Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.253 keer bekeken

Toy Tuesday: Vibrerende Blowjob Simulator

28 juli 2020,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen wij je kennis laten maken met de Vibrerende Blowjob Masturbator van het merk Boners. Dit seksspeeltje voor mannen ligt heerlijk in de hand en laat zich eenvoudig bedienen.

  • Blowjob simulator
  • Krachtige motor
  • 10 vibratiestanden
  • Eenvoudig te bedienen
  • Oplaadbaar

De vibrerende masturbator is een stijlvolle masturbator die enorm fijn in de hand ligt. Het mannenspeeltje stimuleert de penis met krachtige vibraties. Je hoeft het speeltje eigenlijk alleen maar op zijn plek te houden! Het gevoel van de masturbator is misschien wel het beste te vergelijken met dat van een heerlijke blowjob. Helemaal wanneer je voldoende glijmiddel gebruikt en je penis voorzichtig in en uit de masturbator beweegt.

De masturbator beschikt over een krachtige motor met 10 verschillende vibratiepatronen. Ook mannen die problemen hebben met het in stand houden van hun erectie, kunnen door het open design van de masturbator toch een aangename stimulatie ervaren. De vibrerende masturbator kan worden opgeladen met behulp van de meegeleverde USB-kabel.

Wat is jouw favoriete masturbator? Laat het ons weten in een reactie!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

571 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete seksspeeltjes toe. Deze keer willen wij je graag kennis laten maken met de zeer fraaie Mimosa Stimulator. De Mimosa is een clitoris vibrator die je tevens als vibrerend eitje kunt gebruiken.  [edc-p…
571 keer bekeken