NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

885 keer bekeken

Toy Tuesday: MyMagicWand

1 oktober 2019,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Vandaag is de MyMagicWand vibrator aan de beurt. Een luxe en krachtige wand vibrator die de traditionele look een kleurrijke twist geeft.
  • Super krachtig
  • Zacht materiaal
  • 6 vibratiesnelheden
  • Lang snoer
  • Beweegbare kop
Deze zeer krachtige wand vibrator is uitgerust met een krachtige motor die 6 verschillende vibratie standen levert. De variërende standen bedien je eenvoudig met de drukknopjes op het ronde handvat. Plug de stekker in het stopcontact, zet de MyMagicWand aan en kies je favoriete stand. Ga vervolgens voor een heerlijke massage of verken de meest gevoelige plekjes met de zachte, ronde kop. Van massages met een happy end gezamenlijk met je partner tot snelle solo-sessies, de wand vibrator zal voldoen aan al je eisen op elk gewenst moment in de slaapkamer.

MyMagicWand review van de experts

ToyTester Marc: “De My Magic Wand is een geduchte concurrent van andere magic wands met een snoer. De vibraties doen zeker niet onder en de patronen zijn uniek. Als je houdt van diepe brute trillingen of van kinky BDSM spelletjes, dan is dit apparaat een heuse aanbeveling.”
ToyTester Jaap: ” Er is mij geen ander speeltje bekend waardoor je zo snel, en zo intens klaarkomt (voor zowel man als vrouw) als deze wand-vibrator. Je moet je wellicht over het feit heen zetten dat je hiermee geen speeltje, maar echt seksueel gereedschap in huis haalt, maar het is het meer dan waard. Afgelopen weken hebben wij in ieder geval geen andere toys meer aangeraakt.”
Ga jij de MyMagicWand uitproberen? Wij zijn benieuwd! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

989 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen wij je kennis laten maken met de Pornstar Signature Masturbators. Dit is een lijn met masturbators welke allemaal unieke eigenschappen hebben qua accessoires, design e…
989 keer bekeken