It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

1.548 keer bekeken

Toy Tuesday: Flamingo Metalen G-Spot Vibrator

9 juni 2020,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. De Flamingo Metalen G-spot Vibrator wilden we jullie niet onthouden. Deze luxe sextoy presteert net zo fantastisch als hij eruit ziet en beschikt tevens over een verwarmende functie om het vuur in de slaapkamer verder te doen oplaaien!

 • Luxe vormgeving
 • Verwarmende functie
 • 7 vibratiestanden
 • Gebogen top
 • USB-oplaadbaar
 • Makkelijk te bedienen

Deze Flamingo G-spot Vibrator van het merk Pretty Love combineert een luxe uiterlijk met 7 krachtige vibratiestanden. Met de aparte drukknop aan de voorzijde kan bovendien een verwarmende functie worden geactiveerd. De vibrator heeft een gebogen top die moeiteloos jouw G-spot weet te vinden. De metalen coating op de schacht maakt het daarnaast mogelijk om jouw favoriete plekje stevig te stimuleren. De vibrator is eenvoudig op te laden met de meegeleverde USB-kabel en geschikt om samen met een glijmiddel op waterbasis te gebruiken.

Win een Flamingo Metalen G-Spot Vibrator

Ben je enthousiast geworden over de Flamingo G-spot Vibrator? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Wij geven de aankomende week* namelijk eentje weg! Je maakt kans op dit speeltje door te reageren** op deze blog. Kopieer de onderstaande zin en maak deze af om deel te nemen aan deze winactie. It’s that simple!

Je kunt inmiddels niet meer meedoen met deze winactie. Wil jij op de hoogte blijven van geldende winacties? Check dan al onze Toy Tuesday’s!

Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want…

*= Je kunt meedoen tot en met dinsdag 16-06-2020 12:00. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
**= We maken de winnaar niet bekend in dit artikel, maar we benaderen hem of haar via e-mail. Vul daarom een juist e-mail adres in tijdens het reageren.
De EasyToys Magazine actievoorwaarden zijn van toepassing op deze winactie.

Wil jij deze vibrator winnen? Kopieer bovenstaande zin, maak hem af en deel hem met ons in een reactie!

107 reacties

 1. Ik wil de flamingo in mijn nachtkastje, want de bijzondere eigenschappen van de Phoenicopterus ruberroseus zijn mij wel een solo onderzoek waard

 2. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want mijn vibo heeft na jarenlange trouwe dienst de geest gegeven en nu wil ik graag dit nieuwe kekke speeltje uitproberen en tot mn nieuwe beste bevriendje maken.

 3. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want…Mijn 4 jarige relatie is net beëindigd, ik ben bezig met alles te verwerken maar elke vrouw heeft behoeftes.. met de corona tijd nu heb ik niet veel werk dus €100 euro uitgeven is op dit moment niet handig bij mij.. het zou fijn zijn om iets te hebben wat mij eindeloos kan plezieren.

 4. Ik wil de flamingo G-spot vibrator in mijn nachtkastje, want er bestaan veel misverstanden over de “ phoenicopterus ruber” en die kan ik dan mooi aan een solo-onderzoek onderwerpen 😇

 5. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want beter een vriendje naast mijn bed dan geen vriendje..

 6. Ik wil de Flamingo G-Spot Vibrator in mijn nachtkastje, want…………….
  Ik heb daar nog niet zoveel in staan, ooit begonnen met een banaan 🍌………….
  Toen een simpele knalroze Vibrator, gewoon recht toe, recht aan, ik heb er altijd geweldig veel plezier mee gehad, keer op keer
  Maar nu is hij stuk, helemaal op, hij kan niet meer.
  Dus nu is het tijd voor het
  ” ECHTE WERK ” mijn fantasieen daarover die komen en gaan, en daarom vind ik dat die Flamingo
  G-Spot Vibrator in mijn nachtkastje hoort te staan.

 7. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want …
  met de flamingo voel ik me een geluksvogel.
  Het geeft me vleugels!

 8. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want mijn man en ik hebben al 4 jaar geen seks meer. Hij vindt er niks aan en wat ik ook probeer, het lukt me niet om hem omhoog te krijgen. Nu ben ik zover dat ik mijn eigen gang wil gaan. De Flamingo gaat me daar vast bij helpen.

 9. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want…als je ziet hoe vaak een roze flamingo met zijn kop ondersteboven aan het wateroppervlak verschijnt.Ik er over fantaseer dat deze zwart goude versie net zo dikwijls in mijn kutje verdwijnt!

 10. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want…ik het net niet lang genoeg vol hou met mn vingers om mn vrouw via de g-spot te laten klaar komen

  1. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje want dat misbaar verluid dé enige echte uitgelezen mentor om mij nu eindelijk ook eens naar een opwindend spuitend orgasme of een uitbarstende genotsfontein te gidsen… :-p

 11. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want dit zou een hele en leuke en vooral spannende verassing zijn voor mijn vriendin💞
  Een Pretty Love voor mijn eigen pretty love😘
  Deze hete flamingo is namelijk niet voor de poes…..🦩🐈 Of wel natuurlijk!

  1. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want…hij ziet er heel sensationeel gaaf uit en ik denk dat je met dit leuke speeltje op grote hoogtes gebracht kan worden

 12. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want ik wil mijn vrouw trillend en gillend klaar laten komen, zo vaak als ze maar aan kan, omdat ze geweldig is en een sidderende orgasmes verdient.

 13. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want mijn andere vibrator doet het niet meer en ik wil graag een nieuwe, haha!

 14. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want…dan kan ik mijn vriendin eens extra verrassen,ze weet niet wat ze meemaakt!

 15. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want…hiermee krijgt mijn ontdekkingsreis naar de G_spot een hele nieuw dimensie en kan ik zonder meer squirten. Dat verras je.

 16. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want zo heb de snelheid van het klaarkomen zélf in de hand !

 17. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want… ik zou mijn partner deze verrassingsstimilans niet willen misgunnen .

 18. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want ik heb nog steeds mijn eigen G-spot niet ontdekt. Misschien kan ik dan eindelijk ook eens mijn G-spot stimuleren en ook dan lekker makkelijk klaarkomen. Staat toch wel leuk bij mijn naam, omdat die óók met een G begint?

 19. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want…
  Een verwarmde vibrator lijkt me geweldig en ik ben erg benieuwd hoe dat gaat voelen op mijn g-spot (waar ik overigens niet zelf bij kan en met deze beauty wel😍)

 20. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want…zelf kom ik vaak te snel…en zo kan ik mijn meissie toch lekker verwennen.

 21. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want… ik ben pas sinds kort aan het ontdekken wat g-spot stimulatie allemaal teweeg kan brengen. Ik heb nu aan partner waar ik veel mee aan het ontdekken ben en dit zou een perfecte toevoeging zijn op onze ontdekkingstocht!

 22. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want dit is een speeltje dat ik nog niet heb en dan ik zelf mijn g-spot ontdekken terwijl mijn man toekijkt.

 23. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want… ik wil de Pavlov theorie wel eens uittesten en zien of ik na het gebruik van dit speeltje ook opgewonden raak van de flamingos in de dierentuin. For Science!

 24. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want zo kunnen mijn vriendin en ik het spel in de slaapkamer weer eens lekker opspicen door deze te gebruiken. Nieuwe dingen ontdekken staat bovenaan aan ons lijstje

 25. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want… Dan kan mijn vriend ook een sekstoy uit proberen

 26. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want ik wil weten, voelen en ervaren waar nou Miss Gspot zit en Hope to the moon and back🤗

 27. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want… het is me nog nooit gelukt om met stimulatie van de g spot tot een orgasme te komen. en ik denk dat het met dit speeltje weleens zou kunnen lukken . en het uiterlijk is ook heel erg mooi. dit zou een mooie aanvulling zijn in me nachtkastje

 28. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want… ik ben al een tijdje op zoek naar een goede vibrator. Ik kan vaak niet zo goed tegen g-spot vibrators omdat het er in en er uit snel pijn doet door de kromming. De flamingo is wel gebogen maar niet zo erg dat ik denk dat het problemen op gaat leveren, ideaal!

 29. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want…ik wil eindelijk lekker en intens klaarkomen

 30. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want…

  *= Je kunt meedoen

  Krijg daar n zaadlozing van zonder klaar te komen.

 31. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want dan weet ik in ieder geval zeker dat ik een keer klaar kom…mijn wederhelft weet die gspot na 28 jaar nog steeds niet te vinden…zucht..

 32. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want…Ik wil eindelijk zelf eens proberen te squirten zonder hulp van mijn partner.

 33. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want… hé? Nee! Niet in het nachtkastje, maar in bed natuurlijk!
  We hebben een paar kleine speeltjes en dat smaakt naar meer. Wat zou ik deze Flamingo graag gaan proberen!

 34. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want… Ik zou wel eens willen weten hoe mijn vriend mij hiermee alle mogelijke hoogtepunten kan laten ervaren. Speeltjes is de next step! En als we niet samen zijn.. wil ik met mijn self love skills experimenteren✨

 35. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want we hebben nog nooit een toy gehad die verwarmt en ben benieuwd wat de effecten zijn op mijn vriendin

 36. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want ik wil mijn vrouw eens goed verwennen en meerdere hoogtepunten laten beleven

 37. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want…dat lijk me erg spannend een Flamingo in mijn nachtkastje, die je heel gelukkig kan maken ❤❤

 38. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want ik ben wel toe aan iets nieuws en spannends in bed!

  1. Ik wil deze flamingo G spot vibrator in mijn nachtkastje want ik ben single and ready to flamingle 🦩

 39. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want…
  Ik zou mijn vriendin heel graag een keer een sexspeeltje cadeau willen doen omdat ze dit nog nooit heeft geprobeerd en omdat we deze maand 3 jaar samen zijn

 40. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want…
  mijn vriendin experimenteert de laatste tijd graag met g-spot vibrators en dildo’s. Waarbij ze mij dan verrast in bed met haar nieuw speelgoed. En graag zou ik haar eens verrassen met iets nieuws.

 41. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want wij kunnen niet wachten. Let’s go and ejoy to the core.

 42. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want dan ben ik als manlief op zee zit ook uit de brand

 43. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want dan is dat probleem ook opgelost. Een nachtkastje ontbreekt nog in onze collectie.

 44. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want…
  Dan heb ik de Flamingo G_spot Vibrator dicht bij de de hand en daarmee dichter bij een orgasme en dan snel naar dromenland .

 45. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want… ik ben dol op flamingo’s !! heb er al 1 in de tuin staan maar daar word ik helaas dan weer niet opgewonden van…..dus kom maar op met die flamingo voor in me nachtkastje…..wat voor geluid maakt een flamingo als die blij is ???? Daar KOM IK graag achter hihi

 46. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want…nou liever niet in mijn nachtkastje….;-)

 47. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want… ik wil ook wel eens een flamazing orgasme beleven!

 48. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want… daarmee kom ik hopelijk makkelijker klaar tijdens de seks met mijn partner

  (en alleen..)

 49. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want die geeft geen gezeik en laat mij tenminste wel genieten. Behalve als het batterijtje opraakt…

 50. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want die geeft geen gezeik en laat me tenminste genieten. Behalve dan als het batterijtje opraakt..

 51. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want met deze mogelijkheden vraagt hij er om om hem samen met mijn vrouw uit te proberen. De kleur en de vorm zijn natuurlijk geweldig.
  De verwarmingsfunctie zal een hele andere sensatie geven en een hoogtepunt waar we samen van kunnen genieten.

 52. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want… ik ben gek op flamingo’s én op sextoys én op orgasmes! 😍

 53. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want … wat past er beter bij mijn princes dan een gouden flamingo ?

 54. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want…
  ….als ik die al zou zien, zou het niet lang duren voordat ik dat fijne orgasme heb…. zóó, deze ziet er fantastisch uit!

 55. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want… door de corona pirode sta ik nog langer droog. Tijdens mijn zwangerschap geen behoefte gehad en nu kan het lichamelijk eindelijk weer is er corona. Graag om mezelf mee te verwennen na een flinke marteling daar beneden😌.

 56. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want…dan heb ik een reden om eens een nachtkastje aan te schaffen. Maar eigenlijk is het nachtkastje niet de plek waar ik deze wil… 😉

 57. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want ik heb nog niets van metaal noch verwarmends noch G-SPOT stimulerend in mijn speelgoed la.

 58. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want mijn aller liefste lief heeft voor zijn 30e problemen met zijn erectie.
  Dit is voor ons beide heel lastig, dus soms is een extra hulpmiddel heel prettig. Deze Flamingo, want hij is wel heel mooi!, kunnen we samen, maar ook alleen, heel fijn gebruiken.

 59. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want…. welke vogelaars is niet gek op een flamingo😜

 60. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want mijn vriendin heeft nog nooit een G-spot orgasme gehad.

 61. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want Zo kan ik mijn vriendin blijmaken na een paar lange zwaare weken op het werk! (Kapster) haar salon heeft sinds ze weer open zijn de hoogste omzet en degene met de meeste nieuwe klanten! Ben zo trots op dr daarom verdient ze de toy om even lekker te kunnen ontspannen!

 62. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want…Ik wil wel eens een hete flamingo party houden met mijn vriend. Coctailtje erbij, kaarsjes aan, de Flamingo G-spot vibrator erbij… lekker op elkaar proberen. Als we dan toch niet op vakantie kunnen dit jaar door de Corona, maken we er zelf wel een tropische bedoening van in de slaapkamer.. met de Flamingo g – spot vibrator

 63. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want…Het lijkt me heerlijk om zo verwend te worden…eerste toys ooit en dan ben ik al 50+….
  Wie niet waagt eeuwig maagd!

 64. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want…

  Hij past precies tussen de andere exemplaren die er al liggen, want afwisseling van spijs doet eten.

 65. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want… hij lijkt mij heerlijk om samen met mijn partner hem uit te proberen een eens goed te spuiten 😉

 66. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje want…. daar past hij nog precies tussen mijn andere exemplaren. Afwisseling van spijs doet eten

 67. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want als single vrouw helpt dit zeker en vast, en is altijd leuk om jezelf te verwennen. En dit mag zeker en vast nog in het nachtkastje bij en dan ben ik zeker blij 😁

 68. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want Afgelopen weekend de g-spot gespot 😉 tijd om haar gek te maken en lekker te laten genieten.
  Speeltjes zijn nieuw en dit zou een hele mooie aanvulling zijn !

 69. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje want….
  ik wil van mijn zachte G orgasme weleens naar een keihard G orgasme! #bloos #bloos

 70. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want de dame redt het niet met alleen mijn ‘kwastje’…

 71. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want…
  Ik heb nog nooit een gspot orgasme gehad, en deze klinkt zo goed dat ik hem graag zou willen uitproberen. Ben nog een aardig groentje als het gaat om seks speeltjes, maar sta wel open en ben heel ruimdenkend! Je maakt me hier super enthousiast over. Kijk alleen al hoe hij eruit ziet !! Die wil je toch gewoon in je collectie hebben 😍

 72. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want ik ben vandaag jarig. En ik heb de geilste geboortedag 0906 (wie weet dit nog haha).

 73. Ik wil de Flamingo Metalen G spot vibrator in mijn nachtkastje, want mijn nachtkastje is op dit moment veel te karig!! Moeten er als vrijgezel toch wat leuks van maken in deze tijd!

 74. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want flamingo’s zijn het lievelingsdier van mijn vriendin en het zal een leuke toevoeging zijn aan ons seksleven

 75. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want… ik wil deze dolgraag met mijn vrouwtje uitproberen..

 76. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want een beetje hulp bij het voorspel is altijd welkom

 77. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want…als viriele verlamde man, wil ik mijn partner graag extra verwennen 😉😍

 78. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want… ik ben super benieuwd ik bestel vrijwel elke maand bij jullie iets nieuws en ben eigenlijk altijd heel erg tevreden
  Groetjes

 79. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want… Want ik wil graag samen met mijn vriend de G spot nog beter ontdekken en ik dat dit een goeie is omdat te kunnen doen!!

 80. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want…ik ben nog nooit squirtend klaar gekomen. Mijn vriend doet zo zijn best. Ik wil zijn fantasie graag doen laten uitkomen 💙

 81. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want ik zou samen met mijn vriend wat nieuwe dingen uit willen proberen. De Flamingo G-spot Vibrator ziet er mooi en luxe uit!! 🤩

 82. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want ik vind het altijd heel fijn om met mezelf bezig te zijn en heb zelf nog niet echt een speeltje om het uit te proberen dus het zou mij super tof lijken als ik deze zou winnen. Dan zou ik nog meer experimenten kunnen doen wat ik heerlijk zou vinden!!!

 83. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want…

  Ik heel benieuwd ben hoe een vibrator is. Ik kom moeilijk klaar en ben echt heel benieuwd hoe een intense orgasme is.🙊 Zelf durf ik er geen te kopen omdat ik niet zeker weet welke ik dan moet kopen.

 84. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want…
  Dit mijn 1e vibrator wordt en ik er heel erg benieuwd naar ben.
  Ik kom moeilijk klaar, hopelijk door deze vibrator nu wel om het intense gevoel te krijgen🙊

 85. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want…ik ben wel toe aan mooi nieuw speeltje 😍

 86. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want…een beetje warmte in deze tijd kan er wel bij!!

 87. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want… dit zou dan mijn eerste sextoy zijn die ik zelf heb gehaald en ik zou het als zo’n goed cadeau kunnen geven aan mijn vriendin die ik al heel lang beloof om een keer iets intens voor haar te kopen. We zouden er beidden erg veel plezier aan beleven

 88. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want… ik ga graag de uitdaging aan om te onderzoeken of deze verwarmende vriend mij in vuur in vlam kan zetten😏.

 89. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want…
  Ik zou het zo fijn vinden om eindelijk een goede vibrator te hebben. Ik heb laatst een van de kruidvat gekocht maar die werkt niet zo heel goed.
  Ik heb van easytoys ook een keer een Tarzan vibrator gekocht en zie werkte zo goed dus toen ik deze zag kon ik al helemaal weg dromen met het idee om zo’n mooie Flaminge G-Spot Vibrator in m’n handen te hebben. Hij zou trouwens ook goed passen bij de Tarzan vibrator want die is ook zwart met een goud randje.
  Btw ik hou echt van jullie win-acties. Ik heb alleen nog nooit wat gewonnen maar ik blijf het toch proberen, want ik zeg altijd”niet geschoten is altijd mis”.
  Groetjes Anna

 90. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want G-spot orgasmes zijn heerlijk, en hopelijk een stuk makkelijker te krijgen met dit mooie ding 💕

 91. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want dan kunnen mijn vriend en ik hier lekker mee spelen! Zodat ik ook wat vaker een orgasme krijg. Zou zo fijn zijn!

 92. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want dan kan ik hopelijk mijn orgasme krijgen via de g-spot. Nu wil dit steeds net niet lukken en met zo’n mooi apparaat vast wel.

 93. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want… hij zal mij het genot geven wat ik zoek en een verreiking kunnen geven aan mijn seksleven om deze spannender te maken.

 94. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want ik ben een alleenstaande mama en ik denk dat deze toy mij meer en sneller plezier geeft dan menig man

 95. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want deze vibrator zou een mooi samen passen met onze womanizer en mijn vrouw nog meer plezier bezorgen!

  1. Ik wil de Flamingo G-spot Vibrator in mijn nachtkastje, want er is niets chiller dan deze toy vooral uít het nachtkastje te houden 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

722 keer bekeken

Geschreven door

Het is weer dinsdag en dat betekent een nieuw speeltje in de spotlights! Vandaag vertellen wij je graag meer over de 100% Vegan Paddle. Er komen steeds meer vegan producten op de markt, dus waarom ook niet diervriendelijke SM-toys! Dit sierlijke SM s…
722 keer bekeken
798 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete seksspeeltjes toe. Deze keer willen wij je graag kennis laten maken met de LoveBoxxx BDSM Box. Deze cadeauset zit boordevol spannende speeltjes waarmee je als beginnende BDSM’er goed uit de voeten kun…
798 keer bekeken