Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.405 keer bekeken

Toy Tuesday: Vibrerende Bunny Cockring

7 juli 2020,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. De Vibrerende Bunny Cockring helpt mannen bij het behouden van een stevige erectie. De cockring is daarnaast voorzien van twee vibrerende konijnenoortjes, die tijdens het vrijen langs haar clitoris wrijven. Dit is een sekspeeltje waar beide partners veel plezier aan kunnen beleven!

  • Geschikt voor koppels
  • 10 vibratiestanden
  • Met clitoris stimulator
  • Bullet vibrator
  • Erectiestimulator
  • Inclusief batterijen

Deze cockring is niet alleen een handig hulpmiddel voor mannen om hun erectie te behouden, de ring is namelijk voorzien van een vibrerende bullet en daardoor wordt ook haar clitoris tijdens het vrijen gestimuleerd. Hierdoor wordt het voor haar makkelijker om tijdens de penetratie een hoogtepunt te bereiken. De ring is gemaakt van flexibel materiaal, waardoor de meeste mannen de cockring comfortabel kunnen dragen. De vibraties van het speeltje zijn behoorlijk krachtig, daardoor kan de man ze ook goed voelen.

Win een Vibrerende Bunny Cockring

Ben je enthousiast geworden over de Vibrerende Bunny Cockring? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Wij geven de aankomende week* namelijk eentje weg! Je maakt kans op dit speeltje door te reageren** op deze blog. Kopieer de onderstaande zin en maak deze af om deel te nemen aan deze winactie. It’s that simple!

Je kunt inmiddels niet meer meedoen met deze winactie. Wil jij op de hoogte blijven van geldende winacties? Check dan al onze Toy Tuesday’s!

Ik wil de Bunny Cockring in mijn nachtkastje, want…

*= Je kunt meedoen tot en met dinsdag 14-07-2020 12:00. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
**= We maken de winnaar niet bekend in dit artikel, maar we benaderen hem of haar via e-mail. Vul daarom een juist e-mail adres in tijdens het reageren.
De EasyToys Magazine actievoorwaarden zijn van toepassing op deze winactie.

Wil jij deze cockring winnen? Kopieer bovenstaande zin, maak hem af en deel hem met ons in een reactie!

51 reacties

  1. Ik wil de Bunny Cockring in mijn nachtkastje, want het lievelingsdier van mijn vriendin is een konijn. Ik denk dat ze het grappig en sexy gaat vinden als ik haar hiermee verras. Ze zit de laatste tijd slecht in haar vel en wil daarom minder vaak seks met mij hebben. Ik daarin tegen heb nog steeds elke dag zin. We hebben wel meer seksspeeltjes waar ik haar wel is mee verleid. Maar ik wil haar hier mee verrassen en verleiden.

  2. Ik wil de Bunny Cockring in mijn nachtkastje, want…

    Deze heerlijke kleurrijke Bunny,
    Is een aanwinst, lekker en funny.
    Het laat ons gaan als een konijn.
    Niet te houden. O wat fijn!

  3. Ik wil de Bunny Cockring in mijn nachtkastje, want ik wil het graag uitproberen met mijn vriend om zo langere en betere seks te hebben. Ik experimenteer graag, wat hij oke vindt maar iets voor zichzelf staat hij niet voor te springen dus als ik het win kan ik het toch uittesten zonder dat hij misschien het gevoel heeft dat ik het hem aandring te proberen als ik het zou kopen 🙂

  4. Ik wil de Bunny Cockring in mijn nachtkastje, want…konijntjes zijn niet alleen mijn lievelingsdieren maar dit konijntje zal ik vast ook niet geweldig vinden (en mijn vriend ook)!!

  5. Ik wil de Bunny Cockring in mijn nachtkastje, want…

    Mijn vriend en ik zijn net begonnen met het experimenteren met sekstoys. Onze eerste toy was een vibrerend eitje, wat heel goed beviel. We hebben tot dusver nog nooit een cockring gebruikt en zijn hier erg benieuwd naar!

  6. Ik wil de bunny cockring in mijn nachtkastje want dan weet ik zeker niet dat mijn erektie behouden blijft

  7. Ik wil de BUNNY Cockring in mijn nachtkastje, want door deze toy, voelt het niet als rotzooi! en hiermee verrastje je echtgenoot, want die kans is groot!, en dat is toch mooi! (meegenomen).

  8. Ik wil de bunny cockring in mijn nachtkastje, want ….mijn nieuwe toekomstige vriend zal niet weten WAT hem overkomt !

  9. Ik wil de Bunny Cockring in mijn nachtkastje, want…de vorige cockrings zijn kapot en zijn wel toe aan iets nieuws. Zo af en toe t nachtkastje eens verversen. En een keer iets winnen zal ook wel eens leuk zijn.

  10. Ik wil de Bunny Cockring in mijn nachtkastje, want… We zijn al 9 jaar samen en willen het wel eens wat spannender maken in de slaapkamer.

  11. Ik wil de bunny cocksring in mijn nachtkastje want ik wil graag mijn partner nog mee kunnen plezieren met ons dagelijkse hete spel 😅

  12. Ik wil de Bunny Cockring in mijn nachtkastje, want .. een nieuw speeltje wat nu ook voor hem is, zou eens wat anders zijn… dubbelplezier!

  13. Ik wil de Bunny Cockring in mijn nachtkastje, want… girls just wanna have fun… en waarom zou ik dat niet met mijn man willen delen..

  14. Ik wil de Bunny Cockring in mijn nachtkastje, want… samen naar een nieuw hoogtepunt toewerken op een nieuwe manier klinkt heerlijk

  15. IK WIL DE BUNNYCOCKRING IN MIJN NACHTKASTJE, WANT… het genot van mijn vrouw stel ik liever voorop dan mijn eigen genot. Als man klaarkomen is veel gemakkelijker dan het orgasme van de vrouw. Dus waarom geen extra prikkels voor de vrouw 😉 en een betere erectie is een bonus 😜

  16. Ik wil de Bunny Cockring in mijn nachtkastje, want…ik wil geen moment missen om elkaar optimaal te bevredigen.

  17. Ik wil de Bunny Cockring in mijn nachtkastje, want een speeltje waar we beide iets aan hebben mag natuurlijk niet ontbreken. We maken graag kennis met Bunny.

  18. Ik wil de Bunny Cockring in mijn nachtkastje, want… we willen graag de erecties van mijn man extra stimuleren opwekken /

  19. Ik wil de Bunny Cockring in mijn nachtkastje, want mijn seksleven staat momenteel op een laag pitje. Het is niet meer spannend en hopelijk brengt deze bunny dat weer te leven.

  20. Ik wil de Bunny Cockring in mijn nachtkastje, want het is weer tijd voor een lekker “speelkwartiertje”!

  21. Ik wil de Bunny Cockring in mijn nachtkastje, want… mijn seksbuddy en ik
    zijn sinds kort aan het experimenten geslagen met sekstoys! We kunnen er geen genoeg van krijgen! Deze cockring zou een leuke aanvulling zijn.

  22. Ik wil de Bunny Cockring in mijn nachtkastje, want dit zou de perfecte first couple toy zijn om onze relatie te vieren!

  23. Ik wil de Bunny Cockring in mijn nachtkastje, want
    Bij seks vinden ikzelf en mijn partner het heel belangrijk om allebei tot een hoogtepunt te komen en dat gaat beter en sneller met een leuk speeltje erbij

  24. Ik wil de Bunny Cockring in mijn nachtkastje, want…daar verras ik mijn vrouw mee als ik haar op bed heb geblinddoekt en handboeien heb omgedaan!

  25. Ik wil de Bunny Cockring in mijn nachtkastje, want op deze manier kunnen we samen extra genieten. Zij met dubbele stimulans, van mij en de bunny, en ik hou het langer vol!

  26. Ik wil de Bunny Cockring in mijn nachtkastje, want… ik wil de sex met mijn partner flink opspicen. Beide nog meer genot tijdens de daad en een beter orgasme.

  27. Ik wil de Bunny Cockring in mijn nachtkastje, want… dit gaat een enorme boost aan mijn sexleven geven. Langer genot en plezier daar zeg ik graag “ja” op !

  28. Ik wil de Bunny Cockring in mijn nachtkastje, want mijn vriendin en ik willen graag nieuwe dingen proberen en daar past natuurlijk deze bunny ook bij!

  29. Ik wil de Bunny Cockring in mijn nachtkastje, want…We zijn we toe aan iets spannends na een ingezakt sexleven…

  30. Ik wil de Bunny Cockring in mijn nachtkastje, want…dan kan ik mijn partner eens berijden als een konijntje ipv wilde Stier.

  31. Ik wil de Bunny Cockring in mijn nachtkastje, want mijn vriendje vind die heel fijn. Zo kan hij zijn orgasme uitstellen en die van mij eerder krijgen zodat we samen klaar komen. Hij word daar heel gelukkig van. Zijn oude is kapot dus hij wil eigenlijk een nieuwe maar hij heeft er even geen geld voor.

  32. Ik wil de Bunny Cockring in mijn nachtkastje, want dan hebben mijn vriend en ik nog meer plezier in bed samen!! We kennen elkaar net en zijn er achter gekomen dat we allebei wel van speeltjes houden. Dus dan is deze erg leuk!!

  33. Ik wil de Bunny Cockring in mijn nachtkastje, want… na een heftige operatie aan de buik kan ik wel wat ontspanning en geilheid er voor terug krijgen en heerlijk mijn vriendin verwennen met deze bunny cockring

  34. Ik wil de Bunny Cockring in mijn nachtkastje, want de speeltjes die wij hebben zijn alleen op mijn genot gericht en niet op die van mijn vriend. Daarom wil ik heb graag verrassen met een speeltje waar hij ook iets aan heeft!

    1. Ik wil de Bunny Cockring in mijn nachtkastje, want…dan kan ik mijn vriend ermee verassen. Die is sinds wij samen zijn aan het ontdekken hoe leuk speeltjes zijn. Van mij mag hij hiermee de bunny hup doen hihi.

  35. Ik wil de Bunny Cockring in mijn nachtkastje, want mij date heeft straf. Ik heb haar duidelijk uitgelegd dat ik gebruik ging maken van speelgoed als ze door blijft teasen in het restaurant… Guess what?! ze gaat gewoon door. Denk dat ze deze wel verdiend heeft nu 😏

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

634 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen wij je graag kennis laten maken met de Satisfyer Vibes Magic Bunny. Deze tarzan vibrator heeft het vermogen om de clitoris en G-spot gelijktijdig te stimuleren en besc…
634 keer bekeken