Toy Tuesday: Nara Clitoris Stimulator

13 augustus 2019 door ToyRoy

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen wij je kennis laten maken met de Nara, dit is een clitoris stimulator van het merk Good Vibes Only. De Nara is een heerlijke clitoris stimulator die de clitoris als het ware aait met haar zachte haartjes. Dit zorgt voor een ultiem genot wat uiteraard leidt naar een orgasme.

  • Waterdicht
  • Oplaadbaar met USB-kabel
  • Zachte flexibele materialen
  • 10 vibratiestanden
  • Makkelijk te bedienen
  • Genopte clitorisstimulator

Met de Nara ben je echt helemaal in je nopjes! Je kunt jezelf of je partner een geweldige massage geven met de haartjes van Nara. Eigenlijk is de Nara speciaal ontworpen om de clitoris te stimuleren, maar je zou ‘m ook kunnen gebruiken om bijvoorbeeld tepels of andere erogene zones te stimuleren. Dit mag je helemaal zelf bepalen! Verder heeft de Nara 10 heerlijke vibratiestanden en is ze geheel waterdicht.

Nara Clitoris Stimulator review van de experts

Toytester Elise: “Deze vibrator is erg geschikt als je een keer wat anders wilt proberen dan de standaard clitoris vibrator. De kleine flexibele pinnetjes geven een hele andere, maar prettige sensatie. Ik vond het een super fijne vibrator en ga deze zeker vaker gebruiken.”

Wat is jouw favoriete clitoris stimulator? Laat het ons weten in een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid