Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.421 keer bekeken

Toy Tuesday: Manta masturbator

14 mei 2019,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen wij je kennis laten maken met de Manta Masturbator. De Manta Masturbator is een seksspeeltje voor mannen met een open design en kan daardoor ook gebruikt worden bij een slappe penis. 

  • Topkwaliteit
  • Extra krachtige vibraties
  • 12 vibratiestanden
  • Waterproof & oplaadbaar
  • Zacht, flexibele vleugels met ribbels
  • Ook te gebruiken bij erectiestoornissen

De Manta masturbator is een seksspeeltje voor mannen waar je meerdere kanten mee op kunt. Je kunt het speeltje gebruiken voor penis- en eikel stimulatie. De flexibele vleugels kunnen over de schacht van de penis of de eikel heen glijden en deze voorzien van vibraties. Door het open design kan het seksspeeltje ook gebruikt worden bij mannen die kampen met een erectiestoornis. Daarnaast kan het seksspeeltje ook voor andere hotspots gebruikt worden, bijvoorbeeld de tepels, ballen of clitoris. Dit maakt de Manta Masturbator ook geschikt als koppelspeeltje!

Manta masturbator review van de experts

Toytester Jay Tesst van TessTesst: “Dit is mijn meest favoriete penisvibrator, hij ligt nu op mijn nachtkastje, naast zijn oudere familielid de Cobra Libre II. Je WIL deze vibrator kopen, voor jezelf, of voor iemand anders met een penis. Als je hem wil kopen als partner toy, kan ook, maar dan meer als clitvibrator en penis vibrator. Niet om samen dingen mee te doen.”

Wat is jouw favoriete masturbator? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.493 keer bekeken

Geschreven door

In onze rubriek ‘Toy van de maand’ delen we elke maand een leuke, spannende, unieke of grappige toy met jullie! Om lekker in de paasstemming te komen bespreken we vandaag een viberend eitje in een mooi pastelroze kleurtje. Met een vibrerend ei ka…
1.493 keer bekeken
888 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag delen we de gehele Ass Thumpers lijn met jullie. Deze nieuwe vibrerende buttplug lijn is stoer, krachtig én stevig. Elke buttplug heeft een uniek uiterlijk en gevoel. [edc-…
888 keer bekeken