Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

697 keer bekeken

Toy Tuesday: Aquatic Eloise Oplegvibrator

6 oktober 2020,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Vandaag vertellen we je alles wat je moet weten over de Aquatic Eloise. Deze stijlvolle oplegvibrator trilt ondanks zijn kleine formaat behoorlijk krachtig en brengt je binnen de kortste keren richting een heerlijk hoogtepunt.

  • Luxe oplegvibrator
  • Krachtige motor
  • 3 Vibratiestanden
  • 7 Vibratiepatronen
  • Makkelijk te bedienen
  • Oplaadbaar met USB

De Aquatic Eloise oplegvibrator is een elegante oplegvibrator met een ergonomisch design en een luxe uitstraling. De vibrator leg je op de clitoris om deze van een heerlijke stimulatie te voorzien. Met 3 krachtige vibratiestanden en 7 verschillende vibratiepatronen kan je naar hartenlust experimenteren met verschillende sensaties. De clitoris vibrator is gemaakt van zijdezacht siliconen en kan worden bediend met de knopjes aan de voorzijde. Na het gebruik maak je de toy eenvoudig schoon met een klein beetje lauwwarm water en een toycleaner.

Zie jij deze opleg vibrator wel zitten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.761 keer bekeken

Geschreven door

In onze rubriek ‘Toy van de maand’ delen we elke maand een leuke, spannende, unieke of grappige toy met jullie! En deze maand is het tijd voor een toy die zorgt voor een lekker stimulerend briesje tijdens de warme dagen. Lees snel verder om meer …
1.761 keer bekeken