Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

4.335 keer bekeken

Toy van de maand: Orctan Automatische Masturbator

7 december 2021,

geschreven door

In onze rubriek ‘Toy van de maand’ delen we elke maand een leuke, spannende, unieke of grappige toy met jullie! Deze maand is het een toy waar zelfs wij even van stonden te kijken. De Orctan Automatische Masturbator is namelijk wel héél uniek!

  • Innovatief ontwerp
  • Sportief en luxe design
  • High-End Quality
  • 9 Verschillende programma’s
  • Power-Boost en Edging opties
  • Vrijwel altijd passend
  • Oplaadbaar met USB-kabel
  • Inclusief toybag
  • Kleur: Rood

Zo’n sex toy voor mannen heb jij vast nog niet gezien! De Orctan Automatische Masturbator is echt uniek in de branche! Dit speeltje geeft jou een ongekende sensatie die het meest te vergelijken is met het ontvangen van orale seks. De masturbator heeft negen verschillende programma’s en twee massagerollers die de penis voorzien van stimulatie. De rollers zijn gemaakt van carbon fibre en ze zijn daardoor flexibel en passen om bijna elke penis. Gebruik deze toy met glijmiddel op waterbasis en je kan éxtra genieten.

“Deze toy is écht uniek!”

Hoe denk jij dat stimulatie van de Orctan Masturbator aanvoelt?

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

4.979 keer bekeken

Geschreven door

In onze rubriek ‘Toy van de maand’ delen we elke maand een leuke, spannende, unieke of grappige toy met jullie! Deze maand is het eigenlijk een super handige én effectieve toy voor mannen met een grote penis! De Ohnut Bufferringenset.
  • Geen producten gevonden
) .elementor-divider-separator{width:100%;min-height:var(--divider-pattern-height);-webkit-mask-size:var(--divider-pattern-size) 100%;mask-size:var(--divider-pattern-size) 100%;-webkit-mask-repeat:var(--divider-pattern-repeat);mask-repeat:var(--divider-pattern-repeat);background-color:var(--divider-color);-webkit-mask-image:var(--divider-pattern-url);mask-image:var(--divider-pattern-url)}.elementor-widget-divider--no-spacing{--divider-pattern-size:auto}.elementor-widget-divider--bg-round{--divider-pattern-repeat:round}.rtl .elementor-widget-divider .elementor-divider__text{direction:rtl}.e-con-inner>.elementor-widget-divider,.e-con>.elementor-widget-divider{width:var(--container-widget-width,100%);--flex-grow:var(--container-widget-flex-grow)}
1.892 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen wij je kennis laten maken met een wel heel fraai gevormd seksspeeltje. De vibrator is bedoeld voor gerichte stimulatie van de clitoris en andere hotspots. Hij is ook n…
1.892 keer bekeken