Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

857 keer bekeken

Toy Tuesday: Mushroom Massager

11 februari 2020,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Vandaag hebben we een massager voor je in de vorm van een paddenstoel. Het seksspeeltje kan gebruikt worden voor massages en externe stimulatie van de meest gevoelige plekjes.  

  • Paddestoel design
  • 9 vibratiestanden
  • Zacht siliconen
  • Waterproof
  • Oplaadbaar
  • Voor massage en externe stimulatie

De Mushroom masssager dankt zijn naam aan zijn uiterlijk en functie. Het speeltje is gevormd naar het uiterlijk van een paddenstoel en heeft een groot oppervlak om het lichaam mee te masseren. Het discrete uiterlijk zorgt ervoor dat je het speeltje ook gewoon in de vensterbank kunt leggen, zonder dat iemand doorheeft dat het om een sekspeeltje gaat. De Mushroom massager is gemaakt van zacht en glad siliconen en voelt heerlijk aan op de huid. Verder is het speeltje waterproof, waardoor je hem ook onder de douche of in bad kunt gebruiken.


Zie jij deze paddenstoel wel zitten? Geef je mening door middel van een reactie! 

2 reacties

  1. Dat ziet er zeer goed uit. Handig voor in de badkamer. Die kun je overal makkelijk gebruiken en ook nog eens een keer vergeten op te ruimen want het ziet er niet uit als een sextoy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.675 keer bekeken

Geschreven door

De maand is bíjna voorbij, maar op het nippertje is er nog tijd voor onze toy van de maand. Om alvast in de lentestemming te komen (we zijn klaar met de winter!) is het deze keer een toy met een mooi bloemdesign. Tijd voor een floral feestje in…
1.675 keer bekeken
794 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete seksspeeltjes toe. Deze keer willen wij je graag kennis laten maken met de LoveBoxxx BDSM Box. Deze cadeauset zit boordevol spannende speeltjes waarmee je als beginnende BDSM’er goed uit de voeten kun…
794 keer bekeken