It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

1.060 keer bekeken

Toy Tuesday: Limba Flex

13 oktober 2020,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag bespreken wij de Limba Flex, een unieke dildo van het merk Fun Factory. Dankzij het buigzame ijzerdraad aan de binnenkant van de toy, kan je hem in alle vormen buigen en hem zo aanpassen dat hij perfect op jouw lichaam aansluit.

 • Volledig buigbaar
 • Zacht siliconen
 • Met zuignap
 • Eenvoudig te reinigen

Limba Flex is een unieke dildo van het merk Fun Factory die in alle vormen gebogen kan worden dankzij de ijzerdraad aan de binnenkant van de schacht. Hierdoor kun je hem precies zo buigen als je zelf wilt. Dit maakt hem ook geschikt voor bijvoorbeeld G-spot of prostaat stimulatie. De dildo is voorzien van een zuignap die je aan elk vlak en glad oppervlak kunt bevestigen voor handsfree genot. De dildo voelt zacht en glad aan en is eenvoudig schoon te maken met water en toycleaner.

Win de Limba Flex Dildo

Ben je enthousiast geworden over de Limba Flex? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Wij geven de aankomende week* namelijk eentje weg! Je maakt kans op dit speeltje door te reageren** op deze blog. Kopieer de onderstaande zin en maak deze af om deel te nemen aan deze winactie. It’s that simple!

Je kunt inmiddels niet meer meedoen met deze winactie. Wil jij op de hoogte blijven van geldende winacties? Check dan al onze Toy Tuesday’s!

Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want…

*= Je kunt meedoen tot en met dinsdag 20-10-2020 12:00. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
**= We maken de winnaar niet bekend in dit artikel, maar we benaderen hem of haar via e-mail. Vul daarom een juist e-mail adres in tijdens het reageren.
De EasyToys Magazine actievoorwaarden zijn van toepassing op deze winactie.

Wil jij deze Limba Flex van Fun Factory winnen? Kopieer bovenstaande zin, maak hem af en deel hem met ons in een reactie!

96 reacties

 1. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want… het is een prachtig formaatje en ziet er ook nog eens erg stijlvol uit!

 2. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want…dan daar kan ik mijn vrouw misschien wel heerlijk mee laten squirten.

 3. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want… eigenlijk wil ik deze op mijn nachtkastje vast zetten zodat mijn vriendin er heerlijk op kan gaan zitten. Met de zuignap aan deze geweldig gevormde dildo kunnen we zeker nieuwe standjes uitproberen

 4. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want……
  Momenteel ligt er niks meer in sinds een half jaar,
  Mijn trouwe dildo ging stuk en tarzan deed raar,
  De gedachte dat ik hem mischien winnen kan…..
  Daar word ik al super enthousiast van,
  En mijn vingers willen ook niet echt meer,
  JA die Limba die wil ik graag, zo buigzaam als een veer,
  Dat buigzame is helemaal nieuw voor mij,
  Mijn fantasie slaat op hol en de rest er nog bij,
  Voorzien van een zuignap,
  wat wil je nog meer?
  De G-spot ontdekken voor de eerste keer!
  Of prostaat-stimulatie, het kan niet op,
  Die buigzame Limba Flex lijkt me op en top,
  Ik zit er nu al van te dromen,
  En daarom moet de Limba Flex Dildo in mijn nachtkastje komen!

 5. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want dan heb ik eindelijk altij een gepersonifieerde maatje bij de hand.

 6. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want ik wil graag expirimenteren met de verschillende standen.

 7. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want…

  Daarom, omdat ik hem moet hebben. Het is dat of een andere vent…

 8. Ik wel de Limba Fles in mijn nachtkastje, want ik wil graag genieten en lekkere orgasmes bereiken. Ideale manier om in de zevende hemel te zijn.

 9. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want…alleen is ook maar alleen. Met deze flexibele vriend, blijf ik in ieder geval in shape totdat Mr. Right zich aandient.

  Liefs,

  Petra

 10. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want Ik ben wel benieuwd wat voor vorm mijn vriendin het fijnst vind.

 11. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want… het is alweer meer dan een jaar geleden dat ik een nieuwe toy heb aangeschaft. Schandalig! 😉
  Met de winter op komst (cliché I know) is een uitbreiding van mijn collectie geen slecht plan. Meer tijd in bed = meer tijd voor seks. Dus kom maar op met die dildo!

 12. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want daarmee wordt het echt dolle pret,
  Ik droom er nu al iedere nacht van in mijn bed.
  Alleen of samen, allemaal goed
  Als hij zijn werk maar naar behoren doet!

 13. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want ik heb nog nooit een dildo gebruikt en ik ben benieuwd of ik zo ook kan klaarkomen

 14. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want… sextoys is het beste wat je kunt hebben in deze tijden zonder partner. Heel nieuwsgierig naar deze limba flex en zou hem heel graag uitproberen.

 15. Jaa!! Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want…ik heb nog geen toys en ik maar ook zeker mijn vriend zijn erg nieuwsgierig!!

 16. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want…
  Ik wil alle hoekjes ontdekken en met de flexibelheid van de limba flex lijkt me dit een geweldige kans!

 17. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want ik heb er nog geen die ik heerlijk in de douche tegen de muur kan plakken

 18. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want mn lieve boyfriend is een paar maanden van me weg (helaas, snik snik..) dus ik kan wel wat afleiding gebruiken! Gebeurt weinig hieronder de laatste tijd 😆

 19. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje want , het lijkt me lekker liggen in de hand en gemakkelijk schoon te maken met een sensetive shampoo wasje !

 20. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want…dat lijk me een hele spannende gedachte. Denk dat ie er niet vaak in ligt.

 21. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want… Mijn vriend en ik willen graag experimenteren met speeltjes, met deze kan hij me dubbel penetreren..

 22. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want dan kan mijn vrouw lekker experimenteren en genieten terwijl ik toe kijk en kan ze als ik weg ben ook zichzelf verwennen.

 23. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want ik kan wel een paar leuke plekjes bedenken voor dit kameraadje met zijn zuignap.

 24. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want ik ben zelf niet erg lenig, dus komt dit flexibele speeltje goed van pas.

 25. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want…ik eerder harde speeltjes heb nu en deze zijn niet handig voor als je samen bezig bent. Dat ding zit dan eerder in de weg dan je lief is ;-), dus ben erg benieuwd!!

 26. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want ik heb nog geen flexibele en ben erg benieuwd of deze op andere plakjes kan komen.. en dus voor een verrassing kan zorgen..

 27. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want dan kan ik zien of mijn yogalessen voor de buis mij genoeg flexibel hebben gemaakt voor deze grote jongen.

 28. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want…heb zoiets al eens willen bestellen maar de stap nooit gezet. Dan is deze Limba Flex wel gelijk een mooi speeltje door dat je het kan vormgeven. Hoop hem echt te mogen gaan proberen!

 29. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want met de lockdown is er nog meer tijd voor spelletjes en voor nieuwe zijn wij altijd in

 30. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want… het lijkt me geweldig om hem in alle mogelijke bochten te gebruiken.

 31. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want…gezien onze LAT relatie is eens in de 2 weken goed tijd voor elkaar nemen eigenlijk te weinig en kan ik zo mezelf en hem (via de videochat) ook in de tussenliggende periode goed verwennen.

 32. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want… ik zou graag als nachtelijk avontuur prostaat stimulatie gaan ontdekken.

 33. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want ik wil veel vaker sex dan mijn man, en als ik deze ga gebruiken krijgt hij vanzelf ook weer zin.

 34. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want… zo kan ik nieuwe gevoelige plekjes gaan ontdekken die verstopt zitten

 35. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want… mijn partner werkt helaas in de ploegendienst, waardoor ik 20 % van de nachten zonder hem moet slapen.
  Dan is het voor mij erg lastig om in slaap te komen, met deze grote vriend zal ik vast mezelf naar een rustige nacht kunnen stimuleren

 36. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want… dan is er nog tenminste één goede vriend die ik kan zien tijdens deze coronatijden 😉

 37. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want… hier maak ik graag plek voor vrij, zo flexibel ben ik dan wel weer.

 38. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want je kan dus nooit genoeg speelgoed hebben als volwassene in je nachtkastje!

 39. Ik wil de limba flex niet in mijn nachtkasje maar in de douche want mijn dildo die ik altijd in de douche had hangen is kapot gegaan dus ik mis een speeltje in de douche en wil heel graag een nieuwe

 40. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, lekker gaan gebruiken op elke moment van de dag, avond en/of ’s nachts, als mijn man geen zin heeft. Ik wel. Dat wordt ook echt genieten. MMM

 41. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want… met een gewone dildo kan ik de g spot van mn vrouw niet goed verwennen

 42. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want ik heb gister ochtend mijn plank van de muur gebroken en nu zit mijn ‘oude’ dildo vol glas.
  Het was de favoriet van mij en mijn vriend.
  Hopen dat we nu samen van deze kunnen genieten 😉

 43. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want… wij hebben er geen. Dit lijkt een ideaal model om mee te starten..

 44. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want… ik houd van nieuwe dingen uitproberen, maar door corona kan ik dat niet doen met een nieuwe flirt. Dan moet het maar in me eentje 😉

 45. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want… mijn vriend vind het wel leuk om iets nieuws te ontdekken in het nachtkastje.

 46. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want ik heb nog geen dildo en wil graag eentje die goed past en mee buigt naar de vorm van mijn vagina

 47. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want…ik ben zelf zo stijf als een hark.. red nog niet eens met rechte benen me enkels aan te tikken.. met de limba flex heeft me vriendin wel iets wat ze kan buigen

 48. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want…dan kan ik daar mijn lief mee verrassen als ze hier geblinddoekt op mijn bed ligt 🙂

 49. Ik wil de limba flex graag in mijn nachtkastje omdat, ik graag mijzelf wil verder ontdekken maar het helaas niet zo breed heb om een speeltje te kunnen kopen.

 50. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want… dit gaat mij toch hoogtepuntje geven in de corona shit.

 51. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want mijn huidige (spel)partner heeft erectieproblemen, waardoor ik penetratie mis. Juist in combinatie met andere speeltjes vind ik het heerlijk om ook gepenetreerd te worden, zodat ik klaar kan komen door G spot stimulatie. Ik heb zelf geen dildo, dus heb nog iets nodig.

 52. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want… wacht… ik wil de Limba Flex helemaal niet in mijn nachtkastje. Ik wil ‘m wel in mijn hand, of met de zuignap aan de muur van de douche om mijn vriendin te tijd van haar leven te geven.

 53. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want…ik wil mijn vriendin graag het plezier in bed weer teruggeven.

 54. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want… mijn vriendin heeft de laatste 4 jaar geen nieuwe speeltjes gekocht. Het wordt tijd voor een nieuwe en ze is jarig in december.

  1. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want…het is altijd leuk om mijn vriendin te verrassen met een nieuw speeldingetje….

 55. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want… ik heb de g spot nog niet kunnen vinden en hoop hem met deze wel te kunnen vinden

 56. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want ik ben aan het experimenteren, nieuwe uitdagingen aan het zoeken en op zoek naar nieuwe verassende speeltjes die mij nog meer intens genot en plezier kunnen geven. Om helemaal te ontspannen na een zware werkdag.

 57. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want ik en mijn vriend dit heerlijk kunnen gebruiken. We hebben al een kleine collectie van deze website, maar dit past er perfect bij. Deze zal goed van pas komen tijdens deze donkere dagen dat de bladeren weer gaan vallen. Met deze dagen kan ik hem groet te grazen nemen om deze dildo is een mooie vorm te buigen en hem daarmee te verrassen. Ik kan niet wachten

 58. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want ik kan mijn vriendin niet stimuleren met mijn te kleine penis en dat zorgt voor negatieve spanning in de relatie.

 59. Ik wil de Limba Flex in MIJN nachtkastje, want, er liggen hier nog geen Toys voor P-boys; hopelijk vindt ze hem niet te G-Geil voor zichzelf … Hoewel ik er zeker zo blij van word, haar zien te genieten …

 60. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want… mijn vriendin en ik hebben al een goed gevuld nachtkastje maar deze kan er nog wel bij :p

 61. Ik wil de limba flex in mn nachtkastje zodat ik nog meer kan genieten van de seks en alles wat daar bij hoort.

 62. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want dan kan mijn vriendin zich zelf berijden terwijl ze mij pijpt

 63. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want…dit zou een mooie aanvulling zijn op ons nachtkastje verzameling. Mijn man en ik kunnen eindelijk weer lekker ontspannen samen experimenteren na mijn voet te hebben gebroken. Ik heb zolang zo’n pijn gehad dat we niet fijn samen sex konden hebben. De Limba flex zou dus een mooie aanvulling zijn op onze al bestaande verzameling waar we nu eindelijk weer gebruik van kunnen maken 🙂

 64. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want met deze multifunctionele dildo kun je zoveel verschillende dingen uitproberen! Met de nieuwe aankomende maatregelen komt deze goed van pas voor de avondjes alleen en met mijn vriend.

 65. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want, you can’t have enough sextoys! Ik ben nog altijd op zoek naar wat het beste voelt…

 66. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want dan kunnen mijn vriendin en ik er allebei flexibel van genieten

  1. Ik wil de Limba Flex in mijn nachtkastje, want…ik heb zin in een lekkere flexibele nacht met mijn new Limba Flex vriend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

558 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag bespreken wij de Exotiq Massagekaars met jullie. Deze kaars heeft een heerlijke geurenmix van Bamboe en Orchideeën en brengt een massage naar hele andere sferen.
 • Geen producten gevonden
) .elementor-divider-separator{width:100%;min-height:var(--divider-pattern-height);-webkit-mask-size:var(--divider-pattern-size) 100%;mask-size:var(--divider-pattern-size) 100%;-webkit-mask-repeat:var(--divider-pattern-repeat);mask-repeat:var(--divider-pattern-repeat);background-color:var(--divider-color);-webkit-mask-image:var(--divider-pattern-url);mask-image:var(--divider-pattern-url)}.elementor-widget-divider--no-spacing{--divider-pattern-size:auto}.elementor-widget-divider--bg-round{--divider-pattern-repeat:round}.rtl .elementor-widget-divider .elementor-divider__text{direction:rtl}.e-con-inner>.elementor-widget-divider,.e-con>.elementor-widget-divider{width:var(--container-widget-width,100%);--flex-grow:var(--container-widget-flex-grow)}
1.365 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Daarom laten we jou deze dinsdag kennis maken met de Booty Sparks buttplugs! Dit merk bestaat uit meerdere metalen buttplugs welke allemaal iets speciaals hebben. [edc-product stock=”fal…
1.365 keer bekeken