NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

547 keer bekeken

Toy Tuesday: Roze Rabbit Vibrator

26 maart 2019,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen we de Roze Rabbit Vibrator met jullie delen. Dit konijntje brengt jou graag naar een ongekend hoogtepunt met behulp van 12 verschillende standen. 

  • Vaginale stimulatie
  • Clitoris stimulatie
  • Stotende kop
  • Roterende kralen
  • 6 vibratie standen
  • 6 rotatie standen

De roze rabbit vibrator is een klassieke vibrator maar dit keer met een extraatje; stotende bewegingen. Dit speeltje ziet er op het eerste gezicht misschien onschuldig uit, maar laat je niet voor de gek houden. De rabbit is een krachtige vibrator die beschikt over 12 verschillende standen, waarbij zowel de vagina als clitoris gestimuleerd wordt met roterende, vibrerende en stotende bewegingen.

Goed om te weten is dat de toy spatwaterdicht is. Afspoelen is geen probleem, maar de vibrator kan niet mee in bad of onder de douche worden genomen.

Roze Rabbit Vibrator review van de experts

Dr. S: “Je hebt de draaiende penis die ook nog op en neer gaat! Het rabbit onderdeel is beter dan verwacht, het heeft verschillende standen en de oortjes stimuleren precies aan beide kanten van de clitoris, en niet op de clitoris zelf, wat ik zelf niet altijd prettig vind.”

L.: “De combinatie van draaien en stoten is fijn. Het konijntje is fijn. Het is gewoon een leuk speeltje.”

https://www.youtube.com/watch?v=WaxuZr1_HGM&feature=youtu.be

Wat is jouw favoriete vibrator? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.932 keer bekeken

Geschreven door

In onze rubriek ‘Toy van de maand’ delen we elke maand een leuke, spannende, unieke of grappige toy met jullie! Luchtdrukgolven… had jij gedacht dat je er een gat in de lucht van zou springen? Deze maand in de spotlight: de Satisfyer Dual Pleas…
2.932 keer bekeken