Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

638 keer bekeken

Toy Tuesday: O Wand Massager

9 april 2019,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen wij je kennis laten maken met de O-Wand Massager. De meest krachtige en stijlvolle persoonlijke stimulator op de markt. De O-Wand kan gebruik worden voor massage, externe stimulatie en G-spot/P-spot stimulatie. Door zijn elf verschillende standen kan je de vibraties aanpassen naar jouw wensen. In deze blog lees je alles over de O Wand Massager! 

  • Krachtige wand vibrator
  • Massage apparaat
  • G-spot/P-spot stimulatie
  • Luxe design
  • Extra stevig handvat
  • Vier snelheden
  • Zeven patronen
  • Oplaadbaar en waterproof

De O Wand Massager is de meest krachtige, veilige en stijlvolle persoonlijke stimulator op de markt. Deze wandvibrator is oplaadbaar en draadloos, beschikt over vier snelheden en zeven patronen zodat je de vibraties kan aanpassen naar je stemming. De toy is waterdicht zodat je overal een beetje van jezelf kunt genieten, ook onder de douche of in bad.

Deze wandvibrator is gemaakt van de hoogste kwaliteit lichaamsveilige siliconen. Met zijn fluweelzachte touch en glanzend zwart met gouden ontwerp is deze vibrator veilig, stijlvol en comfortabel.

O Wand Massager review van de experts

Toytester TessTesst: “De O-Wand is mooi. De O-Wand is goed. De O-Wand is luxe. De vibraties zijn heel goed en volgens mij is dit de enige waterproof (grote) wandvibrator. Ik vind ‘m wel ook vrij zwaar en het handvat vind ik niet per se handig. Maar het is echt wel een super goed seksspeeltje, maar ook wel een super duur seksspeeltje. Voor een wand vibrator dan. Ik denk dat je zeker niet teleurgesteld bent als je een O-Wand aanschaft”

Toytester Climaximaal: “Ik zeg het nog maar een keertje: de O-Wand is OOOOOOOOO-MG! Hij is fantastisch, hij is groot, hij is zwart, hij trilt superdiep, hij is alles wat een geil meisje zoals ik zich kan wensen.”

https://youtu.be/s5PxjqSfM34

Wat is jouw favoriete wand vibrator? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

901 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze keer willen we je kennis laten maken met de Lora DiCarlo Onda. De Onda is een fraai vormgegeven G-spot vibrator met een aantal unieke functies. Benieuwd welke dat zijn? Lees dan snel…
901 keer bekeken