door CheekyCharly

Toy Tuesday: Womanizer Premium

9 juli 2019 door CheekyCharly

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen wij je kennis laten maken met de Womanizer Premium. De Womanizer Premium is een luchtdruk vibrator van zeer goede kwaliteit die zorgt voor een optimale stimulatie van de clitoris. Door middel van luchtdrukgolven creëert deze toy een intens zuigend gevoel wat te vergelijken is met orale sex. 

  • Luchtdrukstimulatie
  • 12 intensititeiten
  • Auto pilot functie
  • Fluisterstil
  • Volledig waterproof
  • USB-oplaadkabel

Womanizer Premium is een luchtdruk vibrator die zorgt voor een optimale stimulatie van de clitoris. Door middel van luchtdrukgolven creëert deze toy een intens zuigend gevoel. Hij is uitgerust met 12 intensiteitsstanden, waarvan de zachtste stand zachter en de hardste stand harder is in vergelijking met de Womanizer W500. Hierdoor zijn de standen nog beter afgesteld op jouw persoonlijke voorkeuren. Ook is de Womanizer voorzien van Smart Silence. Deze nieuwe functie zorgt ervoor dat de toy alleen aan gaat als hij dicht bij je lichaam komt.

Womanizer Premium review van de experts

Tess Tesst: “Ja, ik denk toch echt dat dit mijn nieuwe favoriete Womanizer is. Het model is heel goed, de knopjes zijn fijn. Zeker met het platte tuutje vind ik ‘m gewoon echt indrukwekkend. Het voelt alsof de luchtdrukpulsen nog veel dieper doordringen en dat geeft een super heftig orgasme.

Wat is jouw favoriete vibrator? Laat het ons weten in een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid