It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

1.215 keer bekeken

Toy Tuesday: Elfin Mini Vibrator

23 juni 2020,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag hebben we een leuk speeltje voor alle dames die opzoek zijn naar een speeltje dat makkelijk mee te nemen is voor onderweg. Met deze cute en compacte Elfin Mini Vibrator zul jij ook on-the-go spannende momenten beleven.

 • Compact formaat
 • 12 vibratie standen
 • Makkelijk mee te nemen
 • Oplaadbaar
 • Gemaakt van zacht siliconen
 • Verkrijgbaar in de kleuren turquoise en paars

Deze vibrator heeft het perfecte formaat om met je mee te dragen in je tas of in je koffer. Ook is hij natuurlijk ideaal om mee te nemen op reis. De mini vibrator heeft maar liefst 12 vibratiestanden en de ronde top is speciaal ontworpen om jou nog meer stimulatie te geven en de vibratiesterkte is makkelijk in te stellen. Met de memory-functie onthoudt deze vibrator bovendien wat jouw favoriete vibratiestand is. Deze toy is makkelijk op te laden met de bijgeleverde USB-kabel.

Win de Elfin Mini Vibrator

Ben je enthousiast geworden over deze Elfin Mini Vibrator? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Wij geven de aankomende week* namelijk eentje weg! Je maakt kans op dit speeltje door te reageren** op deze blog. Kopieer de onderstaande zin en maak deze af om deel te nemen aan deze winactie. It’s that simple!

Je kunt inmiddels niet meer meedoen met deze winactie. Wil jij op de hoogte blijven van geldende winacties? Check dan al onze Toy Tuesday’s!

Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want…

*= Je kunt meedoen tot en met dinsdag 30-06-2020 12:00. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
**= We maken de winnaar niet bekend in dit artikel, maar we benaderen hem of haar via e-mail. Vul daarom een juist e-mail adres in tijdens het reageren.
De EasyToys Magazine actievoorwaarden zijn van toepassing op deze winactie.

Wil jij deze Elfin Mini Vibrator winnen? Kopieer bovenstaande zin, maak hem af en deel hem met ons in een reactie!

95 reacties

 1. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want…
  Het ons spannend lijkt dat mijn vriendin Als ze mee is in de vrachtwagen, onderweg met zichzelf kan spelen.

 2. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want, die kan ik heel goed gebruiken omdat mijn man sinds kort van mij een peniskooi om heeft gekregen

 3. Ik wil de Elfin mini vibrator in mijn nachtkastje omdat mijn oude stuk is en 12 vibratiestanden dan mooi meegenomen is om er nog meer plezier mee te beleven

 4. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want… size DOES matter! En bovendien is het wel afzien als single in lockdown.

 5. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want… ik zou hem graag in mn tasje stoppen met uitgaan om mij stiekem te kunnen verwennen

 6. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want… dan kunnen mijn vriend en ik hem overal mee naartoe nemen om er van te genieten

  1. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want ik weet niet hoe het komt maar in iedere veilige relatie raakt mijn seks stuk en wie weet helpt zoiets om het weer op gang te krijgen. Ik wil zo graag dat het met deze man wel gaat werken!!

 7. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want… Dan kan ik hem overal mee nemen om spannende dingen te doen.

 8. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want wie het kleine niet eert is het grote niet waard.

 9. Ik wil graag de mooie elfin mini vibrator.
  Ik wil met de vibrator me vrouwtje verrassen.
  Dan wordt het voor ons spannende nachten.
  Als de vibrator erin.

  De ligt onder onze kussen

  Kus kus geil stelletje

 10. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want…lijk me heerlijk om te gebruiken, en ook mee te nemen in mijn tas 🤗🤗 Groetjes Anne 💜💛

 11. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, of eigenlijk helemaal niet daar, maar in mijn doos! *bloos*

 12. Ik wil de elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want soms zoek je een extra helpende hand voor extra stimulatie en vibratie voor een ongekende hoogtepunt !

 13. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want.. wanneer ik nu dan eindelijk op mezelf ga wonen wil ik iets meer gaan experimenteren met verschillende speeltjes! Deze Elfin mini vibrator zou daar prima bij van pas komen!

 14. Wat zou ik blij worden van deze mini viborator. Overal kleine spannende momentjes opzoeken. En gelijk mijn seksleven een spice up geven. Heerlijk lijkt me dat.

 15. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want er is nog ruimte genoeg en speeltjes zijn altijd een welkome uitbreiding op mijn sexleven.

 16. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want mijn mini is versleten en zou me geen raad zonder weten.
  Dus hopelijk win ik deze Elfin mini voor naast mijn bed en heb ik snel weer pret in en rond het bed. 🙂

 17. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want…mijn vriendin verdient dit omdat ze door een ongeval haar schouder heeft afgescheurd en daardoor niet meer kan vingeren.

 18. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want… ik sta al maanden droog door corona…. en ik bijna jarig ben ! Dus moet extre verwent worden hihi.

 19. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, Zodat ik mijn vrouw nog meer kan laten genieten en haar eindelijk eens een intens orgasme kan laten beleven.

 20. Wil jij deze Elfin Mini Vibrator winnen?
  Ja. De reden hiervoor is omdat ik zo mijn vrouw kan introduceren met een speeltje zonder dat ze kan zien dat ik iets heb besteld.

 21. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want… met deze heerlijke warme zomer avonden vind ik het heerlijk om een stukje te wandelen en op een rustig plekje in de zon met mijzelf te spelen hmmmm

 22. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want deze kunnen we straks makkelijk meenemen op vakantie vanwege het kleine formaat. Daarnaast kunnen we hem op meerdere manieren gebruiken om onze belevenis nog intenser te maken!

 23. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want…het lijkt op de eerste vibrator die mijn man mij ooit heeft gekocht We noemden de vibrator Pink Lady (Ja het was roze 😉 )

 24. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want alleen in bed met een boek of muziek geeft me niet de rillingen die ik zou willen ervaren.

 25. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want ik wil mijn ervaring met sex toys uitbrijden omdat die tot nu toe zeer minimaal is.

 26. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want wij krijgen een nieuw bed, en dan heb ik eindelijk ook een nachtkastje waar het in kan 😉 Natuurlijk zal ie daar niet werkloos blijven liggen. 😂🍀🍀🍀

 27. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want…door mijn LAT relatie zie ik mijn vriend helaas te weinig en ter overbrugging is deze mini vibrator toch wel erg fijn. Heerlijke ontspanning na een drukke dag en een heerlijke compensatie bij gemis van het ‘echte’ werk.

 28. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want… de andere is aan vervanging toe! Deze Elfin gaat natuurlijk ook mee in de handtas.

 29. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want…mijn nachtkastje is nogal eenzaam zo zonder leuke speeltjes, net als ik…

 30. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want… dan heb ik ontspanning onder handbereik en ook nog eens oplaadbaar dus geen gedoe met batterijen

 31. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want… om hem zeker elke dag niet te vergeten voor mijn dagelijks genot .

 32. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want…paars is mijn lievelingskleur die mij extra opwindt. Maar mijn vriend vindt het niet fijn als ik zo hard knijp om die kleur te krijgen…dus fijn voor ons allebei!

 33. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want dan is mijn nacht elke nacht een sprookje met elfin en elfjes

 34. Ik wil de Elfin Mini Vibrator helemaal niet in mijn nachtkastje, want ik neem de Elfin lekker mee. Ik slaap best wel vaak in hotels en hotelkamers hebben altijd zo’n opwindende vibe voor mij. Heel fijn om dan een goede mini vibrator bij de hand te hebben.

 35. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want… dat vervuld het mooie barstje.
  Een heerlijk genot, dat lijkt me helemaal zot.
  Nu wachten of de prijsvraag uitslag aan mij denkt,
  En de vibo mijn kant op zwenkt.
  Hoop nu echt te mogen winnen,
  Zodat ik voor de vibo geen geld hoef te pinnen.
  Ik ga nu stoppen met mijn gedicht,
  Zie nu al die lach op jullie gezicht.

 36. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want…Want iets groot ligt al naast me in bed. En bovendien past die niet in mijn nachtkastje

 37. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want… ik ben net gescheiden en heb wel wat behoefte aan gezelligheid in bed…

 38. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want dan kan ik eindelijk zelf voor een orgasme zorgen waar en wanneer ik dat wil fantastisch voor een stressvolle werkdag!

 39. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want…ik wil wel weer wat plezier in bed. Ook als ik op vakantie ga.

 40. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want… dan schuif ik die waardeloze klootzakken aan de kant

 41. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want… dan schuif ik die waardeloze klootzakken is aan de kant

 42. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want…deze is mini, en dan kan ik overal genieten 😉

 43. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want het lijkt me leuk om eens met nieuwe dingen te experimenteren en deze heb ik nog niet in m’n nachtkastje. Ook leuk om samen met mijn vriend te proberen. Ben altijd in voor iets nieuws 😉

 44. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want… hij zou leuk staan bij m’n kleine collectie en wat nieuws is nooit verkeerd 😉😏

 45. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want… dan kan ik hem makkelijk pakken en raak ik hem niet kwijt.

 46. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want… dat is de eerste (werkende) vibrator in mijn nachtkastje! Leuk!!

 47. Om aan mijn vrouw cadeau te doen. In deze tijden ben ik vaak s’avonds weg om te werken in de zorg, en met dit leuke speeltje hoeft ze niks tekort te komen.

 48. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want… Mijn vriend en ik willen de spanning in bed vergroten.

 49. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want laatst heb ik een iets te grote gekocht dus nu wil ik er eentje die ik mee kan nemen 😁

 50. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want je kans soms meer plezier met je zelf hebben en een speeltje dan met je vriend.. sst niet zeggen🤫🙈

 51. Ik wil hem graag hebben maar niet voor in mijn nachtkastje😉. Ik probeer graag nieuwe dingen uit met mijn vriend en ik denk dat dit een heel leuk speeltje is om samen mee te spelen.

