Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

863 keer bekeken

Toy Tuesday: SVAKOM Bonnie Vibrator

11 augustus 2020,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Vandaag vertellen wij jou alles over de SVAKOM Bonnie Vibrator. Deze buigbare vibrator met twee vibrerende uiteinden is de perfecte tool voor de vrouw die opzoek is naar verschillende soorten stimulatie.

 • Krachtige vibraties
 • Dubbele motor
 • Buigzame top
 • 10 vibratiestanden
 • 1 SVAKOM Intelligent Mode
 • Waterproof
 • Oplaadbaar

De grote kop is ideaal voor zowel inwendige als uitwendige stimulatie. Door de tien vibratiestanden zit er altijd wel een lekkere stimulatie voor jou bij. De kleine, buigzame top kan gebruikt worden voor G-spot en P-spot simulatie. Het voordeel van de buigzame top, is dat je de vibrator hierdoor in elke gewenste vorm kan buigen. Met de speciale SVAKOM Intelligent Mode produceert de Bonnie Vibrator extra krachtige vibraties. Daarnaast is deze toy waterproof, oplaadbaar en zeer stil.

Welk uiteinde van de SVAKOM Bonnie Vibrator lijkt jou het fijnst?

1 reactie

 1. De kleine buigzame kop! Ik ben namelijk op zoek naar mijn G-spot, met mijn vingers vind ik het een beetje lastig, dus dit lijkt me ideaal om de G-spot te vinden,mijn wens is dat ik een keer spuitend klaar kom. Het lijkt me sowieso een heel fijn speeltje met de verschillende standen enz. Ik weet nog niet wat hij kost maar ik was gisteren jarig (15 augustus)
  En 50 jaar geworden!! Dus ik mag wel iets leuks voor mezelf cadeau doen.
  Veel liefs van Susan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.469 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze week is het de beurt aan de Naghi No.36. Dit is een heel bijzonder, luxe eitje mét afstandbediening. Door de elegante en vrouwelijke uitstraling is het echte eyecatcher en een must …
1.469 keer bekeken
2.009 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Dit keer willen we jullie attent maken op een bijzonder vibrerend eitje. De Lovense Lush is niet alleen leuk voor solo-plezier, maar maakt het ook mogelijk om waar dan ook ter wereld met …
2.009 keer bekeken