door CheekyCharly

Toy Tuesday: Thump-it stotende buttplug

20 augustus 2019 door CheekyCharly

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Vandaag is de Thump-it stotende buttplug aan de beurt. Deze klassiek gevormde buttplug is perfect voor de echte liefhebber van anale seks!

  • Stotende metalen bal
  • 7 verschillende functies
  • Met afstandsbediening
  • Invoerdiepte van 11,45 cm
  • Maximale diameter van 4,06 cm
  • Waterproof
  • USB oplaadbaar

Houd jij van anale seks en kun je tegen een stootje? Dan is de Thump-It stotende buttplug iets voor jou. Deze middelgrote buttplug is van binnen voorzien van een metalen bal, die dankzij de Kinetic Technology zeer krachtig op en neer beweegt. Bereid je daarom voor op een nieuwe sensatie met deze stotende buttplug. Verken alle 7 functies, waaronder 3 snelheden en 4 patronen. Met de draadloze afstandsbediening heb je zelf de controle in handen en is het tevens geschikt voor koppelgebruik.

Thump-it stotende buttplug review van de experts

ToyTester Marc: “Het is niet voor niets dat XR Brands een aantal prijzen heeft gewonnen voor hun speeltjes. Ook de Thump-it is een werkelijk unieke innovatie. De kinetische technologie geeft een zeer krachtige stotende beweging. De Thump It is groot en dik en daardoor eerder voor de geoefende buttplug gebruiker. Het is geen goedkoop speeltje, maar je krijgt er wel een werkelijk unieke ervaring voor terug.”

Ga jij de Thump-it stotende Buttplug uitproberen? Wij zijn benieuwd! 

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid