Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.032 keer bekeken

Toy Tuesday: Mystim Opus E-Masturbator

17 maart 2020,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen wij een bijzondere masturbator introduceren. Het is mogelijk om dit seksspeeltje voor mannen aan te sluiten op een powerbox, waardoor je jouw penis kunt stimuleren met kleine elektrische impulsen. Dat klinkt schokkender dan het daadwerkelijk is!

  • Electrosex masturbator
  • Vagina opening
  • Stimulerende structuur
  • Discrete behuizing
  • Ook zonder elektroden te gebruiken
  • Eenvoudig te reinigen

De Mystim Opus E-masturbator ziet er op het eerste gezicht uit als een gewone masturbator. De opening van het speeltje is gevormd naar het uiterlijk van een vagina en binnen de sleeve bevinden zich verschillende stimulerende structuren om het masturberen net even wat intenser te maken!

Wat het speeltje anders maakt dan de meeste masturbators, is de mogelijkheid om twee elektroden op het speeltje aan te sluiten. Dit doe je door de twee drukknoopadapters van je powerbox te verbinden met de Opus E-Masturbator. In combinatie met een powerbox ervaar je kleine elektrische impulsen aan beide kanten van de sleeve voor extra stimulatie. Uiteraard is het ook mogelijk om het speeltje als een normale masturbator te gebruiken, dus zonder een powerbox.

Win een Mystim Opus E-Masturbator (vagina editie)!

Ben je enthousiast geworden voor een Mystim Opus E-Masturbator? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Wij geven de aankomende week* namelijk eentje weg! Je maakt kans op dit speeltje door te reageren** op deze blog. Kopieer de onderstaande zin en maak deze af om deel te nemen aan deze winactie. It’s that simple!

Je kunt inmiddels niet meer meedoen met deze winactie. Wil jij op de hoogte blijven van geldende winacties? Check dan al onze Toy Tuesday’s!

Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want…

*= Je kunt meedoen tot en met dinsdag 24-03-2020 12:00. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
**= We maken de winnaar niet bekend in dit artikel, maar we benaderen hem of haar via e-mail. Vul daarom een juist e-mail adres in tijdens het reageren.
De EasyToys Magazine actievoorwaarden zijn van toepassing op deze winactie.

Wil jij deze masturbator winnen? Kopieer bovenstaande zin, maak hem af en deel hem met ons in een reactie!

68 reacties

  1. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want…da kan ik me man ook eens op een andere manier verwennen. dat verdient hij wel. hij verwend mij ook altijd met van alles .

  2. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want…Ik wil al zooooo lang een masturbator. En dan deze…echt fantastisch lijkt me het!!!!

  3. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want…mijn rechterarm is veel gespierder dan mijn linker

  4. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want… ik zou graag een mastrubeter willen proberen ik heb er zelf geen geld voor en ik sta helaas al tijd droog en met de hand ben ik beetje klaar mee

  5. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want…mijn man wil kinky, wel dat krijgt hij met deze!

  6. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want ook de Man wil wel eens een sexspeeltjes uitproberen / ervaren!

  7. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want elektroseks is nog een onontdekt stukje voor mij en op deze manier zou ik dit eens kunnen ontdekken.

  8. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want…mijn vrouw wil geen seks meer.
    Daarom zou ik deze graag winnen, ik kan hem niet kopen want ik zit in de schuldsanering.

  9. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want…’t nachtkastje van de vrouw is al gevuld met speeltjes voor haar en voor samen, maar voor in mijn nachtkastje voor solopartijen, graag. Of dan kunnen we samen met ons eigen (speeltje) spelen…

  10. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want ik wil ook wel eens rust 😉
    Zou een leuke aanvulling zijn, een speeltje voor hem.

  11. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want ik ben wel eens benieuwd hoe een kunst kutje is

  12. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want mijn man heeft zelf geen speeltjes. Hij wil het wel graag, maar hij durft het niet te bestellen. Zelf heb ik namelijk wel meerdere speeltjes. Het lijkt mij super om de speeltjes samen te kunnen gebruiken.

  13. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want…ik ben wel toe aan bdsm en misschien krijg ik hiermee mijn vrouw zo ver dat ze het wil verkennen.

  14. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want…mijn man zegt dat hij van sm houdt, wel nu mag hij dat eens bewijzen

  15. Ik zou de Mystim Opus E-Masturbator in het nachtkastje van een goede vriend die MS heeft willen,
    door zijn spierziekte kan hij zichzelf niet bevredigen en er is geen levenspartner in zijn leven helaas.

  16. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want… nou ja in het nachtkastje? Natuurlijk moet deze rakker niet in het nachtkastje maar in mijn hand! Aan het werk jij! Powerbox er bij en gaan met mijn banaan!

  17. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want…mijn man droomt al zo lang over een trio, wel dit poesje mag hij hebben 🙂 🙂 🙂

  18. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want… ik wil wel eens iets anders als mijn rechterhand 😉 , ik hou wel eens van iets speciaals, dus dit lijkt me wel wat! ik kijk uit naar die schokkende orgasmes!

  19. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want ik woon sinds kort en nog voor 4 jaar in het buitenland. Deze mystim kan met de nieuwe lange afstand relatie een mooie leegte vullen! 😉

  20. Ik zou deze graag voor mijn vriend winnen! zodra we samen zijn heeft hij deze natuurlijk niet nodig, maar we zien elkaar alleen in het weekend dus dan heeft hij ook wat voor doordeweeks 😉

  21. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want…Ik denk dat dat Een Enorm Experiment zou zijn. En dat ik met Elektrische stroom op de Eikel mss Een Eindeloze Ejaculatie zou kunnen Ervaren.
    Veel E’s dus
    De opus volgt vanzelf

  22. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want genieten alleen maar ook samen door haar is lijkt me geweldig. Zou mijn eerste maturbator zijn maar wat voor topper!

  23. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want…mijn vrouw is natuurlijk ook niet altijd thuis! 🤔😉

  24. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want dan kan dit speeltje (naast mijn vrouw) ook voor heerlijk genot zorgen.. 🙂

  25. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want hiermee kan m’n vriendin me misschien wel nog beter verwennen dan dat ze normaal al doet!

  26. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want…als vrijgezel wil ik nu wel eens iets anders als mijn rechterhand 😉

  27. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want dan kan ik als man ook een keer wat winnen (naast gezeik van het vrouwmens!)

  28. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want dan staat er naast de seksspeeltjes voor mijn vriendin, ook iets waar ze mij gegarandeerd nog extra mee kan verwennen.

  29. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want… we hebben tot nu toe nog geen sextoys voor een man in ons kastje.

  30. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want…met mijn vriendin in quarantaine, heb ik vast veel tijd om mezelf te verwennen

  31. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want op deze manier kan mijn vrouwtje mij ook eens verwennen met een speeltje. Hopelijk brengt deze masturbator mij naar een schokkend hoogtepunt!

  32. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want…
    Een man, ik dus, mag ook eens verwend worden met een seksspeeltje. 😊

  33. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want die van mij is recent stuk gegaan en ik kan een nieuwe goed gebruiken!

  34. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want ik wil mijn man ook graag kunnen verwennen met een leuke sex toy <3 . Weet dat hij hier veel plezier aan zou hebben!

  35. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want ik heb momenteel nog geen speeltjes en geen echte vagina heb om te entertainen.

  36. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want ik wil hiermee experimenteren. Maar het zelf iets te duur vind om voor het eerst te proberen.

  37. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want…om zelf de wereld van de sexspeeltjes en het gevoel ervan te ontdekken in deze wereld waarbij afstand houden van elkaar aanbevolen is.

  38. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want ik ben super benieuwd naar de “hoogtepunten” van dit apparaat!

  39. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want een keer zonder gezeur tot een climax komen lijkt me ook wel eens fijn.

  40. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want dan heb ik ook een lekker speeltje in mijn nacht kastje liggen! Mijn vrouw heeft er voldoende die ze lekker gebruikt, nu kan ik ook legitiem mijn harde ergens anders inschuiven 😊

  41. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want in deze tijd van Corona is dit speeltje vast en zeker een leuk tijdverdrijf.

  42. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want…ze zeggen, er is niets wat zo spant als je eigen hand, maar de opus e mastrubator, lijkt mij toch veel lekkerder

  43. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want…
    ik heb altijd al een keer willen experimenteren met e-stim!

  44. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want… naast het intieme en lichamelijke contact met mijn vriendin weet ik goed hoe haar ook te verwennen met speeltjes. Niet alleen ik maar ook zij is geinteresseerd als ik een een toy zou kunnen gebruiken. Dan halen we haar speeltjes daarbij ook tevoorschijn…

  45. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want wil wel eens weten hoe t is onder (hoog)-spanning klaar te komen

  46. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want… als mijn hand moe is ik toch nog door kan gaan. Ik heb altijd al zoiets willen hebben. Veel positieve reacties gehoord en gezien, waardoor ik t ook wil proberen. Voor mij word t de eerste keer met zoiets

  47. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want dan zorg ik dat ie bij mij vriend terecht komt. We wonen 160 km uit elkaar en zien elkaar door werk en kinderen (co ouderschap) te weinig. Maar we hebben een intensief FaceTime en telefoon seksleven waarbij we zeker wat nieuwe speeltjes bij kunnen gebruiken. Na de teazer duo, lelo Hugo, sona en isla vind ik dit de perfecte aanvulling op ons arsenaal en zou ik heeel graag mijn lieve, sexy maar vooral stoute vriend eens verrassen.

  48. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want mijn nachtkastje puilt uit met speeltjes voor mij en eigenlijk is het wel zo eerlijk als er ook iets voor manlief in ligt en die elektrische pulsen lijken me heel geil kan niet wachten om zijn gezicht te zien, want we gaan natuurlijk niet vertellen wat er op zijn pik gaat, dit wordt een verrassing!!

  49. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want…ikzelf heb al een leuk aantal speeltjes maar voor vriendlief mag er ook echt wel wat bijkomen. Toys zijn een hele fijne toevoeging op ons seksleven en dit kunnen we zowel samen als solo gebruiken wat voor hem ook zeker een must is nu ik zwanger ben en vaak te moe.

  50. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want heb er veel leuke dingen over gehoord dus daarom ben ik wel benieuwd hoe die werk.

  51. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want dan hoef ik hem alleen maar er in te doen en kan ik hem aan doen en genieten van het orgasme

  52. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want…dan heeft vriendlief ook een speeltje waarmee hij zichzelf kan verwennen.

  53. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want…Als mijn vriend dan weer voor lange tijd weg moet voor zijn werk ik dit als stoute verrassing in zijn koffer kan stoppen 😇😉

  54. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want naast alle speeltjes om mijn vrouw te verwennen is het ook fijn om een speeltje voor mijzelf te hebben.

  55. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want… er liggen alleen speeltjes in voor m’n vriendin en ik wil ook eens met een speeltje verwend worden.

    1. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want… ben zeer benieuwd hoe zoiets voelt. daar bij heeft mijn vrouw talloze speeltjes en zal dit leuk zijn om mijn nachtkastje op te vullen

  56. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want… ik wil mijn vriend verrassen en hem het genot gunnen en daarmee extra (ontvangen)spanning geven.

    1. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want… stel u voor, nu tijdens de corona-gekte de regering beslist dat ik niet buiten mag…..

  57. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, omdat het fantastische gevoel kan geven en dat kan ik heel erg gebruiken. Voor als mijn vriendin niet wil

  58. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want na die kist vrouwenspeeltjes wil ik ook wel is verwend worden met een toy. Nou is het een keer mijn beurt!

  59. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want het zou fantastisch zijn om deze als verrassing uit mijn nachtkastje te toveren en mijn partner hier nog eens éxtra mee te kunnen verwennen…

  60. Ik wil de Mystim Opus E-Masturbator in mijn nachtkastje, want dit stimuleert vast veel beter dan mijn rechter hand… 😏✊💦

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

910 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen wij je kennis laten maken met de SenseVibe G-Spot Vibrator. Deze vibrator heeft de perfecte vorm waardoor je zowel je g-spot als clitoris stimuleert.
  • Geen producten gevonden
) .elementor-divider-separator{width:100%;min-height:var(--divider-pattern-height);-webkit-mask-size:var(--divider-pattern-size) 100%;mask-size:var(--divider-pattern-size) 100%;-webkit-mask-repeat:var(--divider-pattern-repeat);mask-repeat:var(--divider-pattern-repeat);background-color:var(--divider-color);-webkit-mask-image:var(--divider-pattern-url);mask-image:var(--divider-pattern-url)}.elementor-widget-divider--no-spacing{--divider-pattern-size:auto}.elementor-widget-divider--bg-round{--divider-pattern-repeat:round}.rtl .elementor-widget-divider .elementor-divider__text{direction:rtl}.e-con-inner>.elementor-widget-divider,.e-con>.elementor-widget-divider{width:var(--container-widget-width,100%);--flex-grow:var(--container-widget-flex-grow)}
1.002 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Vandaag gaan we het hebben over een koppeltoy van We-Vibe, het is de allernieuwste aanwinst in deze categorie: de We-Vibe Chorus! Het seksspeeltje kan geruikt worden voor zowel G-spot als…
1.002 keer bekeken