NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

654 keer bekeken

Toy Tuesday: Satisfyer Vibes Magic Bunny

17 september 2019,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen wij je graag kennis laten maken met de Satisfyer Vibes Magic Bunny. Deze tarzan vibrator heeft het vermogen om de clitoris en G-spot gelijktijdig te stimuleren en beschikt over een hele hoop powerrr!

  • Geen producten gevonden
  • Krachtige vibrator
  • Extra zacht siliconen
  • Dubbele stimulatie
  • 12 vibratiestanden
  • Rond handvat
  • Oplaadbaar en waterproof

De Satisfyer Vibes Magic Bunny is een krachtige rabbit vibrator gemaakt van zacht siliconen. De Magic Bunny heeft een dikke gebogen top voor G-spot stimulatie en een kleiner gedeelte wat de clitoris stimuleert. Het speeltje beschikt daarnaast over twee motoren, waardoor de vibraties in beide gedeelten van de vibrator goed voelbaar zijn. Het open handvat zorgt voor een goede grip tijdens het gebruik.

Nara Clitoris Stimulator review van de experts

Luna van Climaximaal.nl: “De Satisfyer Vibes Magic Bunny is een hartstikke goede duo-vibrator en ik denk dat als ik een top-10 met duo-vibrators zou moeten maken hij er zeker tussen zou staan als budgettopper!”

Hoeveel tarzan vibrators liggen er in jouw nachtkastje? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.429 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen we de Tenga Flip Zero met jullie delen. De Tenga Flip Zero is een unieke masturbator, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant….
5.429 keer bekeken