Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

888 keer bekeken

Toy Tuesday: Ass Thumpers

16 april 2019,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag delen we de gehele Ass Thumpers lijn met jullie. Deze nieuwe vibrerende buttplug lijn is stoer, krachtig én stevig. Elke buttplug heeft een uniek uiterlijk en gevoel.

  • Oplopend in dikte
  • Voor anaal gebruik
  • USB oplaadbaar
  • Waterproof
  • Eenvoudig te bedienen

The Plug heeft de vorm van een klassieke buttplug, maar is net even anders. Het vibrerende model heeft een oplopende dikte en een getextureerd handvat voor extra grip.

De Ass Thumpers buttplugs hebben 10 krachtige vibratiestanden en is oplaadbaar met een USB-kabel. Én de buttplug is waterproof, dus geschikt om te gebruiken onder de douche of in bad!

Meer Ass Thumpers

De Ass Thumpers lijn bestaat uit drie stoere buttplugs. Naast The Plug zijn er twee varianten van het speeltje verkrijgbaar: The Drop en The Handler.  Zo is er voor ieder wat wils! De zwarte anaaltoys hebben een stoer design en zijn omhuld met zacht siliconen. Dit maakt de buttplugs uitermate comfortabel in gebruik én waterproof. Ook zijn de vibrerende plugs voorzien van een stevig handvat waardoor jij, of je partner, maximale controle over het speeltje hebben.


Heb jij een favoriete vibrerende buttplug? Of zou je voor een Ass Thumper gaan?
Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

811 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen wij je kennis laten maken met Bamboo mini vibrator van het merk Rocks Off. De Bamboo heeft een opvallend en stijlvol design en is perfect voor gerichte stimulatie. [e…
811 keer bekeken