NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

1.138 keer bekeken

Toy Tuesday: Hedy Masturbators

26 november 2019,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen wij je kennis laten maken met de masturbatie sleeves van Hedy. De sleeves zijn zacht en rekbaar en daardoor geschikt voor elk soort gereedschap, klein of groot. Lees snel meer! 

 • Ook voor beginners
 • Stimulerende structuur
 • Zacht, rekbaar materiaal
 • Inclusief glijmiddel
 • Herbruikbaar
 • Perfect voor mee op reis
 • In verschillende kleuren verkrijgbaar

De Hedy masturbators zien er zo schattig en klein uit, dat je bijna niet zou vermoeden dat het bedoeld is om je pielemuis er in te stoppen! Er zijn drie varianten verkrijgbaar, elk met een eigen structuur. De blauwe variant geeft sensaties vergelijkbaar met een echte vagina. De vanille variant is aan de binnenkant voorzien van zachte noppen en geeft een aangename prikkeling. De roze sleeve geeft een zuigend gevoel, vergelijkbaar met dat van orale seks.

Het materiaal van de speeltjes is zacht en enorm rekbaar. Hoe klein het speeltje ook mag zijn, elke man zou er in principe mee uit de voeten moeten kunnen. De speeltjes worden geleverd met glijmiddel, die je met behulp van een koker in de sleeve brengt. We raden aan de speeltjes niet vaker dan 5 tot 10 keer te gebruiken. Spoel de speeltjes na het gebruik af onder de kraan en maak het materiaal goed droog met een keukenrol.

Ga jij binnenkort nog op vakantie? Dan is een Hedy ook een perfecte reismaatje! Door de discrete verpakking heeft niemand door wat jij in je tas hebt zitten. Het compacte formaat zorgt er daarnaast voor dat het speeltje bijna geen ruimte inneemt.

Win een Hedy masturbator!

Wij geven maar liefst 3 Hedy masturbators weg! Een roze, witte en een blauwe! Wil jij een Hedy winnen? Het enige wat je hiervoor moet doen is reageren** onder deze blog. Kopieer de onderstaande zin en maak deze af om deel te nemen aan deze winactie. It’s that simple!

Je kunt inmiddels niet meer meedoen met deze winactie.

Ik wil een Hedy masturbator winnen, want…

*= Je kunt meedoen tot en met dinsdag 03-12-2019 12:00. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
**= We maken de winnaar niet bekend in dit artikel, maar we benaderen hem of haar via e-mail. Vul daarom een juist e-mail adres in tijdens het reageren.
De EasyToys Magazine actievoorwaarden zijn van toepassing op deze winactie.

Wil jij een Hedy masturbator winnen? Kopieer bovenstaande zin, maak hem af en deel hem met ons in een reactie!

32 Responses

 1. Ik wil een Hedy masturbator winnen, want…dan kan ik eindelijk ook mijzelf trainen het langer uit te houden.

 2. Ik wil een Hedy masturbator winnen, want…
  Mijn minnares, mijn neukmaatje en mijn allerliefste vrouw is gedurende de hele week weg. In het weekend wil ik mijn pielemuis graag afgetraind ter beschikking stellen.

 3. Ik wil een Hedy masturbator winnen, want ik kan mijn man in mijn menstruatie periodes NIET op de normale manier beminnen ! Dat geeft ruzie in ons bedje,en da’s voor beide partijen géén pretje ! Om hém tóch te gunnen verwennen in die week van pijn , zou deze hulpje erg fijn zijn !

 4. Ik wil een Hedy masturbator (roze variant) winnen, want dan hoeft mijn vriend oraal niet te missen als ik of hij weer eens in het buitenland moet werken.

 5. Ik wil een Hedy masturbator winnen, want dan kan de pret beginnen.
  Hij lijkt misschien schattig en klein, maar je pielemuis vindt het reuze fijn.
  Je hebt een roze, een vanille en een blauw exemplaar, echt elke man komt hiermee klaar.
  Hij kan zelfs mee op reis, niemand die ziet, dat ik van mijn Hedy masturbator geniet…

 6. Ik wil een Hedy masturbator winnen, want…ik heb nog nooit een toy gehad dit zou zo een goed begin maken🤷‍♀️

 7. Ok wil wen hedy masturbator winnen omdat het me een heel leuk speeltje lijkt die je stiekum kan dragen terwijl je buiten rondloopt! En het een leuke nieuwe aanvulling is op mijn collectie 🙂

 8. Ik wil een Hedy masturbator winnen, want ik vind het heerlijk om mijn vriend te verwennen😁 en hij is nog weinig gewend Kwa sextoys dus kan ik hem er zo aan laten wennen!

 9. Ik wil een Hedy masturbator winnen, want een keer mezelf verwennen met een speeltje lijkt me heerlijk. Terwijl mijn vrouw zichzelf verwend met haar speeltjes van easy-toys…. heerlijk naar elkaar kijken terwijl we samen ons hoogtepunt bereiken…

 10. Ik wil een Hedy masturbator winnen, want ik zou hem bij mijn vriend gebruiken.
  Samen dingen uittesten is zoveel leuker dan alleen!
  Omdat ik een ‘braaf’ meisje bent met een gezonde dosis goesting! 😇

 11. Ik wil een Hedy masturbator winnen, want…
  Dit lijkt me een heerlijk kerst kado voor mijn man! Vooral de roze, een discreet speeltje en laag drempelig 😉
  Een spannende kerst gegarandeerd!

 12. Ik wil een Hedy masturbator winnen, want…
  Mijn man en ik zijn sinds een maand ons seksleven flink aan het afstoffen. We zijn al aan het experimenteren met allerlei toys maar deze toy ken ik nog niet en wil ik mijn man dus mee verrassen.

 13. Ik wil een Hedy masturbator winnen, want…zo kan ik weer op een nieuwe manier mijn man gaan beminnen 😍

 14. Ik wil een Hedy masturbator winnen, want… we hebben voor mij een hele voorraad toys, maar voor mijn vriend nog eigenlijk helemaal niks. Dit is een goede instap naar meer, lijkt me! 🙂

 15. Ik wil een Hedy masturbator winnen, want… ik zoek nog een leuk cadeautje voor in de zak en het lijkt mij erg leuk om zo’n masturbator uit te proberen!

 16. Ik wil een Hedy masturbator winnen, want ik wil mijn man laten zien dat sekstoys ook leuk zijn voor mannen.

 17. Ik wil een Hedy masturbator winnen, want na bijna twee weken ziek geweest te zijn wil ik mijn man weer eens écht verwennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.507 keer bekeken

Geschreven door

In onze rubriek ‘Toy van de maand’ delen we elke maand een leuke, spannende of bijzondere toy met jullie! En deze maand hebben we een toy die jou helpt dat ontspannen vakantiegevoel vast te houden. Neem een sexy break tijdens het studeren of na e…
1.507 keer bekeken
1.371 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Daarom laten we jou deze dinsdag kennis maken met de Booty Sparks buttplugs! Dit merk bestaat uit meerdere metalen buttplugs welke allemaal iets speciaals hebben. [edc-product stock=”fal…
1.371 keer bekeken