Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.935 keer bekeken

Toy Tuesday: Tenuto Draagbare Penis Vibrator

20 oktober 2020,

geschreven door

Het is weer dinsdag en dat betekent een nieuwe sextoy in de spotlights! Vandaag vertellen wij je graag meer over de bijzondere toy van MysteryVibe. De Tenuto is een draagbare penis vibrator en brengt jouw seksleven naar andere hoogtes. De multifunctionele toy biedt jouw en je partner vele mogelijkheden voor optimaal genot en plezier. 

  • Unieke penis vibrator
  • Super flexibel
  • Geschikt voor koppels
  • 6 motoren
  • 17 vibratiestanden
  • 8 vibratiepatronen
  • Te koppelen aan een speciale app
  • Volledig waterproof

Maak kennis met deze unieke Tenuto Penis Vibrator. De Tenuto is een zeer flexibele penisring met maar liefst 6 motoren zodat ook echt alle erogene zones bereikt worden. De toy van MysteryVibe is solo of tijdens het voorspel te gebruiken maar ook tijdens de penetratie. Door de krachtige veelzijdige trillingen zullen zowel penis, ballen, het perineum, scrotum als clitoris optimaal gestimuleerd worden. Bovendien blijft de erectie langer aanwezig en zal het orgasme intenser aanvoelen. Je kan de vibrator koppelen aan je smartphone en de speciale app van MysteryVibe downloaden. Zo kan jouw partner deze vibrator ook op afstand bedienen en is het mogelijk om eigen vibratiepatronen te ontwerpen.

“Door de krachtige veelzijdige trillingen zullen zowel penis, ballen, scrotum als clitoris optimaal gestimuleerd worden.”

Heb jij de Tenuto Penis Vibrator al in je nachtkastje? Wat vind jij van de toy?

2 reacties

    1. Op de website van MysteryVibes wordt uitgelegd hoe je het speeltje moet dragen. Je kunt daar ook een aantal illustraties vinden die je wellicht een completer beeld geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

715 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen wij je kennis laten maken met de Tenga Air Tech Squeeze. Een masturbator waar je als man enorm blij van wordt! Puur genot met extra zuigkracht.
  • Geen producten gevonden
) .elementor-divider-separator{width:100%;min-height:var(--divider-pattern-height);-webkit-mask-size:var(--divider-pattern-size) 100%;mask-size:var(--divider-pattern-size) 100%;-webkit-mask-repeat:var(--divider-pattern-repeat);mask-repeat:var(--divider-pattern-repeat);background-color:var(--divider-color);-webkit-mask-image:var(--divider-pattern-url);mask-image:var(--divider-pattern-url)}.elementor-widget-divider--no-spacing{--divider-pattern-size:auto}.elementor-widget-divider--bg-round{--divider-pattern-repeat:round}.rtl .elementor-widget-divider .elementor-divider__text{direction:rtl}.e-con-inner>.elementor-widget-divider,.e-con>.elementor-widget-divider{width:var(--container-widget-width,100%);--flex-grow:var(--container-widget-flex-grow)}