Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

720 keer bekeken

Toy Tuesday: Tenga Air Tech Squeeze

17 december 2019,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen wij je kennis laten maken met de Tenga Air Tech Squeeze. Een masturbator waar je als man enorm blij van wordt! Puur genot met extra zuigkracht.

  • Sterke zuigkracht
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Aparte, stimulerende structuur
  • Perfecte grip & inknijpbaar
  • Open achterzijde

Met Tenga ga je voor puur genot, want deze masturbator bezorgt je extra zuigkracht waardoor je een nog fijner gevoel ervaart! De bijzondere structuur van de Tenga Air Tech Squeeze zorgt voor heerlijke stimulatie voor de gehele penis. De lucht kan, dankzij de innovatieve structuur, maximaal stromen. Ook kun je de behuizing inknijpen waardoor je de binnenzijde nog fijner aan kunt voelen.

Tenga review van de experts

Marc: “De Tenga Air Tech Squeeze is een erg veelzijdig en toch verrassend simpel ding. Iedereen met een penis zou minstens één Tenga moeten hebben! De Air Tech is erg fijn vanwege de zuigkracht, die je zelf ook nog eens kunt vergroten door je vinger op het ventiel te doen. En de Squeeze heeft daar bovenop nog eens de zachtere pocket, waardoor je voor meer grip kunt zorgen. Tenga is een van mijn favoriete merken!

Meer van Tenga

Je kent Tenga natuurlijk van hun eitjes, maar ze maken ook grotere masturbators! Deze zijn net zo stimulerend en kwalitatief goed als hun eitjes.


Wat is jouw favoriete Tenga masturbator?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.032 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Dit keer willen we jullie attent maken op een bijzonder vibrerend eitje. De Lovense Lush is niet alleen leuk voor solo-plezier, maar maakt het ook mogelijk om waar dan ook ter wereld met …
2.032 keer bekeken