Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.935 keer bekeken

Toy Tuesday: Backie Vibrerende Buttplug

12 mei 2020,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen we onze mannelijke lezers attent maken op een wel heel bijzondere buttplug. De Backie Vibrerende Buttplug beschikt over maar liefst 30 verschillende vibratiestanden en kan de prostaat en het perineum tegelijkertijd stimuleren.

 • Vibrerende plug
 • Prostaat stimulatie
 • Perineum stimulatie
 • 30 vibratiestanden
 • Waterproof
 • USB-oplaadbaar

De Backie Vibrerende Buttplug is een anatomisch gevormd seksspeeltje die jouw prostaat perfect weet te bereiken. Met de 30 verschillende vibratiestanden valt er genoeg te variëren en kan een krachtig orgasme eigenlijk niet uitblijven. Het speeltje is waterproof, waardoor je hem ook met je mee onder de douche of in bad kunt meenemen. Het uiteinde van de buttplug komt op het perineum te liggen en kan ook dit plekje van stimulatie voorzien!

Win een Backie Vibrerende Buttplug

Ben je enthousiast geworden voor een Backie vibrerende buttplug? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Wij geven de aankomende week* namelijk eentje weg! Je maakt kans op dit speeltje door te reageren** op deze blog. Kopieer de onderstaande zin en maak deze af om deel te nemen aan deze winactie. It’s that simple!

Je kunt inmiddels niet meer meedoen met deze winactie. Wil jij op de hoogte blijven van geldende winacties? Check dan al onze Toy Tuesday’s!

Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want…

*= Je kunt meedoen tot en met dinsdag 19-05-2020 12:00. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
**= We maken de winnaar niet bekend in dit artikel, maar we benaderen hem of haar via e-mail. Vul daarom een juist e-mail adres in tijdens het reageren.
De EasyToys Magazine actievoorwaarden zijn van toepassing op deze winactie.

Wil jij deze buttplug winnen? Kopieer bovenstaande zin, maak hem af en deel hem met ons in een reactie!

108 reacties

 1. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, om hem daar uit te halen en een heerlijke avond met me man te kunnen beleven.

 2. Ik wil deze graag willen winnen om een opkikker aan onze relatie toe te voegen na 2 kindjes is de spanning wat minder. Wie weet brengt dit het weer tot leven.

 3. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want…sinds kort, heb ik anale stimulatie ontdekt. Ben net 65 en vind het geweldig. Er ging een wereld voor mij open en wil zeker verder experimenteren. En dan is dit speeltje misschien wel de ultieme droom.

 4. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want…hoe ga ik anders dag 24 van de masturbatiechallenge tot een goed eind kunnen brengen. Een buttplug ligt er al, een vibrerend exemplaar nog niet.

 5. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want ik lees jullie blog elke week. En vond die van vorig week over crossdressen heel leuk om te lezen. Ben op dat gebied mezelf aan het ontdekken. En wil daarom dan nu de Backie Buttplug in mijn nachtkastje zodat ik hem volgende week ergens anders in kan stoppen.😉 Terwijl ik verkleed ben als een crossdresser. Ik hoop dat ik win!

 6. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want… ik heb geluk want ik heb geen nachtkastje…dus past het beter in mijn kontje 😁

 7. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want…Heb nog geen ervaring met anale sex bij mijzelf maar sta open voor nieuwe ervaringen en dit zou een uitkomst zijn….

 8. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want… ik denk dat mijn friends with benefits dit helemaal het einde zou vinden. Zou hem graag hier eens mee verwennen.

 9. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want…
  … dan kan ik hem uit mn nachtkastje halen wanneer ik eens lekker solo wil genieten of zelfs…

 10. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want…
  Mijn vriend en ik willen graag experimenteren! We hebben het er al meerdere malen over gehad maar nooit iets aangeschaft behalve een setje handboeien. We staan allebei open voor nieuwe dingen en dit is een leuke opfrisser!

 11. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want ik zou heel graag een keer een prostaat orgasme willen ervaren.

 12. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want dit sexspeeltje van easytoys zorgt door de stimulatie van de prostaat voor een niet te evenaren mega orgasme 😜

 13. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want… ik wil mijn vriend verassen met een nieuw speeltje. Hij woont in een ander land en komt voor werk naar NL dus kan hem ei gelijk weer zien ❤ na 4 maanden elkaar niet gezien te hebben vanwege corona

 14. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want…
  12 mei vierde wij ons 20 jarige Porseleinhuwelijksdag. We zijn al 31 jaar samen en je begrijpt dan heb je soms een extra cadeau prikkeltje nodig om de sexmachine soepeltjes te laten lopen.
  En op prostaat genot is mijn kanjer helemaal verzot!

 15. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want…ik wil wel eens wat nieuws uitproberen….lijkt me geil om mijn man hiermee te verwennen als ik hem geboeid en geblindoekt op bed heb liggen…overgeleverd…aan mij…endeze vibrerende buttplug!

 16. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want…Niet alleen vind ik het lekker en heerlijk om klaar te komen ,maar hou graag ook mijn prostaat in conditie.En lekker genieten in deze bare tijden als alleenstaande. Je moet toch ergens aan je trekken komen. Denkend aan de tijden die er weer komen na de crisis.

 17. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want ik ken véle standjes maar nog niet van de achterkant

 18. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want…Dan ik mijn erotische dromen werkelijkheid laten worden 😍

 19. Ik wil de Backie Buttplug niet in mijn nachtkastje, maar aan een dierbare vriend schenken die lange werkdagen heeft en vaak in zijn truck moet overnachten.

 20. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want dan kan ik zelf ook eens anaal gestimuleerd worden door de vrouw.
  Dan is er geen reden meer om het niet te doen.
  Het glijmiddel ligt al klaar …
  dus opsturen maar 💩💩💩

 21. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want sinds kort begint mijn vrouw ook te genieten van anaal. Zo kunnen we beiden genieten.

 22. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want…we de laatste tijd meer experimenteren wil ik ook mezelf wel eens “openstellen” voor prostaatstimulatie. Dan zal deze goed van pas komen

 23. ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want… we houden wel van een nieuw avontuur op zijn tijd

 24. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want dan kan ik mijn man eens wat nieuws laten ontdekken. wie weet vind hij het net zo lekker als ik.

  1. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want…dan kunnen mijn vrouw en ik samen naar een trillend hoogtepunt trillen.

 25. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want… ik ben wel toe aan standje hoge intense anaale verwennerij!!! En lekker mezelf is goed te verwennen met deze badboy

 26. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want… ik wil graag mijn vriend nóg beter in zijn interesses leren kennen en initiatief tonen. Zeg nou zelf, je kan toch geen nee zeggen als je het nog nooit hebt geprobeerd…?;)

 27. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want…Ik ben erg benieuwd tot welk hoogtepunt/ orgasme de Backie Buttplug mij gaat brengen!

 28. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want…ik ben dol op AssPlay en hij gelukkig ook .. het is tijd voor het vibrerende werk … cumm maar op en cumm a lot !
  X Suusje

 29. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want als onervaren man met anale speeltjes, denk ik dat dit het perfecte speeltje is, om de eerste ervaring mee op te doen.

 30. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want… ik wil hier mijn partner mee verrassen over 3 weken tijdens haar verjaardag.

 31. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want…daardoor heb ik een rustiger en meer erotischer gevoel

 32. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want…ik weet stiekem dat mijn man dit eens wil proberen, dus laat me hem hier eens mee verassen! 🙂

 33. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want mijn vriend is jaloers omdat hij geen spannende speeltjes heeft…

 34. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want… ik wil het hoofd van mijn vriendje wel eens zien als hij z’n nieuwe speeltje ontdekt. Ik denk dat ik hem er lang en goed mee kan plagen. Hmmm.

 35. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want… zo gaat ons liefdesspel een nieuwe wending en uitdaging krijgen

 36. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want t lijkt me heerlijk om op deze manier mijn prostaat te stimuleren, voor de eenzame uurtjes of tijdens de seks met mn partner…

 37. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want…ik zit in een experimentele fase! dus dit wil ik graag eens testen!

 38. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want…ik zou graag zelf ontdekken wat voor opwinding deze buttplug te weeg zal brengen.

 39. Ik wil een Backy Buttplug in mijn nachtkastje, omdat wij nog nooit in ons sexleven een sexspeeltje gebruikt hebben en dit de kans zou zijn om iets spannends uit te proberen!

 40. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want dan kan ik alleen of samen met mijn vrouwtje genieten van heerlijke anale stimulatie! Heerlijk vinden we dat, allebei…

 41. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want dan hebben we eindelijk ook een toy voor mijn vriend! Hij heeft dit al even op zijn verlanglijstje staan.

 42. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want… ik het nu met een vibrator doe maar daarmee denk ik dat ik het mega lekkere gevoel niet krijg wat ik denk ik met de backie wel kan krijgen 😳😳☺️☺️

 43. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want…ik durf niet aan mijn vrouw te bekennen dat ik dit eens wil proberen, en zo kan ik er op mezelf heerlijk van genieten, door heerlijke anale stimulatie! ik kijk er nu al naar uit!

 44. ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want nu tijdens de Corana dagen veel thuis en wat extra plezier deze dagen kan geen kwaad !

 45. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want ik heb al vaak geprobeerd een prostaat orgasme te krijgen maar nog steeds niet succesvol. Ik hoop dat ik hiermee eindelijk dat beruchte toppunt kan bereiken!

 46. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want sex wordt nog leuker als de anus wordt gestimuleerd.

 47. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want…mijn vriend zeurt altijd als ik geen anaal wil, dus nu kan hij het zelf krijgen 😉

 48. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want…ik zou wel een stapje verder gaan naar een vibrerend speeltje ipv de standaard butplug uit een set voor beginners

 49. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want… Mijn vriend en ik willen graag uitbreiden in de sexkamer en deze past er perfect bij😍

 50. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want ik wil graag nieuwe spannende manieren ontdekken om mezelf te kunnen verwennen in deze tijd!😍😍

 51. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want dan kan ik het samen met mijn vriendin uitproberen als ik haar weer zie. Ze woont namelijk 200km verder maar in juni hebben we een een huisje samen geboekt. Dan kunnen we deze prima gaan uitproberen 😊

 52. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want ik wil graag ervaren hoe het is om m’n P-spot te stimuleren

 53. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje Maat daar zal ie niet lang in blijven liggen want ik weet een veel lekkere plek waarbij het bewaren kan

 54. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want als Blackie vibreert in een donker holletje. Dan zitten de muizen in hun hol, aangezien iemand spint als een blije kater.

 55. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want er is geen beter speeltje waarmee ik mijn vriend (na elkaar een half jaar niet gezien te hebben) zou kunnen verrassen.

 56. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want ik heb de laatste tijd ontdekt dat ik anaal heel lekker vind. Ik heb het nu nog alleen maar met mijn vingers gedaan en wil het nu graag met een speeltje doen.

 57. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want… een vriendin van mij is een single mom en die houdt wel van donkere dingen in haar plezier grotjes

 58. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want… daar maak ik mijn vriend heeel erg blij mee! 🙂 En van zijn blije snoet (en andere blije lichaamsdelen..) word ik ook blij! Bovendien verstoft deze Backie gegarandeerd niet in mijn (of beter gezegd, zijn) nachtkastje 😉

 59. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want… hier zouden mijn vrouw en ik veel plezier aan kunnen beleven!!!

 60. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want met dit speeltje erbij kan mijn vriendin me eens een echte “full” body massage geven 😜

 61. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want…net een nieuw huis gekocht en samen met mijn nieuwe partner alle nieuwe plekjes aan het ontdekken. Van de woning maar ook van onszelf

 62. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want dan heb ik eindelijk ook een leuk speeltje in mijn nachtkastje. In die van mijn vriendin liggen er al zoveel voor haar.

 63. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want….het lijkt me heerlijk om door prostaat massage klaar te komen

 64. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want… als je alleen bent en in lockdown zit heb wel eens zin in wat anders.

 65. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want… ik weet dat ik daarmee ons sex leven nog gezelliger en leuker kan maken. En wij wel weer in zijn voor nieuwe dingen te proberen

 66. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want er is niks lekkerder dan je vrouw verwennen terwijl jouw eigen kontje verwernd wordt door vibraties en door gevuld te zijn…

 67. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want… ik ben sinds heel kort de wereld van seksspelletjes aan het ontdekken en ik ben erachter gekomen dat ik een buttplug super chill vind! Ik wist niet eens dat er ook vibrerende bestaan dus ik ben super benieuwd!!!

 68. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want… mijn vriend wilt graag expirimenteren met anaal. Dit zou erg welkom zijn om hem hierbij te kunnen helpen! 🤞

 69. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want…dit is compleet onbekend terrein voor mij. Wil graag alles uitproberen in het leven.

 70. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want in de keuken zou mijn vrouw hem kunnen verwarren met een flessenstop. En in de slaapkamer mag ze zelf even meezoeken hoe je dit gereedschap dan moet gebruiken.

 71. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want… deze zou een geweldige aanvulling zijn op onze toffe speeltjes collectie. We genieten allebei enorm van anale bevrediging en het lijkt me geweldig om deze te mogen gebruiken 😍

 72. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want… het lijkt me ook leuk om een keer iets anal te proberen heb gehoord dat het fijn is wil het graag proberen

 73. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want, dan heb ik iets te doen in de avond en onder de douche behalve mn rechterhand gebruiken

 74. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want… ik zou heel graag een nog intenser en heviger orgasme willen ervaren.

  1. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want dan kan ik m’n subjes nog gekker maken zonder m’n handen vies te maken 😁

 75. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want dan kan ik straks op een leuke manier met m’n vriend vieren dat de Coronaregels weer versoepelt zijn :’)

 76. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want… Ik wordt anders gek van het ‘saaie’ alleen mastuberen tijdens mijn Quarantine en heb iets nieuws nodig waarbij het ‘saaie’ – ‘intens’ wordt.

 77. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want…is een leuke toevoeging naast alle spelletjes van me vrouw ook eentje voor mij.

 78. Ik wil de Backie Buttplug helemaal niet in mijn nachtkastje, want ik stop hem liever in een donker ander plekje

 79. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want… ik vind het enorm geil om mijn vrouw anaal te bevredigen met een toy als we een feestje hebben onder ons tweeën 🤤😍

 80. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want…Mijn prostaat en perineum zijn mijn verborgen genotsspots. Die wil ik graag weer reactiveren. Zodat ook mijn kontje heerlijk kan vibreren.
  En ik heerlijk kan genieten van een prostaatorgasme.

 81. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want ik wil graag mijn nachtkastje ietsje spannender maken!

 82. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want mijn prostaat wil ook wel eens gestimuleerd worden op 30 verschillende manieren. Lijkt me heerlijk!

  1. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want… mijn vriend heeft dit al even op zijn verlanglijstje staan en ik gun hem ook heel “hard” wat leuke speeltjes in ons nachtkastje.

 83. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want Ik wil iets nieuws proberen en mijn vriendin en mijzelf er namelijk mee verrassen omdat dit een totaal nieuw iets is voor ons!

 84. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want wie wilt er nu niet dat zijn prostaat lekker wordt verwend?!

  1. Ik wil de Backie Buttplug in mijn nachtkastje, want…vind het leuk om eens een andere plekje te ontdekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.106 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag bespreken wij de Men Classic Masturbator van Satisfyer. Dé masturbator voor mannen die in niemands collectie mag ontbreken! Deze toy van Satisfyer geeft jou een blowjob stim…
2.106 keer bekeken