Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

1.259 keer bekeken

Toy van de maand: SVAKOM Nova Kegel Training Set

9 januari 2023,

geschreven door

In onze rubriek ‘Toy van de maand’ delen we elke maand een leuke, spannende of bijzondere toy met jullie. Vandaag delen we een speeltje voor vrouwen dat helpt om je seksleven te verbeteren; van soepelere penetratie tot intensere orgasmes!

Meer over deze kekke kegel balletjes

 • Set van 3 vaginaballetjes
 • Verschillende gewichten
 • Voor bekkenbodemtraining
 • Zacht siliconen
 • Makkelijk te reinigen
 • Kleur: Roze

Ben Wa balletjes helpen jou om je bekkenbodemspieren te trainen. Een goed getrainde bekkenbodem heeft ontzettend veel voordelen. Heb je (na een bevalling) wat moeite met je plas ophouden of voelt penetratie minder intens? Dan kan deze toy jou helpen! In deze set zitten 3 zachte vaginaballetjes van verschillende grootten en gewichten, zodat je in je eigen tempo steeds een stapje verder kunt! Het grootste balletje heeft het minste gewicht, deze is dus het makkelijkste in te houden. Het kleinste balletje is het zwaarst en deze is dus het meest moeilijk.

Tip! Je kan een klein beetje glijmiddel gebruiken als het inbrengen lastig gaat.

Het dragen van deze balletjes helpt jou aan een strakkere, gezondere vagina waar je meer controle over hebt. Seks wordt zo nog plezieriger!

29 reacties

 1. Ik wil de SVAKOM Nova Kegel Training Set in huis hebben, want mijn vrouw is net bevallen en ik gun haar deze mooie set om haar bekkenbodem weer snel in vorm te krijgen!

 2. ik ben nieuwsgierig naar hoe ze voelen én de resultaten na training; wie wil nou niet een nog spetterender seksleven!

 3. Ik wil de Svakom Nova Kegel training set in huis hebben want voor deze spieren heb ik de juiste toestellen nog niet.

 4. Ik wil de SVAKOM Nova Kegel Training Set in huis hebben, want ik wil mijn vagina graag strak houden zodat zowel ik als mijn vriend blijven genieten van de seks.

 5. Ik wil de SVAKOM Nova Kegel Training Set in huis hebben, want wie wil nou niet een gezonde, goed werkende vagina hebben! Daarnaast wie wil er nou geen sterke bekkenbodemspieren? Ik weet ik dat ik dat wel wil!

 6. Ik wil de SVAKOM Nova Kegel Training Set in huis hebben, want…
  Na de bevalling mij mijn 2 mooie dochters heb ik als ik moet niesen of hoesten moeite om mijn plas binnen te houden. Ik kruis als ik moet niesen of hoesten mijn benen om de plas binnen te houden. Graag zou ik hier van af willen en mijn spieren trainen zodat dit niet meer gebeurt. Ten tweede zou ik ook mijn vagina spieren willen trainen om tijdens de sex de penis van mijn man deze spieren 5e kunnen aanspannen voor extra genot.
  Ik hoop dus graag om deze set te winnen

  Met vriendelijke groeten Carly en Terry

 7. Ik wil de SVAKOM Nova Kegel Training Set in huis hebben, want… ik wil weer strakker worden en geen lekkage meer hebben in welke dan ook stand.
  Genieten ga ik dan weer opnieuw beleven,
  als ik deze wedstrijd win en jullie ze aan mij geven.

 8. Ik wil de SVAKOM Nova Kegel Training Set in huis hebben, want…met het ouder worden komen de nodige problemen, daarnaast lijkt het mij ook opwindend om te gebruiken voor mij maar ook voor mijn man. In deze tijden is normaal geen ruimte meer voor deze aanschaf, en kunnen we door deze prijs, de kachel een paar graadjes naar beneden doen 🥰

 9. Ik wil de SVAKOM Nova Kegel Training Set in huis hebben, want…mijn vrouw en ik zijn altijd op zoek na nieuwe dingen en dit komt dan van pas ☺️

 10. Ik wil de SVAKOM Nova Kegel Training Set in huis hebben, want…het is een leuke uitbreiding op onze speeltjes la en kan me vriendin der bekkenbodemspieren goed mee trainen en voor later na de zwangerschap om weer in schape te komen gr remco

 11. Ik wil de Svakom Nova Kegel training set in huis hebben want, na mijn bevalling 2 jaar geleden is het allemaal wat minder sterk geworden daar beneden en is het soms lastig om plas op te houden. Deze set zou super zijn om weer zelfverzekerd en zonder lichte urineverlies door het leven te gaan. En natuurlijk om te kunnen genieten van de seks met mijn man.

  1. Ik wil de SVAKOM Nova Kegel Training Set in huis hebben, want na drie bevallingen met: een knip, een suptotaalruptuur en een totaalruptuur gun ik mijzelf een fijnere toekomst.

 12. Ik wil de SVAKOM Nova Kegel Training Set in huis hebben, want dan kan ik het voornemen om meer te gaan trainen eindelijk eens waar maken.

 13. k wil de SVAKOM Nova Kegel Training Set in huis hebben, want… Ik wil graag dat mijn vriendin ze probeert.

 14. Ik wil de SVAKOM Nova Kegel Training Set in huis hebben, want… ik zou deze zo graag een keer proberen maar heb niet echt het budget om zo maar iets te proberen. Maar ik hoop dat ik hiermee wel die mooie ervaring kan maken!!

 15. Ik wil de SVAKOM Nova Kegel Training Set in huis hebben, want… mijn vriendin wil ze heel graag maar weet niet goed of het fijn is. Zou dus top zijn!

 16. Ik wil de SVAKOM Nova Kegel Training Set in huis hebben, want…sporten in de sportschool gaat er niet van komen dus moeten we op een andere manier trainen

 17. Ik wil de SVAKOM Nova Kegel Training Set in huis hebben, want we zijn zomer gestart met verschillende toys te ontdekken en dit hebben we nog niet geprobeerd.

 18. Ik wil de SVAKOM Nova Kegel Training Set in huis hebben, want… mijn vriend en ik hebben mega veel plezier in bed en we genieten bijna elke dag tussen de lakens (of waar dan ook van elkaar), maar we blijven er zeker aan werken, dus ook op deze manier 🙂

 19. Ik wil de SVAKOM Nova Kegel Training Set in huis hebben, want… deze kan mijn vrouw wel gebruiken na 2 zwangerschappen

 20. Ik wil de SVAKOM Nova Kegel Training Set in huis hebben, want een beetje extra training kan altijd leuk zijn 🙂

 21. Ik wil de SVAKOM Nova Kegel Training Set in huis hebben, want ondanks dat het eind van de zwangerschap in zicht komt, zijn wij net begonnen om speeltjes in ons seksleven te introduceren. Gezien de situatie denk ik dat een kegel training set niet alleen heel leuk maar ook erg handig gaat zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

In onze rubriek ‘Toy van de maand’ delen we elke maand een leuke, spannende of bijzondere toy met jullie! Deze maand hebben we niet één, maar twee toys om te bespreken! En beiden zijn ze heerlijk in paas-thema! Lees snel verder om meer te ontde…
1.831 keer bekeken
760 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen wij jou kennis laten maken met een krachtige wand vibrator van We-Vibe. De We-Vibe Wand Massager is het paradepaardje in de categorie wandvibrators. Én de toy zit vol…
760 keer bekeken