Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

396 keer bekeken

Toy Tuesday: LELO Smart Wand

21 mei 2019,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen wij je kennis laten maken met de LELO Smart Wand. Dit is een krachtige wand massager. De massager kan gebruikt worden door zowel mannen als vrouwen voor (intieme) massages. 

  • Grote kop
  • Lang handvat
  • Zeer krachtig
  • Draadloos
  • 8 standen
  • Waterproof
  • Oplaadbaar

De LELO Smart Wand is voorzien van 8 verschillende standen die zijn te bedienen met de drukknopjes op het handvat.  De Smart Wand is krachtiger dan de meeste wand vibrators op de markt.

De massager is uitgerust met de nieuwste SenseMotion technologie. Wanneer de kop van de vibrator contact maakt, begint hij harder en dieper te vibreren. Daarnaast heeft de Smart Wand een extra lang handvat, zodat je overal goed bij kunt en gericht kunt masseren.

LELO Smart Wand review van de experts

Toytester Climaximaal: “De LELO Smart Wand Large heeft 8 vibratiepatronen en dat is leuk en lekker. Heeeeel lekker! En ik zou eigenlijk nog heel veel meer positiefs willen schrijven (hij is waterproof, hij zit in een prachtige doos), maar ik denk dat het genoeg zegt dat ik voortaan liever deze LELO Smart Wand Large gebruik dan m’n oude, vertrouwde Hitachi. Toch? En als ik een 11 kon geven, dan kreeg deze LELO Smart Wand een 11.”

Wat is jouw favoriete massager? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

542 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen we de Roze Rabbit Vibrator met jullie delen. Dit konijntje brengt jou graag naar een ongekend hoogtepunt met behulp van 12 verschillende standen. 
  • Geen producten gevonden
) .elementor-divider-separator{width:100%;min-height:var(--divider-pattern-height);-webkit-mask-size:var(--divider-pattern-size) 100%;mask-size:var(--divider-pattern-size) 100%;-webkit-mask-repeat:var(--divider-pattern-repeat);mask-repeat:var(--divider-pattern-repeat);background-color:var(--divider-color);-webkit-mask-image:var(--divider-pattern-url);mask-image:var(--divider-pattern-url)}.elementor-widget-divider--no-spacing{--divider-pattern-size:auto}.elementor-widget-divider--bg-round{--divider-pattern-repeat:round}.rtl .elementor-widget-divider .elementor-divider__text{direction:rtl}.e-con-inner>.elementor-widget-divider,.e-con>.elementor-widget-divider{width:var(--container-widget-width,100%);--flex-grow:var(--container-widget-flex-grow)}