Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

4.329 keer bekeken

Toy van de maand: CRUIZR Draaiende en Zuigende Masturbator

14 maart 2022,

geschreven door

In onze rubriek ‘Toy van de maand’ delen we elke maand een leuke, spannende, unieke of grappige toy met jullie! Deze maand hebben we een masturbator klaarliggen die écht zuigt… in a good way. Onder het genot van 5 zuigende en wel 10 draaiende functies, laat je jezelf (of je partner) positief doordraaien!

 • Discrete behuizing
 • Levensecht gevoel
 • Sleeve met vagina-opening
 • Zuigende en draaiende functie
 • Apart te bedienen
 • Voice Activator
 • Inclusief oordopjes
 • Inclusief adapter met zuignap
 • Oplaadbaar met USB-kabel
 • Kleur: Diverse kleuren

Het is bijna lente… Begin jij je al wat onrustig te voelen?

Geen betere manier om je lust in bedwang te houden, dan met de sensuele feel van de CRUIZR CP01. De siliconen sleeve voelt zacht en realistisch aan, met een schat aan noppen en ribbels voor extra veel genot.

“De verschillende mogelijkheden zorgen voor een heerlijke penisstimulatie.”

Voorzien van een speciale houder met zuignap, is deze toy makkelijk te bevestigen op een vlakke ondergrond. Zelfs in bad of onder de douche! Daarnaast valt deze toy eenvoudig schoon te maken en op te laden. Zo kom je die lange, saaie dagen wel door!

198 reacties

 1. Schat wat ben je aan het doen oh hé ja ik eh ben gewoon wat aan het rijden Just cruise lief ik ben zo klaar of kom je helpen kan jij hem voor mij vast houden

 2. Ik wil deze toy wel winnen. Ik ben uitgekeken op de normale masturbators en wil wel eens een echte blowjob ervaren.

 3. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want…dan heb ik ook eens een mooi sex speeltje mijn vriendin heeft er al 2 dan kan ik ook mee doen met haar.

 4. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want…Zonder handen kunnen mijn vrouw en ik daarmee ontspannen 😉

 5. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want…ik ben echt benieuwd hoe het voelt om mechanisch gezogen te worden.
  Hoe het voelt om mijn lul in zulk toestel te steken en heerlijk klaar te komen. Mijn vrouw vindt dit maar niks, maar biedt zelf geen alternatief. Van alle acties is deze mijn nummer 1. Ik kijk hier echt naar uit ❤️ maw laat (mij) maar komen !!!

  PS ik kijk elke zondagmorgen uit naar jullie magazine. Ik vind dit superleuk om te lezen en haal vaak inspiratie uit de artikels.

  1. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want… Ik heb zelf van de 22 bedpartners die ik heb gehad, maar 2x lekker bevredigd(hard geworden/klaar gekomen). Voor de rest ben ik ook nog niet eerder klaar gekomen d.m.v. Orale bevrediging. Daarom hoop ik zo graag dat ik door de CRUIZR CPO1 het genot van orale bevrediging (weer) te kunnen ervaren. Ik raak het masturberen met eigen hand ook wel een beetje zat soms. Hierdoor doe ik dit nu ook bijna niet meer 1x in de 10 dagen en dat op 22 leeftijd…

 6. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want anders overleef ik het niet wanneer mijn vriendin straks twee maanden in het buitenland studeert 😭

 7. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want…moest mijn vrouw eens even geen zin hebben , kan deze stevige Tarzan mij in heerlijke sferen brengen met een heerlijke pijpbeurt.

 8. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want ik moet zonder mijn vriendin 20 weken naar het buitenland!!

 9. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want…ik mijn vriend ook weleens knikkende knieën zou willen geven van genot !

 10. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje : als mijn vrouw eens geen zin heeft om mij aan mijn trekken te laten komen ,kan deze Tarzan .mij in heerlijke sferen lekker laten komen .

 11. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want… het lijkt ons wel een fijne aanvulling voor samen nog meer te verkennen en te genieten.

 12. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want mijn partner houd helemaal niet van orale sex te geven en is toch wel een gemis in het sexuele leven met deze geweldig uitziende toy zou dat zeker kunnen verholpen worden en kan ik toch terug genieten van een blowjob

 13. Ik wil de CRUIZR CP01 in mijn nachtkastje want ik heb mijn vriend zijn masturbator half afgebroken. Met dit nieuwe speeltje zou hij dat andere snel vergeten.

 14. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want…
  Ik gun mijn vriend en mijzelf fijne en sensuele variatie tijdens ons samenzijn of alleen.❤️

 15. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want…
  Ik en mijn vriendin hebben al veel speeltjes bestelt om samen te experimenteren samen en deze zou wel een leuke toevoeging zijn aan onze collectie!
  We zijn altijd al heel tevreden geweest van de kwaliteit en plezier die we gehad hebben met de speeltjes van easytoys !

 16. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want na al die speeltjes voor mijn vrouw ben ik nu eens een keer aan de beurt.

 17. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want…
  Mijn vrouw is nogal veel in buitenland, waardoor ik meer moet genieten alleen. Een wel gekomen nieuwigheid.

 18. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje want mijn vriendin is weer aan het werk hij maakt mijn kleine vriend dan groot en sterk.

 19. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want… omdat dit de Eerste Sextoy zou zijn die ik in mijn nachtkastje zou hebben. Ik zou hem samen met mijn vrouw gaan gebruiken kan zij mij helpen en ik haar zo kunnen we samen tot een geil hoogte punt komen

 20. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want dan geef ik mijn vrouw mijn bankpasje voor het uitzoeken van een handtasje, en kan ik hem gebruiken na het uittrekken van mijn badjasje

 21. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want…Dan ligt hij altijd binnen handbereik als ik mn meisje een onvergetelijke ervaring wil bezorgen…

 22. Ik wil de CRUIZR CP01 in mijn nachtkastje, omdat de laatst aangekochte Satisfyer tegenvalt en erg nieuwschierig ben naar deze krachtpatser.

 23. Ik wil deze niet alleen voor in mij nachtkastje! maar om heerlijk overla mee naartoe te nemen
  Zodat ik deze heerlijk kan gebruiken beneden op de bank, ik de badkamer, maar ook heerlijk in de tuin of waar ik dan ook even zin heb en me lekker ongestoord kan verwennen!!

 24. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want…
  Ik dan een plan B heb wanneer mijn lieve vrouw hoofdpijn zou hebben 😉

 25. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want het kastje van mijn vrouw is goed gevuld en mijne vrijwel leeg.

 26. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want…dan ligt er ook eindelijk een speeltje voor mijn man in!! Ipv dat hij mij met de speeltjes verwend, kan ik hem lekker teasen en verwennen met dit nieuwe speeltje!

 27. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want samen genieten met mijn partner is voor mij de ultieme belevenis. Altijd heerlijk om samen iets nieuws te ontdekken 🔥

 28. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want… dan kunnen mijn vriend en ik ook solo genieten als de ander op reis is 😁😋

 29. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want al komt de dame nog zo snel, het nasturberen bevalt mij wel.

 30. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want…dan hoef ik mijn vrouw niet lastig te vallen als ze hoofdpijn heeft .

 31. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want dan kan mijn vriendin andere dingen doen tijdens de afwas, wanneer ik TV kijk, als ik game, als ik kook, als ik de was doe, in de douche,…

 32. Ik ben heel nieuwsgierig naar deze toy, dit omdat ik veel masturbeer (heb geen ‘vaste’ relatie) en het dan leuk vind om mijzelf met allerlei speeltjes (cocktingen, anaal, dilators) te verwennen. Verder vind ik orale seks heel plezierig, maar bereik er vrijwel nooit een orgasme door, dus ben heel benieuwd of dat met deze toy wel zou lukken!

 33. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want ik zie al voor me als ik mijn partner ermee verras en hem kan verwennen op een nieuwe manier!

 34. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want…
  … dan kan ik mezelf op nog meer manieren stimuleren en maak ik het mijn vriendin een “handje” handiger.

 35. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want…een speeltje dat ook zuigt als mijn vrouw geen zin heeft… dat wil toch iedere man

 36. ik ben echt benieuwd of deze waarmaakt wat word gezegd, ik heb vele toys geprobeerd maar meer teleurstelling dan het gewenste genot . mijn vriendin zegt dat niets haar kan overtreffen, wie weet

 37. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want Ik hou ervan om op tijd eens Me-time in te lassen en van experimenteren!

 38. Ik wil de deze in me nachtkastje , ben zeer benieuwd of dit speeltje mij wel naar een hoogtepunt kan leiden .

 39. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want…
  Voordat ik ga slapen graag wil cruizr’n….
  En mijn nachtkastje is zo leeg…

 40. Ik zou deze toy heel graag voor mijzelf willen, heb al heel vaak op het punt gestaan om te bestellen en dan toch maar niet maar iets voor mijn partner. Vandaag ben ik jarig en gun ik mijzelf deze toy.

 41. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want…Ik wil ook wel eens luxe verwend worden ipv met de ouderwetse handkar 😉

 42. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want ik wil mijn uithoudingsvermogen vergroten en ik denk dat deze daar heel goed bij kan helpen.

 43. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want mijn seksleven is wat saai en met speeltjes wil ik dat wat opleuken

 44. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want mijn partner en ik willen wel al tollend op de tollie de wildste en spannende nachten een extra dimensie geven!

 45. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want… dan heb ik een speeltje voor mezelf tegenover de 7 die mijn vrouw heeft

 46. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want…

  na meer dan 10 jaar soloseks, wil ik dat wel eens naar een hoger level brengen.

 47. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want…Dan heb ik een goede reden om een ander nachtkastje te kopen😉

 48. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want alleen mijn rechterhand gebruiken voor het stimuleren van mijn penis wordt een beetje saai

 49. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want ik wil mijn goede sexleven naar een nog hoger niveau tillen waardoor we beide nog meer kunnen genieten

 50. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want ik wil mijn vrouw een ongelofelijk orgasme bezorgen met en ons sexleven naar een hoger niveau tillen met dit speeltje

 51. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want… het zou mijn eerste toy zijn en door het lezen van de beschrijving wordt ik er al helemaal warm van 😉

 52. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje.
  Mijn vrouw heeft onlangs een keukenrobot gekregen en nu wil ik ook wel eens iets klaarmaken zonder teveel handenarbeid. Ieder zijn plezier 😈

 53. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want…ik heb nog een inhaalbeweging te maken qua aantal speeltjes ten opzichte van mijn partner 😏😉

 54. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, omdat ik met de huidige penis stimulators kom ik niet aan mijn “trekken”

  1. Ik wil de CRUIZR CPO1 In mijn nachtkastje zodat vrouwlief mij daar lekker mee kan teasen voordat we gezamenlijk tot een heerlijk hoogtepunt komen. En natuurlijk ook voor al die momenten om er lekker (stiekem) zelf mee te spelen.

 55. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want…die oordopjes die erbij zitten lijken me geweldig! (En die Cruizr trouwens ook)

 56. Ik wil de CRUIZR CPO1 NIET in mijn nachtkastje, want wat heb ik daaraan? Geef mij er maar één onder de douche

 57. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want… dit lijkt me iets voor echte mannen met ballen (en ik heb er toevallig 2) en een Top Gun.

 58. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want mijn vriendin heeft al veel speeltjes maar ik nog niet en ik wil ook een keer proberen een hoogtepunt te beleven met behulp van een easytoy.

 59. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want… dit lijkt me leuker dan klaarkomen in een zakdoek(je)

 60. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want…mijn man wil het graag wat spannender in de slaapkamer, en ik zuig vast niet zo hard als dit apparaat

 61. Ik wil de cruizr cpo1 , om wat meer toe te voegen in onze slaapkamer .
  Wat meer spanning en sensatie 👏😋🥰

 62. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want mijn vrouw heeft vaginale problemen en een lagere sexdrive. Hierdoor blijven wij beide tevreden in ons huwelijk.

  1. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want… ik heb wel eens nood aan iets spannends in mijn nachtkastje. Eens een verandering dan het gewoonlijk.

 63. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want mijn man klaagt toch steeds dat hij te weinig sex krijgt, wel deze krijgt hij elke dag 🙂

 64. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want……… we hebben toys voor samen maar ook voor mij ( de vrouw ) maar nog geen CRUIZR CPO1 voor mijn man 😍

 65. Ik wil deze in mijn nachtkastje omdat ik vind dat er veel te weinig goede toys voor boys in de handel zijn!!!
  Mijn hoop is dus gevestigd op deze toy.

 66. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want…mijn vrouw heeft wel speeltjes, maar ik nog niet en wil deze ook ontdekken.

 67. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want…..mijn vrouw niet altijd thuis is als ik een heerlijke blowjob wil, dan komt deze goed van pas. En het lijkt me heerlijk om eens een seks toy te hebben!

 68. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want… we hebben al veel speeltjes samen en voor haar maar nog niet voor mij..

 69. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want…soms heb ik helemaal geen zin om een handje te helpen. En ik ben niet het jaloerse type. Hopelijk gunnen jullie mij m’n rust en hem zijn plezier.

 70. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want als vrijgezel lijkt dit me net iets leuker dan mijn rechterhand .

 71. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want oordopjes zijn altijd handig voor een goeie nachtrust.

  En een orgasme ook !!!🇺🇦

 72. sex voor het huwelijk is bij ons not done, maar hiermee kan ik mijn verloofde alvast een voorsmaakje geven

 73. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want… dan kan ik mijn vrienden laten zien dat een fleshlight alleen niet meer volstaat.

 74. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want…Elke avond mijn rechterhand gebruiken moet toch eens anders kunnen. Lijkt me heerlijk om eens uit te proberen en te genieten.

 75. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want na het zoveelste speeltje voor mijn vrouw ik ook wel weer een kevertje een nieuwe verdien

 76. Momenteel 34 weken zwanger van ons 3e kindje. Met een heftige verzakking waardoor vaginale seks voor mij niet prettig is. Ik verwen hem momenteel oraal maar op 21 maart is hij jarig dus zou dit een perfect cadeau zijn om mijn kaken ook weer wat rust te geven. 😉

 77. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want zuigen en draaien kan ik waarschijnlijk niet zo hard als dit toestel, en dan kan ik mijn vriend hier heerlijk van zijn genieten

 78. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want hij is/zorgt voor
  Compact
  Ready to juse
  Uitmuntend
  Intens
  Zuinig
  Remote control
  Creatief
  Powerfull
  0 eenzame momenten
  1 x per dag gebot(Of meer)

 79. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want… Dat is dichterbij dan de kast. De beste ontspanning en ontlading is toch als je een beetje hulp krijgt.

 80. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want zo kan ik mijn partner op een andere manier laten genieten en kan hij zichzelf plezieren wanneer hij zelf maar wilt en zo heeft mijn partner ook eens een speeltje speciaal voor hem.

 81. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want…

  Mijn vriendin en ik heb een erg verschillend libido. Zo heeft zij genoeg aan 1 keer in de twee weken. Wat natuurlijk helemaal oke is en ik hier respect voor heb. Alleen ligt mijn libido een stuk hoger en zou ik elke dag wel het met met haar willen induiken. Dus om haar wat meer te rust aan haar hoofd te geven en mijn lust wat te verminderen zou dit sexspeeltje het ideale hulpmiddel kunnen zijn. Niet alleen tijdens mijn solo sessies maar ook als zij bij me is en ze even niet zo’n zin heeft om zich in de vrijpartij te mengen. Sexy groetjes van mij

 82. Ik zou mijn vriend heel erg blij willen maken, maar ik ben helaas broke omdat ik een student ben, dus dit zou mij (en hem) heel blij kunnen maken. Hij koopt regelmatig toys voor mij, maar again, ik ben te broke om hetzelfde te doen

 83. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want na een overladen nachtkastje van mijn vrouw aan speeltjes wil ik ook wel eens wat te spelen hebben.

  En er is geen betere manier om dan ook meteen de overtreffende kaart te spelen door te kunnen zeggen…

  There’s nothing better than this!

 84. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje omdat… Ik dan de fantasie van mij en mijn vriendin een keer kan verwezenlijken, waarbij zij als “straf” alleen nog maar toe kan kijken

 85. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want dit zou een geweldige uitbreiding zijn aan de bestaande collectie thuis. Na vele kwaliteitsproducten voor de vriendin, is het nu tijd voor wat speelgoed voor de man!

 86. Na elke keer het openen van een e-mail van Easytoys, wordt je er warm van, of je nou een vrouw of een man bent dat maakt niets uit, graag zou ik deze geweldige toy dan ook graag, wat zeg ik ? Heel graag uit willen proberen. Mijn vriendin haar eigen speeltje dan ik ook.:) daarom alle kansen op deze te gekke win actie..
  Ps:
  Graag zou ik ook reviews willen schrijven voor jullie, om dan zo af en toe een speeltje te kunnen uitbrengen en daar een fantastisch verhaal bij te schrijven.

  Ik hoor graag van jullie.

 87. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want ik zou graag willen testen of ik het er langer in/mee kan volhouden dan dat de accu het volhoudt en daar eventueel verslag van doen.

 88. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want… ik al heel wat jaren benieuwd ben hoe zon masturbator voelt

 89. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want…Zodat mijn man ook eens een keer het gevoel van een vagina kan hebben. En dat na 55 jaar Gay. Zou wel echt komisch zijn.

 90. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want ik ben ruim 2 jaar vergezel, het lijkt mij een prima spelletje

 91. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want… (Omdat) ik dan eindelijk mijn man eens kan verassen.
  Ein-de-lijk het speeltje waar hij wel plezier aan kan beleven.. zo kan hij eindelijk gaan experimenteren met de mogelijkheden die de Cruizr cp01 bied.
  En zeg nu zelf welke man wil nu géén cruizer in zijn nachttafel hebben.

 92. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want…
  Van toys voor een man heb ik tot nu toe geen verstand
  De speeltjes voor mijn vrouw bevallen haar erg goed
  Ik zie aan haar wat een vrouwen sex-toy met haar doet
  Daarom zou ik zoiets ook wel graag beleven
  Dat is waarom jullie mij dit speeltje mogen geven

 93. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want is een verrassing voor mijn nieuwe vriendin, ze is nogal preuts met dit soort dingen, time for a mindset !!

 94. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want, om zo na mijn drukke werk week te ontspannen met zn super speeltje

 95. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want …

  Mijn vrouw heeft last van het ‘oud stofzuiger syndroom’…

  Maakt veel lawaai maar zuigt niet meer!

 96. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje want: het nachtkastje ligt vol met toys voor haar en mijn enige hoop is een avond geen hoofdpijn 😉

 97. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want… het nachtkastje van mijn vriendin ligt al helemaal vol. Maar die van mij… een stuk minder! En dan kunnen we eindelijk niet alleen elkaar laten genieten van toffe speeltjes, maar ook samen genieten! Want ik zie veel mensen reageren die hopen dat de rollen eens omgedraaid worden en daar heb ik zeker zin in, maar samen genieten van onze speeltjes lijkt me ook verschrikkelijk leuk!

  1. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want het lijkt me erg leuk om dat gevoel mee te maken omdat ik niemand ken die dat kan.

 98. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want… Je kan het niet missen. Ik heb het nodig in mijn leven ghehe. Ben benieuwd hoe het is om samen met mijn partner te gebruiken

 99. ●Ik wil deze top CRUIZR CPO1 Toy graag in het nachtkastje van mijn vriend zien omdat hij ook wel eens een sexy geil cadeautje verdiend en zichzelf ook wel lekker mag verwennen met een guytoy!
  ●Als verjaardagscadeau!
  ●En omdat hij mij een tijd geleden nog verwend heeft met de Womanizer premium 😁, kunnen we tegelijk Cruizn!! 😄

 100. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want zo kan mijn vriend eens een toy gebruiken terIjl ik ook een toy gebruik. Zo spelen we samen maar toch apart.

 101. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want… dan kan ik mijn vriend helemaal wild maken!
  Hij is best jaloers op mijn collectie, en hij mag ook wel eens gekieteld worden!

 102. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want…
  mijn vrouw heeft met haar satisfyer, vibo en tril eitje eerst genoeg, nu mag ik!
  Hoop ik!

 103. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want het is altijd leuk nieuw speelgoed uit te proberen als we weer eens met z’n vieren in bed liggen 🔥

 104. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want het nachtkastje van de vrouw zit al vol maar van de man kan nog wel wat bij.

 105. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want…mijn vorige 2 masturbators kunnen me niet plezieren, hopelijk deze wel

 106. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want… ik wil heel graag mijn vriendin fijn laten voelen. We willen al heel lang een speeltje proberen maar we hebben het nooit gedurfd. Ik zou haar graag willen verassen met deze toy! Stiekem wil ik hem zelf ook heel graag proberen!

 107. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want… Mijn partner en ik niet genoeg krijgen van het experimenteren met al die leuke toys!

 108. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want…
  * Ik heb last van winterhanden en pijnlijke kloven.
  * Deze vorm van stimulatie zit nog niet in mijn collectie.
  * Ik heb nog nooit een masturbator gekocht, omdat ik niet weet wat dit met me doet. Stel dat je de investering doet en deze valt tegen. Als deze leuk is, zou ik er evt nog een andere bijkopen. (Win-winactie!!! )
  * Het zou in elk geval wat afwisseling brengen in de dagelijkse routine.
  * Dan krijg ik ook eens hulp van buitenaf.
  * Ik heb momenteel (spijtig genoeg) veel tijd. Misschien kan ik zo mijn zinnen wat verzetten.
  * Ik win nooit eens iets, maar dit zou zoveel goed maken.
  * Ik heb ook gewoon nog plaats in het nachtkastje.

  EASY TOYS is the BEST

 109. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje want er nog mooi plek in mijn nachtkastje. Gelukkig heb ik 2 lades dus nog ruimte genoeg. Na de hush ook de cruizr cp01. Wat zal dat een gave ervaring zijn. Wat zou ik deze prijs graag winnen 😊

 110. Want sinds mijn verlamming is het gevoel in mijn penis nog maar een fractie van wat het was en ik ben heel erg benieuwd of deze toy me wel kan laten klaarkomen!!

 111. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, wat het is uit met m’n vrindin en dit lijkt me een mooie hulp om er over heen te komen

 112. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want… als de vrouw geen zin heeft heb je altijd door maandelijkse issues dan heb je altijd wat achter de hand liggen🥰😇

 113. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want dan heb ik nog meer fun voor in de slaapkamer zowel voor prive als met m’n vriend. Zo is de relatie spannender en ontdek ik ook voor mezelf wat ik lekker en fijn vind

 114. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want mijn vrouw werkt onregelmatig tijden, waardoor we elkaar veel mislopen doordeweek.
  dit kan een perfecte midweekse oplossing zijn

 115. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want… het lijkt me wel lekker en leuk om zo’n toffe toy te gebruiken!

 116. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want… dan liggen daar niet alleen mijn speeltjes meer maar heeft vriendlief ook eindelijk eens wat voor zichzelf! Plus ik denk dat hij de functies van deze toy ook wel zeer interessant gaat vinden. Leuk voor samen en solo.

 117. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want… Mijn vriendin is een half jaar op wereldreis en dan kan je (o.a. tijdens het video bellen) wel wat lekkerders en spannenders gebruiken dan alleen je rechter hand😍

 118. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want na 2 kinderen heb ik niet altijd zin en gelegenheid om mijn man tevreden te houden en hiermee hoop ik het voor hem wat te verlichten.
  Geen zorgen, ik heb mijn behoeftes ook nog wel dus seks zal altijd blijven 😉

 119. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want…om samen want anders te proberen, veel spelletjes hebben we samen alleen deze mist nog in ons nachtkastje.

 120. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want ik ben nu een half jaar single en ben wel weer eens toe aan een goede lente zuigbeurt

 121. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want deze gezonde man heeft een echtscheiding te verwerken en wat is er nu niet beter dan jezelf leuke pleziertjes te gunnen!

 122. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want deze luxe toy zou echt een geweldige toevoeging zijn aan onze collectie omdat we niet veel speeltjes hebben voor mij.

  1. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want…
   Er kan wel wat meer plezier in de wereld komen. En laat dat maar bij mij beginnen 😁

 123. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want ik ben er van overtuigd dat deze mij de ideale ontspanning kan geven tijdens mijn drukke studies

 124. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want…als man wil je ook eens wat… om te gebruiken als me time en dan heb ik ook eens een toy voor mezelf.
  Hoeft niet altijd voor men vrouwtje te zijn 😁

 125. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want mijn nachtkastje is met betrekking tot speeltjes afgezien van sex-dobbelstenen leeg. Maar het nachtkastje aan de andere kant van me partner is al rijkelijk gevuld (hoe wel ik haar graag met speeltjes verwen, is het ook we tijd voor een speeltje voor mezelf lijkt me).

  1. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want de lay-on van mijn vrouw voelt zich eenzaam. Kunnen we lekker samen genieten

  1. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want mijn vriend kijkt altijd voor toys voor mij, maar nooit voor hemzelf. Dus deze verdient hij wel.

 126. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want…ik koop altijd speeltjes voor mijn vrouw maar zelf heb ik niks in me nachtkastje

 127. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want…Als mijn vrouw geen zin heeft. Ik me zelf lekker kan verwennen met dit mooi apparaat

 128. Want als mijn vrouwtje eens geen zin heeft kan deze toy me toch lekker verwennen. En het zou dan mijn eerste eigen seksspeeltje zijn.👌

 129. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want ik wil met eigen ogen ervaren wat voor magie deze masturbator belooft. Als dat echt waar is, ligt de 7e hemel niet in maar bovenop mijn nachtkastje! 😍

 130. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want het genot van een speeltje kan het genot vergroten van echte seks

 131. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want… Er gaat niks boven het genoten voor een momentje apart van je partner

 132. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want hij lijkt me zo heerlijk om samen met mijn vriendin mee te spelen en lekker mee klaar te komen

  1. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want mijn geweldige vrouw gunt mij dit en hebben samen plezier.

 133. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want de man mag ook wat in het nachtkastje hebben net als een vrouw

 134. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want ik ben al helemaal gek van een gewone masturbator en fleshlight. Heel benieuwd dus wat deze kan teweegbrengen :p

 135. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want…dan kan ik mijn vriend op een andere manier plezieren en samen spelen

 136. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want… het lijkt mij fantastisch om de lente goed te beginnen! Naast de Tenga Flip Zero (die ik elke man kan adviseren) lijkt mij dit een mooie aanvulling op mijn nachtkastje.

 137. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want…het zou een geweldige aanvulling zijn voor in mijn experimenten-box om alleen of samen van te genieten! Ziet er zoooo lekker uit…..uhhh mooi uit😉

 138. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want deze lijkt me heerlijk om tijdens mijn druke dagen even lekker te kunnen ontspannen samen met men partner of alleen kan ook

 139. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want… naast alle leuke koppelspeeltjes en dat van mijn vriendin, mis ik wel iets echt voor mezelf.

 140. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want mijn vriend gaat voor 5 maanden weg binnenkort en wil dat die dan ook plezier heeft met zichzelf en voor als die terug komt zodat we er samen van kunnen genieten.

 141. Ik wil de CRUIZR CPO1 in mijn nachtkastje, want…ik ben 3 weken geleden gedumpt door mijn vriendin na 2 jaar, en daarom denk ik dat ik hem wel verdien 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

901 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze keer willen we je kennis laten maken met de Lora DiCarlo Onda. De Onda is een fraai vormgegeven G-spot vibrator met een aantal unieke functies. Benieuwd welke dat zijn? Lees dan snel…
901 keer bekeken
597 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete seksspeeltjes toe. Deze keer willen wij je graag kennis laten maken met de Pixey Deluxe wand vibrator. De Pixey Deluxe is werelds meest krachtige oplaadbare massage wand. Ervaar orgasmes zoals nooit t…
597 keer bekeken