Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

779 keer bekeken

Toy Tuesday: Fifty Shades of Grey Vibrerend ei

18 juni 2019,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen wij je kennis laten maken met het Fifty Shades of Grey Vibrerend Ei. Gebruik hem in je eentje of geef de afstandsbediening aan je partner om de controle uit handen te geven!

  • Wordt geleverd met USB-kabel
  • Makkelijk op te laden
  • Met afstandsbediening
  • Te gebruiken op 10 meter afstand
  • Veel verschillende standen

Dit vibrerend eitje is gemaakt van zijdezacht siliconen. Het voelt heerlijk zacht en glad aan en heeft een golvende schacht. Het vibrerende eitje uit de Fifty Shades collectie heeft een handig trekkoortje waarmee je het eitje eenvoudig weer verwijdert. De bullet heeft vier vibratiestanden en drie verschillende snelheden. Bedien het eitje zelf of geef de draadloze afstandsbediening aan je partner. De remote heeft een bereik van tien meter. Opladen doe je met de bijgeleverde USB-kabel.

Fifty Shades Vibrereind ei review van de experts

Toytester Floor: “Dit speeltje is zeker een aanrader als je met een partner lekker wilt teasen! Je kunt er het voorspel al ver voor de slaapkamer mee beginnen. Dankzij de lange bestuurbare afstand kun je hem ook buitenshuis makkelijk meenemen. Het enige nadeel is dat de batterij ietwat snel leeggaat, maar je kunt hem handig en makkelijk opladen met de usb-kabel dus het speeltje is snel weer ready to use!”


Heb jij weleens een vibrerend eitje gebruikt? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.418 keer bekeken

Geschreven door

Kip, het meest veelzijdige stukje… DE MEEST VEELZIJDIGE VIBRATOR. Kip is misschien een beetje een vreemde naam voor een vibrator, maar het gaat hier dan ook om een bijzonder seksspeeltje. De Kip is er voor hem en haar en je neemt hem eenvoudig over…
3.418 keer bekeken