Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.424 keer bekeken

Toy Tuesday: Rainbow Buttpug

24 november 2020,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag is het een wel heel vrolijke toy! Het speeltje waar we het vandaag over hebben is de Rainbow Gem Buttplug van Booty Sparks. Een toy waarmee je jouw sterretje extra kan laten stralen.

 • Metalen buttplug
 • Groot formaat
 • Koud en warm te gebruiken
 • Met luxe regenboog steen
 • Makkelijk te reinigen
 • Veilig te dragen

De Rainbow Gem Buttplug is een luxe metalen toy voor anaal gebruik. Door het materiaal is hij geschikt om warm en koud te gebruiken. Zo kan je de toy opwarmen onder de warme kraan of koelen in de koelkast voor een extra speciale sensatie. Omdat niet de hele toy, maar slechts het uiteinde versierd is met mooie regenboogkleuren heeft de toy een luxe uitstraling en is hij veilig om te dragen. De toy is ook verkrijgbaar twee kleinere maten.

Win de Rainbow Gem Buttplug – Groot

Ben je enthousiast geworden over deze vrolijke toy? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Wij geven de aankomende week* namelijk eentje weg! Je maakt kans op deze set door te reageren** op deze blog. Kopieer de onderstaande zin en maak deze af om deel te nemen aan deze winactie. It’s that simple!

Je kunt inmiddels niet meer meedoen met deze winactie. Wil jij op de hoogte blijven van geldende winacties? Check dan al onze Toy Tuesday’s!

Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want…

*= Je kunt meedoen tot en met dinsdag 01-12-2020 12:00. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
**= We maken de winnaar niet bekend in dit artikel, maar we benaderen hem of haar via e-mail. Vul daarom een juist e-mail adres in tijdens het reageren.
De EasyToys Magazine actievoorwaarden zijn van toepassing op deze winactie.

Wil jij deze Rainbow Gem Buttplug winnen? Kopieer bovenstaande zin, maak hem af en deel hem met ons in een reactie!

95 reacties

 1. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want…dan kan ik letterlijk en figuurlijk zeggen: “kijk hem shinen” ………

 2. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want… dit is zonder twijfel een toy waardoor ik me een sparkly rainbow unicorn ga voelen. En wie wilt dat nou niet! 😉

 3. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want…dit zou voor een nieuwe uitdaging zorgen om het genot te beproeven.

 4. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want Wij willen graag anaal proberen. En dit zou een goede start zijn 😘

 5. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want als ik dan hard wakker wordt, kan ik hem meteen inbrengen met wat glijmiddel. Die lekkere koude plug zorgt meteen voor extra sensatie en maakt me nog harder. 😍

 6. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want men vriendin wil wel eens wat anders in der sterretje 😉

 7. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want…Ik heb nog nooit ge-expirimenteerd met anaal.

 8. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want het lijkt mij heerlijk om met deze kleuren te spelen in de slaapkamer 😏

 9. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want…
  Dan kan ik mijn partner en mij zelf in “hemelse”sferen brengen van genot!

 10. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want als anale sekslover mag dit zeker niet ontbreken

 11. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want… het lijkt mij leuk en geil om op deze manier mijn anus te stimuleren. En ja het oog wil ook wat. 😉 Liefs, Petra

 12. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want wanneer mijn vriendin hem in heeft hoop ik aan het einde van de plug de pot met goud te vinden.

 13. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want mijn vriendin kan wel een nieuw sieraad gebruiken.

 14. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want… ik wil al heel lang een buttplug maar heb het lef niet om er zelf een te kopen 😬

 15. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want… kan ik shinend voor de dag komen met een regenboog aan aan mijn achterkant!

 16. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want… komt er door extra opwinding een lief kleintje te liggen in onze nog lege ledikant

 17. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want…Deze past perfect bij mijn navelpiecing en hier wil ik wel de hele dag mee shinen!

 18. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want… het is een droom die uitkomt en financieel zelf niet haalbaar is.

 19. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want…een dergelijk speeltje ontbreekt nog in mijn collectie. Heerlijk om mee aan de slag te gaan.

 20. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want dan heb ik mijn eigen unicorn’hoorntje’ voor magische momenten.

  1. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want een regenboog met kleur in de slaapkamer zou heel spannend worden 😊😊 Groetjes Anneliese de Waal

 21. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want…Dan zou het helemaal kloppen, wanneer ik mijn zonnetje nat maak!

  “Als je durft zou het de droom die je droomde, kunnen laten uitkomen 🎼 (once in a lullaby).

 22. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want… ik heb het kleinere formaat nu wel gezien en I wanna see the rainbow, not high in the sky, butt high in my.. 😊

 23. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want… dan weet ik zeker dat die er niet lang zal liggen en gebruikt zal worden.

 24. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want… het lijkt mij leuk om er zo een uit te proberen en iedereen word toch wel blij van een regenboog 🌈

 25. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje want dit is een nieuw speeltje voor mij en ik ben benieuwd naar de ervaring.

 26. k wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want ik wil mijn vriend eens lekker verwennen met iets nieuws

 27. Ik lees:
  Groot formaat 😀
  Koud en warm te gebruiken
  Met luxe regenboog steen
  Makkelijk te reinigen
  Veilig te dragen

  Ik ben gelijk enthousiast !

 28. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want… een ‘echte ster’ hoor te shinen toch 😉

 29. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want…ik heb altijd een buttplug willen proberen om samen te genieten in het donker

  1. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want mijn sterretje kan wel een kleurtje gebruiken 🌠🌈

 30. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want is prachtig heerlijk als deze in mijn man zijn kontje gaat. Let the bi live!

 31. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want dan voel ik me net zo gay van binnen als van buiten :p

 32. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want deze corona tijd vraagt wel om wat kleur. En wat is er nog mooier dan het gekleurde sterretje van je buurman?

 33. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want ik wil weer wat nieuws in de slaapkamer kunnen proberen😃

 34. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want…eentje heb ik al en met twee dan dubbel sensatie met mijne partner. Dankuuu

 35. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want…ik hoop dat mijn anaal-maagdelijke vriendin hiermee ons seksleven extra leuk maakt. Wie weet vindt ze ook nog een pot goud aan de andere kant van de ‘Rainbow’ 🙂

 36. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want…
  ik ben begonnen met de anale wereld en dit zou me hier goed bij helpen. en het lijkt me ook zon heerlijk gevoel….

 37. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want… ik ben gek op regenboog kleurem, unicorns en alles wat erbij hoort. Oh ja, ook vind ik het ontzettend geil om but plugs te gebruiken tijdens seks voor het oprekken of gewoon voor erbij. Ik heb tot nu toe alleen nog een kleintje, maar wel klaar voor een grotere 👀🤤🦄

 38. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want ik vind anale stimulatie heerlijk en geil, en ben na mijn medium buttplug wel toe aan een grotere!

 39. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want… ik zou het dag en nacht mooi juweeltje dragen alsof het een ring was

 40. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want anale seks is super spannend. En een buttplug heb ik nog niet.

 41. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want… Aangezien ik deze nog niet heb is het weer iets om de spanning tussen de lakens omhoog te gooien.

 42. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want dan kan ik mijn support uiten voor holebis ook via m’n Kont.

 43. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want die heeft zo’n heerlijk gevoel dat je alle kleuren van de regenboog ziet.

 44. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want…ook als de zon niet schijnt en is de lucht grauw als je een regenboog ziet weetje ik ben van jou.

 45. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want… dit is de perfecte manier om samen met mijn vrouw de donkere dagen voor kerst een stuk vrolijker te maken. Want wat sparkt er nou meer joy dan een regenboog?

 46. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want…Mijn relatie van 15 jaar is net over..dus je kan je voorstellen dat die buttplug van harte welkom is in mijn nachtkastje ☺️

 47. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want… Om het donkerste deel van mijn lichaam toch wat glammer te geven.

 48. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want… mijn vriend vind het zo leuk om mijn kont te versieren.

 49. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want wij willen meer shinen in de slaapkamer en nieuwe dingen proberen. Daarom lijkt ons dit een mooie kans om 2 in 1 te doen!

 50. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want…dan kan ik voor mijn man,mijn sterretje laten shinen!

 51. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want… als man zijnde heb ik al heel lang de interesse om de anale wereld te ontdekken. Hier mee hoop ik dat te kunnen doen.

 52. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want wat is nou geiler dan richting mijn vriend met de buttplug in om het vervolgens goed te reinigen en dan voorzichtig mijn vriend laten ervaren wat voor genot dat is.

 53. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want… op ons nachtkastje staat een regenboog 🌈 perfect. En bij het sterretje van hoort een mooie regenboog

 54. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want…die heb ik nog nooit eentje in mijn nachtkastje gehad

 55. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want we hebben al een kleine van jullie dus een grotere is goed van pas voor opbouw. Dus die past zeker in het nachtkastje erbij.

 56. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want ik en mijn vriend zijn steeds meer aan t ontdekken en dit lijkt mij ook een avontuur.

 57. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want er zijn 2 dingen waar je geen genoeg van kan hebben. ButtPlug en regenboogspullen, dus als die 2 samengevoegd zijn des te beter.

 58. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want ik wil op die mijn manier mijn partner die aan de andere kant van de wereld woont op mijn dagelijkse wandelingen in mij voelen.

 59. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want… Wie wil zijn/haar anus nu niet laten schitteren?

 60. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want ik ben anale dingen aan het ontdekken en het bevalt eigenlijk mij wel…😏

 61. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want…
  Als lesbisch zijnde ben ik altijd blij met een regenboog item dat bij mijn geaardheid past!
  #gayandproud
  Ook heb ik buttplugs in kleinere formaten en zou ik deze graag uitbreiden met een groter maatje.

 62. Ik wil de rainbow gem buttplug in mijn nachtkastje want, ik en mijn vriend willen al een tijdje anaal proberen. Het lijkt ons heel handig om deze buttplug te hebben zodat we er mee kunnen spelen samen.

 63. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want…
  Zo kan ik mijn vriend verassen wanneer ik hem zie in de weekenden. Het lijkt me wel leuk om hem in te hebben en wanneer hij me uitkleed dat hij wordt verrast er door.

 64. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want ik wil mijn vriendin verassen en haar fantasie laten uitkomen door in alle twee de gaatjes wat lekkers te voelen

 65. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want ik ben erg benieuwd naar anale speeltjes, maar ik durf het nog niet zo goed te bestellen. Ik ben dan bang dat ik het uiteindelijk niets vindt. Daarom is de winactie superhandig, zodat ik het misschien kan gaan ontdekken.

 66. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want…

  Ik wil mezelf zover krijgen om grootte plugs te kunnen dragen, een smalle en medium lukt al

 67. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want dan word het weer wat kleurrijk in het donker.

 68. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want…ik heb nog nooit seksspeeltjes gehad, ma zou er wel graag hebben. Ik wil dus dolgraag een buttplug hebben. Met deze set zou ik dus een heerlijk en nooit eerdere ervaring krijgen.

 69. Zodat ik mijn vriendin heerlijk kan laten genieten van deze onwijs mooie uitziende plug. Kan zie die lekker de hele dag in doen.

 70. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want… ik wil graag voor het eerst anaal proberen met mijn vriend! Ik vind het spannend om iets nieuws te proberen/ervaren en ik sta er graag voor open. Zelf heb ik al een samenstelling voor beginners gekocht op easytoys (glijmiddel, toycleaner, mini buttplug etc.) en deze buttplug zou het helemaal afmaken 🙂

 71. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want vorige keer dat ik anale sex ging hebben deed het heel veel pijn en hiermee kan ik me voorbereiden.

 72. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want… mijn vriendin en ik hebben al een gouden en zilveren diamant en deze willen we om te collectie te vervolledigen 😏

 73. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want…wij zijn samen druk bezig met anaal experimenteren en deze mag zeker niet ontbreken tijdens de sessie

 74. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want ipv 7 kleuren schijten kan ik ze nu gewoon inhouden.

 75. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want… ik dit altijd al met mijn vriendin heb willen uitproberen. Nu er een mooie kans is om deze te winnen lijkt het ons spannend en leuk om dit te proberen.

  1. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want…ik hou van experimenteren en dit is weer een mooie kleurrijke aanvulling.

 76. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want ik heb zelf al een kleinere (roze) variant dus deze grote zal een mooie opvolger zijn. Ook zal deze Rainbow Gem goed bij mij passen want ik verf mijn haar in meedere kleuren dus matcht het ook nog eens!

  1. Ik wil de Rainbow Gem Buttplug in mijn nachtkastje, want mijn slaapkamer (lees: sexleven) kan wel wat meer kleur gebruiken! 🌈😄

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.212 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Vandaag is de Thump-it stotende buttplug aan de beurt. Deze klassiek gevormde buttplug is perfect voor de echte liefhebber van anale seks!…
1.212 keer bekeken