 52. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want dan hebben m’n andere vibrators een nieuw vriendje!

 53. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want deze sneeuwwitje heeft nog niet haar 7 dagen compleet 😝

 54. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want mijn vriend zit bij de marine en hiermee kan ik mezelf vermaken als hij weer een paar maanden weg is.

 55. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want het zal een leuke toevoeging zijn aan ons sexleven

  1. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want… hij neemt niet te veel ruimte in in de koffer als ik naar Nieuw Zeeland kan verhuizen zodra de grenzen open gaan

 56. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn (auto)nachtkastje, want…ik sta veel in de file, zou heerlijk zijn als ik me ondertussen kan vermaken

 57. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want hij is makkelijk mee te nemen. Handig voor vakantie, als we weer op vakantie mogen 😉

 58. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want… ik heb op dit moment geen mini vibrator. Zo’n vibratortje is erg handig, ik wil het ook een keertje buitenshuis gaan proberen. Ook geeft het een verreiking aan mijn seksleven.

 59. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want… de mijne heeft het begeven en Ik geniet van de kleine dingen, ik durf als ik snachts niet kan slapen mezelf even te verwennen met wilde fantasieën en een kleine vibrator 🙂

 60. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want… het lukt mij niet om zonder een speeltje een orgasme te krijgen. En te lang zonder masturberen en een orgasme maakt niemand gelukkig.

 61. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want hij is lekker klein van formaat en zo kan ik hem vaak meenemen als ik op reis of een dagje weg ga, zonder dat dit ‘opvalt’. Het lijkt mij fantastisch als mijn vriend mij kan verwennen als we met andere mensen zijn, door deze stiekem tegen mijn clit te houden wanneer ik een rok of jurk aan heb, dat is het fijne aan het kleinere model. Ik heb vederrest nog geen speeltjes in huis, dus een klein begin is altijd fijn.

 62. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want…dit zou mijn allereerste speeltje zijn, en dat is toch echt een onvergetelijke ervaring!

  1. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want…we gaan binnenkort op vakantie en kan ik mijn vriendin verrassen met deze handige mini Vibrator.

 63. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want… Als je relatie net over is kan je wel een nieuw vriendje gebruiken!

 64. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want… Ik zou graag dingen wat spannender willen maken met mijn vriend in de slaapkamer, hebben nog nooit iets gebruikt zo en zou dit super graag willen uitproberen! Hebben al best lang een beetje “hetzelfde” elke keer en wil er graag wat meer pit in hebben haha!

 65. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want ik denk dat ons seksleven er wel een boost van zou kunnen krijgen <3

 66. M’n ex heeft mijn speeltjes weg gegooid. Ik niet jij niet was zijn motto. Kocht nieuwe. Die bleek hij zelf te gebruiken. Dus nu mag ik m’n scheiding vieren met elfin.

  1. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want met deze wordt, zowel op reis als de nachten alleen op hotelkamer, een heel stuk spannender en vooral lekkerder.

 67. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want dan kan ik mijn collectie seksspeeltjes eindelijk uitbreiden met een vibrator

 68. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want… dan hebben mijn nieuwe vriend (net een maandje) en ik iets leuks om elkaar nog meer mee te ontdekken

 69. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want…
  Dan kan ik als mijn vriend niet bij me is toch nog plezier hebben. Namelijk best lastig om elkaar te zien, hij woont 2 uur van mij af. Waardoor ik soms 2 weekjes niks heb gedaan

 70. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want… mijn vriend en ik zijn aan het experimenteren met van alles en nog wat en dit lijkt me wel leuk om uit te proberen.

 71. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want… het klinkt als een geweldig cadeautje om te geven aan mijn beste vriendinnetje die nog steeds niet weet met wat voor toy ze moet beginnen

 72. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want…

  Als eenzame vrouw, waarvan haar “loverboy” maar 1 keer per week langs komt, kan je nooit genoeg speelgoed in huis hebben 🤪😂

 73. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje. Nou…niet helemaal waar, ik heb hem liever voor in m’n handtas. Hoe leuk is het om altijd een goede mini vibrator bij de hand te hebben als je onderweg bent. Zeker een goede aanvulling op mijn sexleven voor spannende buiten sex.

 74. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want…ik wil samen met mijn vriend wat spannends en nieuws proberen.

  1. Ik wil de Elfin mini vibrator op mijn nachtkasje want ik wil altijd niewe dingen uitproberen en de kleur is ook super leuk.

 75. Ik wil de Elfin Mini Vibrator in mijn nachtkastje, want… ik heb nog niet zo’n klein formaat vibrator, alleen maar grote en die zijn niet handig mee te nemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

515 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen wij je kennis laten maken met de Pete Piper G-spot Vibrator. Deze vibrator stimuleert zowel de clitoris als de G-spot. En of je nou van zacht en lief houdt of van snel…
515 keer bekeken