen de experts

Toytester Yvonne: “Ik ben er zonder veel moeite heerlijk mee klaargekomen. Hij is niet een van de duurste, maar makkelijker te bedienen dan vele anderen en gewoon krachtig en goed. Ik kan geen nadelen verzinnen en daar heb ik normaal toch weinig moeite mee.”

Wat is jouw favoriete sextoy? Deel het met ons in de reacties!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid