door NaughtyNick

Toy Tuesday: Vibrerende Blowjob Simulator

28 juli 2020 door NaughtyNick

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen wij je kennis laten maken met de Vibrerende Blowjob Masturbator van het merk Boners. Dit seksspeeltje voor mannen ligt heerlijk in de hand en laat zich eenvoudig bedienen.

  • Blowjob simulator
  • Krachtige motor
  • 10 vibratiestanden
  • Eenvoudig te bedienen
  • Oplaadbaar

De vibrerende masturbator is een stijlvolle masturbator die enorm fijn in de hand ligt. Het mannenspeeltje stimuleert de penis met krachtige vibraties. Je hoeft het speeltje eigenlijk alleen maar op zijn plek te houden! Het gevoel van de masturbator is misschien wel het beste te vergelijken met dat van een heerlijke blowjob. Helemaal wanneer je voldoende glijmiddel gebruikt en je penis voorzichtig in en uit de masturbator beweegt.

De masturbator beschikt over een krachtige motor met 10 verschillende vibratiepatronen. Ook mannen die problemen hebben met het in stand houden van hun erectie, kunnen door het open design van de masturbator toch een aangename stimulatie ervaren. De vibrerende masturbator kan worden opgeladen met behulp van de meegeleverde USB-kabel.

Wat is jouw favoriete masturbator? Laat het ons weten in een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

Een reactie op Toy Tuesday: Vibrerende Blowjob Simulator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid