Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

Toy Tuesday: Yiva wand massager

6 augustus 2019,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen wij je kennis laten maken met de Yiva Wand Massager. Deze compacte wand vibrator kan je gebruiken voor ontspannende massages, maar ook voor intiem plezier!

  • Compacte wand vibrator
  • Flexibele kop
  • Draadloos & oplaadbaar
  • 10 verschillende standen
  • Geschikt voor beginners
  • Makkelijk te reinigen
  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren

De Yiva Wand Massager is een relatief kleine wand massager. Het kleine formaat doet echter niks af aan het vermogen waarover deze wand vibrator beschikt. Met maar liefst 10 krachtige vibratiestanden kan zelfs de meer gevorderde sextoy gebruiker prima uit de voeten.

De flexibele kop maakt het speeltje zowel geschikt voor stimulatie van de intieme delen als voor lichaamsmassages. Het siliconen materiaal zorgt ervoor dat de Yiva prettig aanvoelt op de huid en eenvoudig kan worden schoongemaakt.

Yiva Wand Massager review van de experts

Toytester Kristel: “Ik zou de Yiva power massager zeker aanraden aan vriendinnen omdat de Yiva power massager makkelijk te gebruiken is en als eerste speeltje ook niet al te ingewikkeld is in gebruik. En je kan hem ook gebruiken voor lichaamsmassages! Ik ben er super blij mee!”

Toytester Mabelia: “Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben ! Heb wel is eerder miskoopjes gehad waarvan ik dacht: is dit het ?! Zo’n vermoeden had ik bij deze ook toen die kleiner uitviel dan ik in gedachte had. Maar hij heb het tegendeel bewezen en stond er eigenlijk zelfs versteld van. Het zijn 10 heerlijke krachtige vibraties, het apparaat is makkelijk bedienbaar en maakt weinig geluid ! Ik zal vrouwen zeker dit apparaat aanraden.”

Wat is jouw favoriete wand vibrator? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

540 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen we de Roze Rabbit Vibrator met jullie delen. Dit konijntje brengt jou graag naar een ongekend hoogtepunt met behulp van 12 verschillende standen. 
  • Geen producten gevonden
) .elementor-divider-separator{width:100%;min-height:var(--divider-pattern-height);-webkit-mask-size:var(--divider-pattern-size) 100%;mask-size:var(--divider-pattern-size) 100%;-webkit-mask-repeat:var(--divider-pattern-repeat);mask-repeat:var(--divider-pattern-repeat);background-color:var(--divider-color);-webkit-mask-image:var(--divider-pattern-url);mask-image:var(--divider-pattern-url)}.elementor-widget-divider--no-spacing{--divider-pattern-size:auto}.elementor-widget-divider--bg-round{--divider-pattern-repeat:round}.rtl .elementor-widget-divider .elementor-divider__text{direction:rtl}.e-con-inner>.elementor-widget-divider,.e-con>.elementor-widget-divider{width:var(--container-widget-width,100%);--flex-grow:var(--container-widget-flex-grow)}