door NaughtyNick

Toy Tuesday: The Orchid Wand Vibrator

24 maart 2020 door NaughtyNick

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen wij je kennis laten maken met de Orchid Wand Vibrator van het merk Bloom. De wand massager is een lust voor het oog en beschikt over een unieke swipe-technologie!

  • Stijvolle vormgeving
  • Unieke Swipe technologie
  • Zijdezacht siliconen
  • 5 patronen en 5 snelheden
  • Oplaadbaar

De Orchid Wand Vibrator van Bloom is een lust voor het oog en maakt gebruik van een unieke swipe-technologie. Deze technologie maakt het makkelijk om de juiste vibratiesnelheid te vinden. Met het knopje op het handvat kies je eerst één van de 5 verschillende vibratiepatronen. Om de vibratiesnelheid aan te passen hoef je vervolgens alleen maar met je vinger van links naar rechts over het logo te bewegen. Beweeg je jouw vinger helemaal naar rechts, dan neemt de vibratiesnelheid toe. De orchid kan gebruikt worden voor massages van het lichaam of voor stevige stimulatie van je favoriete intieme plekjes!


Wat is jouw favoriete wand vibrator? Deel het met ons in een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid