Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

908 keer bekeken

Toy Tuesday: Lora DiCarlo Onda

1 december 2020,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze keer willen we je kennis laten maken met de Lora DiCarlo Onda. De Onda is een fraai vormgegeven G-spot vibrator met een aantal unieke functies. Benieuwd welke dat zijn? Lees dan snel verder!

  • Luxe G-Spot vibrator
  • Pulserend en bewegend element
  • Unieke beleving
  • Krachtige motor
  • 4 Standen
  • Ergonomisch design
  • Zacht siliconen
  • Waterproof

De Lora DiCarlo Onda is een nieuwe krachtpatser onder de G-spot vibrators. De vibrator maakt gebruik van een klein mechanisme waardoor het net lijkt alsof de G-spot met twee vingers gestimuleerd wordt. De effectieve ‘kom hier’-beweging – die je normaal gesproken met vinger(s) maakt – wordt door het bewegende element tot in de perfectie nagebootst. Met een druk op de knop kan je de lengte van de halen van het element daarnaast eenvoudig veranderen. Ook de snelheid en sterkte van de vibraties zijn, elk met een eigen knop, naar wens in te stellen.

“Met een druk op de knop kan je de lengte van de halen van het element daarnaast eenvoudig veranderen.”

Met de meegeleverde USB-kabel heb je de Onda razendsnel opladen. Daarnaast wordt het seksspeeltje geleverd in een luxe verpakking, inclusief toybag en een uitgebreide handleiding. De vibrator is overigens waterproof, wat betekent dat je hem ook gewoon met je mee onder de douche of in bad kunt meenemen. Deze unieke G-spot vibrator verdient een plek in elk nachtkastje!

Heb jij al een G-spot vibrator in huis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

842 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen wij je kennis laten maken met de Orchid Wand Vibrator van het merk Bloom. De wand massager is een lust voor het oog en beschikt over een unieke swipe-technologie! [ed…
842 keer bekeken