door JustJay

Toy van de maand: 14 Days of Love Box

13 februari 2023 door JustJay

In onze rubriek ‘Toy van de maand’ delen we elke maand een leuke, spannende of bijzondere toy met jullie. Het is bijna Valentijnsdag, dus delen we een geweldig valentijnscadeau voor jou en je partner: de Loveboxxx – 14 Days of Love cadeauset!

Meer over dit verrassende pakket

 • Romantische cadeauset
 • Met 14 vakjes
 • Bevat toys en accessoires
 • Perfect voor koppels
 • Uniek cadeau
 • Kleur: Rood

Mag de romantische sfeer rondom Valentijnsdag van jou nog wel wat langer duren? Of vind je dat het jaar nogal traag op gang komt en kan jullie seksleven wel een boost gebruiken? Met de 14 Days of Love Box kun je daarvoor zorgen!

“Wanneer jullie graag verschillende toys willen uitproberen, biedt Loveboxxx de oplossing!”

Met de unieke sextoys en accessoires in dit pakket wordt jullie avond met z’n tweetjes niet alleen spannender, maar natuurlijk ook een stuk intiemer! Deze zijn verspreid over 14 vakjes. Zo kun je 14 dagen lang één vakje openmaken… of natuurlijk gewoon alles in één keer 😉

Reageer

Gerelateerde berichten

20 reacties op Toy van de maand: 14 Days of Love Box

 • Ik wil de 14 Days of Love Box in huis hebben, want… gun het mijn vrouw.
  Het afgelopen jaar is zei meer dan 50 kilo afgevallen en heeft zei steeds meer zelfvertrouwen gekregen.
  Maar met deze box kan het zijn dat ze in de slaapkamer ook meer zelfvertrouwen krijgt.

 • Ik wil de 14 Days of Love Box in huis hebben, want… want ik wil het allemaal!!! En geluk in het spel, in de liefde en in bed.
  14 days of love … dat is een jaar plezier !!!

 • Ik wil de 14 Days of Love Box in huis hebben, want… dan kan ik deze aan mijn zus geven en hoef ik haar slaapkamer geklaag niet meer aan te horen, althans, voor de komende tijd.

  en dan hebben ze natuurlijk wat plezier, en dát gun ik mijn zus dan weer wel 😉

 • Ik wil de 14 Days of Love Box in huis hebben, want… na een periode van downs, kunnen we weer wat ups gebruiken. En met deze EasyToys box of love, zijn wij zo weer op een goeie level of love

 • Ik wil de 14 Days of Love Box in huis hebben, want iets nieuws proberen is altijd leuk. Laat staan (misschien wel) 14 keer.

 • Ik wil de 14 Days of Love Box in huis hebben, want…als single kan je ook valentijn vieren en als je onverwacht iemand tegen komt, kan je uitpakken met dit pakket.

 • Ik wil de 14 Days of Love Box in huis hebben, want…ik en mijn vriend hebben na de bevalling van onze tweeling, niet meer echt tijd kunnen besteden aan ons relatie. En we hebben ons ervoor gezet om er volledig voor te gaan en het weer spannend te maken & houden tussen ons. Inc. in de slaapkamer

 • Ik wil de 14 Days of Love Box in huis hebben, want… het zou een ongelooflijk leuk verjaardagscadeau zijn. En als je even graag geeft als krijgt is dit een ideaal geschenk.

 • Ik wil de 14 Days of Love Box in huis hebben, want dan kunnen we nog twee weken extra plezier beleven. Ook voor ons trouwjubileum deze maand is het een mooie extra verrassing. Dan kunnen we samen weer nieuwe dingen ontdekken. Dit zal het jubileum extra spannend maken ❤️

 • Ik wil de 14 Days of Love Box in huis hebben, want… ik en mijn partner hebben nieuwe matrassen die we dolgraag met allerlei leuke speeltjes willen uitproberen en om het spannend te houden wil ik haar af en toe met iets nieuws verrassen

 • Ik wil de 14 Days of Love Box in huis hebben, want… er zijn een aantal redenen waarom ik deze graag zou winnen. Ten eerste zou ik deze graag winnen omdat mijn vriend bijna verjaard en de prijs wordt net weggegeven op de dag dat hij verjaard. Buiten dit kunnen we ook wel wat goed nieuws gebruiken na het afgelopen jaar.

 • Ik wil de 14 Days of Love Box in huis hebben, want…als medicijnen de zin onderdrukken, moet het met wat spanning erbij toch weer lukken.

 • Ik wil de 14 Days of Love Box in huis hebben, want… binnenkort onze trouwdag en is toch leuk om af te kunnen tellen richting de grote dag

 • Ik wil de 14 Days of Love Box in huis hebben, want…zoals de legendarische nr. 14 ooit zei “Vaak moet er iets gebeuren voordat er iets gebeurt”. Dus laat het maar gebeuren!

 • Ik wil de 14 Days of Love Box in huis hebben, want… echte liefde is niet te koop, deze box winnen is dus de enige manier om van dit geluk te proeven xxx

 • Ik wil de 14 Days of Love Box in huis hebben, want… Sinds mijn bevalling een jaar geleden en enkele gebeurtenissen met andere personen wil ik laten zien dag ook ik spannend en sexy kan zijn! Dat het gras niet groener (of roder) is aan de overkant maar aan mijn onderkant!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid