door NaughtyNick

Toy Tuesday: Nymph stimulator

3 december 2019 door NaughtyNick

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen we jullie graag kennis laten maken met de Nymph stimulator.  Deze G-spot vibrator heeft een bijzonder voorkomen en kan aan beide kanten worden gebruikt. De vibrator is zelfs geschikt voor mannen!

  • Aan beide kanten te gebruiken
  • Ronddraaiende top
  • Vibrerend uiteinde
  • 5 vibratiestanden
  • 3 rotatiestanden
  • Waterproof & oplaadbaar
  • Ook leuk voor koppels

De Nymph van SVAKOM is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De ’tentakels’ van het speeltje maken een ronddraaiende beweging en zijn heerlijk voor het stimuleren van de tepels, clitoris en de penis. Het andere, ronde uiteinde is voorzien van een krachtige motor met 5 vibratiestanden en 5 verschillende intensiteitsniveaus. Deze kant is bedoeld voor interne stimulatie en kan de prostaat of G-spot prikkelen.

Nymph Stimulor review van de experts

Climaximaal.nl: “Ik vind de Svakom Nymph écht een heel erg leuk en divers speeltje en vooral; wat een verbetering vergeleken met de Svakom Cookie! Alleen daarom al krijgt-ie van mij een hele dikke voldoende! Natuurlijk zijn er qua trillingen veel betere toys op de markt, maar deze Nymph heeft 2 verschillende opties voor je klit (en die zijn écht heel verschillend qua gevoel) en eentje voor je G-spot. Dus eigenlijk een soort 3 voor de prijs van 1 (en als je ‘m anaal zou gebruiken zelfs 4 voor de prijs van 1)! Het is geen powertool, maar een heel leuk experimenteertooltje!”

Wat is jouw favoriete partner-toy? Deel hem met ons in een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid