Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

511 keer bekeken

Toy Tuesday: Pete Piper G-spot Vibrator

23 april 2019,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen wij je kennis laten maken met de Pete Piper G-spot Vibrator. Deze vibrator stimuleert zowel de clitoris als de G-spot. En of je nou van zacht en lief houdt of van snel en hard, met de 10 verschillende standen op de Pete Piper G-spot Vibrator kom jij sowieso aan je trekken. 

  • 10 verschillende standen
  • Gemaakt van siliconen
  • Waterproof
  • G-spot en clitoris stimulatie
  • Lengte: 18 centimeter
  • Diameter: 3 centimeter

De Pete Piper G-spot Vibrator stimuleert de clitoris en G-spot tegelijkertijd. Het speeltje is door zijn formaat, eenvoudige bediening en vriendelijke prijs uitermate geschikt als eerste vibrator.

Je bedient de vibraties van deze siliconen vibrator met de drukknopjes op het handvat. Hiermee schakel je moeiteloos tussen de 10 verschillende vibratiestanden. Daarnaast is deze vibrator waterproof, waardoor je hem gemakkelijk kan gebruiken in bad of onder de douche.

Pete Piper G-spot Vibrator review van de experts

Toytester Isa: “De G-spot vibrator is zeker een favoriet van mij geworden, het is een fijn hulpmiddel voor ultiem genot en een orgasme is hiermee absoluut goed te bereiken! De trilstanden zijn stevig genoeg, de vibrator bereikt je G-spot, de vibrator geeft dubbel plezier. Hij maakt zoals beloofd weinig geluid. Kortom ik ben heel tevreden. De trilstanden waarbij het trillen in diverse ritmes wordt opgedeeld scoort bij mij het hoogste.”

https://www.youtube.com/watch?v=A1l_tNNFtvU

Wat is jouw favoriete G-spot vibrator? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen we jullie graag kennis laten maken met de DIGIT Vinger Vibrator van Hot Octopuss. Deze clitoris stimulator lijkt niet heel speciaal, maar dat is hij zeker wel! [edc-…
361 keer bekeken