Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.282 keer bekeken

Toy Tuesday: FleshSkins Grip

4 juni 2019,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. deze dinsdag willen we de FleshSkins – Blue Ice Grip van Fleshlight met jullie delen. Deze Fleshlight Toy is een nieuwe masturbator waarbij je zelf de touwtjes in handen hebt.

  • Luxe behuizing
  • Eenvoudig in gebruik
  • Flexibel en rekbaar
  • Stimulerende structuur
  • Met glijmiddelsample

Een klassieke Fleshlight ken je natuurlijk al, maar ken je deze masturbator al? De Blue Ice Grip is het perfecte alternatief op de Fleshlight. Dankzij de stimulerende structuur aan de binnenzijde kun je volop genieten van de juiste stimulatie. De Blue Ice is zo gevormd dat hij perfect in jouw hand past en je vingers steek je gemakkelijk in de daarvoor bestemde gaten aan de zijkant.

Het flexibele materiaal zorgt ervoor dat je zelf kunt bepalen hoe strak de masturbator moet zijn en naar welke intensiteit de Blue Ice je brengt! Gebruik deze masturbator met een ruime hoeveelheid glijmiddel op waterbasis om je sessie zo plezierig mogelijk te laten verlopen. Om de levensduur van deze Fleshlight masturbator te maximaliseren kun je de toy laten drogen in de luxueuze behuizing. Je kunt ‘m hier ook in wegzetten, want het is een stijlvolle opslageenheid waarin je FleshSkins Grip geen stop vangt.

Wat zeggen onze klanten

Climaximaal: “De Fleshlight Grip Blue Ice vraagt om een ereplek in een vitrinekast, naast de medailles van de Dam tot Damloop en de schaatswedstrijd van 15 jaar geleden. Wat mij betreft een dikke aanrader!”

Robert: “Geweldige toy! Je kunt de druk zelf aanpassen en hij is super makkelijk binnenste buiten te vouwen om ‘m schoon te maken. De behuizing is tevens superfijn; de FleshSkins Grip droogt hier echt snel hierin. Hij is het beste te gebruiken onder de douche, want het heeft een open achterzijde. Love it!”

Win een FleshSkins Grip!

Wil jij graag de allernieuwste sensatie op het gebied van masturberen winnen? Dan ben je beland op het juiste stukje van het internet! De aankomende week* geven wij namenlijk de Blue Ice Grip masturbator weg. Je maakt kans op deze geweldige masturbator door te reageren** op deze blog. Kopieer de onderstaande zin en maak deze af om deel te nemen aan deze winactie. It’s that simple!

Je kunt inmiddels niet meer meedoen met deze winactie.

De Blue Ice Grip is een toevoeging aan mijn seksleven, omdat…

*= Je kunt meedoen tot en met dinsdag 11-06-19 12:00. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
**= We benaderen de winnaar via e-mail. Vul daarom een juist e-mail adres in tijdens het reageren.
De EasyToys Magazine actievoorwaarden zijn van toepassing op deze winactie.

Zou jij deze masturbator gebruiken? Laat het ons weten in een reactie!

47 reacties

  1. Het zal best een geweldig item zijn om te masturberen maar ik zou op geen uur na weten hoe deze te gebruiken. Ik zie wel 4 gaten voor vingers maar verder….??? Met deze tekst zal ik m ook wel niet winnen maar ik ben ergens ook wel benieuwd hoe je zoiets gebruikt. Ik denk dat het misschien iets zou kunnen zijn voor vervanging van mn tandeborstel.

  2. Lijkt me leuk om is een keer wat nieuws te proberen op het gebied van speetjes. Aangezien de vrouw bijna op punt van bevallen is.

  3. Zou graag eens ontdekken hoe het is om met dit seksspeeltje tot een heerlijke orgasme te komen omdat ik nog nooit met seksspeeltjes heb geëxperimenteerd.
    Als het me bevalt zal er meerdere volgen denk ik.

  4. De Blue Ice Grip is een toevoeging aan mijn seksleven, omdat er dringend wat vuur in ons seksleven moet komen en dit misschien wel de eerste stap er naar toe is.

  5. Ja ik zou hem wel willen gebruiken.
    Ik kan hem alleen niet betalen omdat ik in de schuldsanering zit.
    Mijn vrouw wil maar 1 keer in de maand sex en dit zou dan wel een aanvulling kunnen zijn zodat ik toch lekkere sex kan hebben.

  6. De Blue Ice Grip is een toevoeging aan mijn seksleven, omdat… ik wel hou van een beetje experimenteren ;)! Kijken of ik m’n vriend een nóg lekkerder orgasme kan bezorgen.

  7. Fleshlight toys zijn machtig goed en deze ontbreekt nog. Deze kunnen we ook samen meer gebruiken en zal de spanning nog verhogen. Laat maar komen! 😉

  8. •… omdat mijn handen nogal ruw zijn 😜
    • … voor mijn vaderdag 😘
    • … als je mij deze laat winnen, hoef je niet meer te trekken 🤔
    • … omdat ik aan het diëten ben, zijn alleen maar ( flesje) light produkten toegelaten
    • …

  9. Kijkend naar de foto’s, inbeeldend dat ik hem heb en als het waar is wat er overal over wordt gezegd dan zou dit heel goed mijn favoriete masturbator kunnen worden!
    Ik hoop tot het diepst in mijn hart dat ik hem win!

  10. De Blue Ice Grip is een toevoeging aan mijn seksleven, omdat ik en mijn vriendin nog moeite hebben met het vinden van de juiste toy voor mij.

  11. Lijkt me leuk om te proberen, al heel erg genieten van m’n fleshlights! Dit is vast een hele fijne aanvulling!

  12. […], omdat ik nog nooit zo’n apparaat heb gebruikt en dit toch wel eens zou willen proberen. Masturberen doe ik geregeld (met en zonder mijn vrouw) maar eens wat anders dan een hand zou prettig zijn, denk ik. En wie weet als het bevalt volgen er meer…

  13. ….omdat het zo leuk zou zijn hem ook eens te kunnen verrassen door er een speeltje bij te pakken puur voor ZIJN genot ipv het mijne. Bijna Vaderdag, toch?

  14. De Blue Ice Grip is een toevoeging aan mijn seksleven, omdat… ik mijn partner ook eens wat plezier gun na alles wat hij voor mij als vrouw probeerd en doet om mij te laten genieten!

  15. Leuk om manlief ook eens te verrassen! En dit kan ik met mijn reuma handen denk ik beter vasthouden dan zown joekel van een flashlight. En als volger van climaximaal.nl ben ik na het lezen van dat artikel enorm enthousiast!

  16. Ik zou deze toy zeker willen proberen met mijn vriend samen! Hij was eerst alleen van speeltjes bij mij proberen maar sinds de tengaeitjes staat hij steeds meer open voor andere dingen. Wie weet haalt dit hem helemaal over!

  17. Yes! Ik heb voor mezelf al een hele collectie, maar voor mijn lief is er nog niet zoveel in huis. Zou tof zijn als ik hem hiermee kan verrassen. En ik heb iets nieuws te bekijken dan, das ook nooit slecht. 🙂

  18. Mijn partner en ik 0,0 ervaring hebben met speeltjes.
    Laat dit een begin zijn van onze ontdekkingsreis.
    Ik neem aan dat ook zij hier plezier aan beleeft.

  19. Oh spannend,en erg leuk om een nieuw(e) speeltjes te proberen en uit te vogelen,om je constant te ontwikkelen en je sex leven,steeds te variëren en spannend te houden!

  20. De Blue Ice Grip is een toevoeging aan mijn seksleven, omdat…
    Mijn lieve vriend toch echt wel een beetje seksverslaafd is en ik hem niet wil teleurstellen.
    Dan is dit super handig als ik een avond geen zin heb.

  21. Ik zou heel graag mijn vriend ermee willen verrassen. Hem ermee verwennen en als ik weer eens een nacht weg ben voor mijn werk kan hij nog even aan mij denken tijdens het mastruberen 🤗

  22. Mijn vriend en ik experimenteren super graag met elkaar! Dit speeltje zou ons echt een leuk, gezellig en sfeervol avontuurtje kunnen bezorgen waar we beiden veel uit leren over onszelf en seks in het algemeen. Always really looking forward to new intimate moments 🙂

  23. De Blue Ice Grip is een toevoeging aan mijn seksleven, omdat het het eerste speeltje zou zijn voor mijn vriend! Ik heb inmiddels al een uitgebreide collectie toys, waar mijn vriend regelmatig van kan meegenieten, maar het zou toch ook leuk zijn als ik hem een keer uitgebreid kan verwennen met een speeltje erbij…

  24. Oh spannend ik zit al ee tijdje te kijken omdat matruberen saai begint te worden lijkt me super geil alleen ik vind ze best duur daarom doe ik mee met de actie

  25. De Blue Ice Grip is een toevoeging aan mijn seksleven, omdat alleen en samen met mijn vriendin experimenteren tof is. Bij deze, wees welkom, nieuw speelgoedgat.

  26. Varriatie altijd leuk is, deze zou mijn vriend alleen kunnen gebruiken, maar ook ik zou hem bij mijn vriend kunnen gebruiken. (Leuke extra voor Vaderdag 😉 )

  27. ik zou hem graag willen winnen aangezien ik nog niet echt verstand heb van toys en graag wil experimenteren

  28. Wij fan zijn van fleshlight producten en deze nog ontbreekt in de collectie! (De quickshot is mee op huwelijksreis). En mijn vrouw is zwanger en heeft niet zo veel zin op dit moment, maar met een leuk nieuw speeltje misschien wel 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

571 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete seksspeeltjes toe. Deze keer willen wij je graag kennis laten maken met de zeer fraaie Mimosa Stimulator. De Mimosa is een clitoris vibrator die je tevens als vibrerend eitje kunt gebruiken.  [edc-p…
571 keer bekeken