NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

852 keer bekeken

Toy Tuesday: Sensuva ON Insane Stimulerend glijmiddel

22 december 2020,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag is het niet echt een toy, maar een fijne tool voor bij een seksspeeltje. We hebben het over het ON Insane Stimulerend Glijmiddel van Sensuva. Want iedereen weet dat een goed glijmiddel niet mag ontbreken in jouw nachtkastje!

 • Glijmiddel op waterbasis
 • Neutrale geur en smaak
 • Tintelend effect
 • Verzorgend voor de huid
 • Geschikt voor latex condooms
 • Geschikt voor (siliconen) toys
 • Niet plakkerig
 • Hygiënisch pompsysteem

De producten van Sensuva zijn een lust voor het lichaam én het oog. De verpakkingen zijn luxe en vrolijk en hun massageolie en glijmiddelen komen in verschillende verrassende geuren. Met deze producten breng jij nog meer plezier en sensualiteit in jouw leven. Het glijmiddel waar we het vandaag over hebben is geur- en smaakloos heeft een stimulerende tintelende werking op jouw intieme delen. Dit glijmiddel is ook veilig te gebruiken met al jouw favoriete toys en condooms.

Win het ON Insane Stimulerend Glijmiddel

Ben je enthousiast geworden over dit glijmiddel? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Wij geven de aankomende week* namelijk eentje weg! Je maakt kans op deze set door te reageren** op deze blog. Kopieer de onderstaande zin en maak deze af om deel te nemen aan deze winactie. It’s that simple!

Je kunt inmiddels niet meer meedoen met deze winactie. Wil jij op de hoogte blijven van geldende winacties? Check dan al onze Toy Tuesday’s!

Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want…

*= Je kunt meedoen tot en met dinsdag 29-12-2020 12:00. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
**= We maken de winnaar niet bekend in dit artikel, maar we benaderen hem of haar via e-mail. Vul daarom een juist e-mail adres in tijdens het reageren.
De EasyToys Magazine actievoorwaarden zijn van toepassing op deze winactie.

Wil jij dit Insane Stumulerend Glijmiddel winnen? Kopieer bovenstaande zin, maak hem af en deel hem met ons in een reactie!

59 reacties

 1. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want… ik ben allergisch voor veel glijmiddelen en na t lezen ben ik erg nieuwsgierig geworden en doe ik mee aan de actie in de hoop glijdend t nieuwe jaar in te gaan.

 2. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want…
  Dan kan ik eindelijk genieten van een intense en tintelende massage van mijn man

 3. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want ik heb nefarious plans met mijn nieuwe vriend en dan is dit glijmiddel wel iets wat wij als aanvulling kunnen gebruiken.

 4. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want…
  het is superhandig als je met een 50+ dame date
  😉

 5. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want ik ben erg benieuwd of deze glijmiddel anders is dan andere middelen. Ik zou het graag uit willen proberen samen met mijn vriend.

 6. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want zou de komende jaar elke dag wel Insane gestimuleerd willen worden met behulp van deze glijmiddel

 7. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want…
  Dan kan ik mijn vrouw eindelijk een sensationele en tintelende massage geven

 8. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want… Het is zo een ongelofelijke toevoeging aan ons sex leven.
  Want glij middel is echt een must

 9. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want…
  Laat mij vrouw graag hiermee met extra genot kreunen, hoorbaar in herl nederland!

 10. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want…
  Ik wil graag mijn vrouw een keer geheel van binnen verwennen met mijn gehele hand.

 11. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want… Wij hebben eigenlijk nog nooit ander glijmiddel gebruikt dan de basic natural water basis glijmidel.

 12. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want ik wil lekker kunnen glibberen en glijden in bed.

 13. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want… Dan glijd het allemaal wat makkelijker in ieder denkbare stand

 14. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want…

  Wij beginnen in een sleur te komen in bed, door de extra diensten en zwaardere diensten in het ziekenhuis door corona minder energie over in bed en weinig ruimte voor nieuwe dingen…

 15. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want…
  glijmiddel hebben we nooit genoeg en glijden en stimuleren tegelijk kan gewoon niet beter!!

  1. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want…
   Dan kan ik mijn vrouw eindelijk een sensationele en tintelende massage geven

 16. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want ik heb samen men mijn lief enkele sex toys aangekocht en ons glijmiddel verslinden we met liters. Ik ben heel benieuwd naar het tintelend effect van dit flesje!

 17. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want… wij gebruiken altijd glijmiddel, maar dan de standaard gewone. Tijd om iets anders te proberen! Tintelend effect, Niet plakkerig dat lijkt ons zeker wat. 🥰

 18. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want we love extra sensation.
  Een avondje met de speeltjes er bij word dan weer extra interessant. 😘🍑

 19. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want wat extra stimulatie tussen de lakens maakt het nog lekkerder. Dit kan de eerste stap zijn naar nog meer speelgoed bij onze spelletjes.

 20. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want…onmisbaar om nog extra te genieten.

 21. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want…het kan niet vochtig genoeg zijn

 22. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want extra stimulatie geeft een betere sensatie.

 23. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want ik kan altijd wel wat nieuws gebruiken om de intieme momenten spannend te houden. Vooral tijdens mijn nieuwe, serieuze relatie en ik hou wel van uitproberen.

 24. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want…Wij kunnen er beiden maar niet genoeg van krijgen. Gewoon Insane!

 25. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want heb net een nieuwe relatie en zal goed van pas komen na een aantal jaar geen sex te hebben gehad dus een beetje hulp is welkom.

 26. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want dan glijd ik zo een beter 2021 tegemoet 😉

 27. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want…zo glijden we heet het nieuwe jaar in..

 28. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want vuurwerk dit jaar is even niet toegestaan maar hiermee wordt het zeker een spektakel.

 29. Ik wil het Sensuva ON Insane stimulerend glijmiddel in mijn nachtkastje kastje, want ik wil graag plezier en sensualiteit in mijn leven.

 30. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want… deze extra spannende stimulatie wil je toch echt samen niet missen.

 31. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want…ik nog steeds geen glijmiddel gevonden heb die zowel ik en mn vrouw lekker vindt voelen

 32. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want…omdat het nog niet altijd zo glijbaan is bij mij …

 33. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want… met het handige pompje kan ik weer beter pompen

 34. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want glijden is wat wij willen. Dit geeft zoveel extra plezier aan ons genot.

 35. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want…leuk om iets nieuw uit te proberen en zo een spetterende nacht te beleven met mijn lief

 36. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want dan heb ik mijn glijmiddel altijd bij de hand

 37. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want… uitermate handig voor alleen of samen gebruik!

 38. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want…
  ik wil zo snel en soepel als mogelijk 2020 achter me laten, maar in 2021 wel met genot iets prettigs in me laten glijden.

 39. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want hopelijk gaat dit bijdragen aan hernieuwde spanning in onze slaapkamer. En woonkamer. En badkamer. 😉

 40. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want wij ontdekken graag nieuwe dingen die ons seksleven verbeteren. X

 41. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want droog mag alleen de humor zijn.

 42. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want… dat wordt vast genieten.

 43. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want het is altijd leuk om eens iets nieuws te proberen.

 44. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want prikkelen en glijden is onontbeerlijk in de bedsport.
  Een beetje van deze doping zal haar helemaal gek maken!
  Prettige eindejaarsfeesten aan allen ❤️

 45. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want……… niks is lekkerder dan glijdend het weekend in gaan.

 46. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want…
  die past mooi bij mijn verzameling glijmiddelen. bovendien heb ik dit type glijmiddel nog niet

 47. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want… Ik ben van plan spetterend, knetterend en tintelend het nieuwe jaar in te glijden samen met m’n lief, en dit glijmiddel helpt ons daarbij goed op weg!

 48. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want een glijmiddel is een must voor zalige langdurige seks alleen of met z’n twee. Als je hem dan gewoon op het kastje kan laten staan en met een pompje kan gebruiken is het ideaal voor gebruik.

 49. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want…dan kan ik mijn vrouw nog meer plezier geven met haar speeltjes.

 50. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want… zijn al heel lang bij elkaar (20 jaar) zijn net begonnen met spelletjes in bed om geen sleur te krijgen in ons seksleven. Dus kan deze stimulerend glijmiddel niet onbreken in het nachtkastje.

 51. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want…

  Mijn man en ik zijn steeds meer aan het ontdekken dus hopelijk wordt de reis vervolgt met dit product van insane

 52. Ik wil het Sensuva ON Insane Stimulerend Glijmiddel in mijn nachtkastje, want een beetje insanity in de slaapkamer is veel beter dan magie. #hereiswheretheinsanehappens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

759 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Vandaag vertellen we je alles wat je moet weten over de Love Triangle White. Deze compacte én luxe ogende toy van het merk Satisfyer is een clitoris stimulator die jou doormiddel van luc…
759 keer bekeken
1.489 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze week is het de beurt aan de Naghi No.36. Dit is een heel bijzonder, luxe eitje mét afstandbediening. Door de elegante en vrouwelijke uitstraling is het echte eyecatcher en een must …
1.489 keer bekeken